Waarom is de elektrische sfeerhaard zo populair?

elektrische sfeerhaard

De elektrische sfeerhaard is en blijft een populaire aanschaf voor het interieur! Maar, hoe komt dat eigenlijk? Het heeft alles te maken met een gouden combinatie van mooi design, gemakkelijke installatie en slimme energiebesparing. Dit wordt door veel mensen gewaardeerd… En dat snappen wij helemaal!

We vertellen je in deze blog meer over alle redenen waarom de elektrische sfeerhaard zo populair is (en nog wel even zal blijven!).

De elektrische sfeerhaard: alle voordelen op een rijtje

Waarom de elektrische haard blijvend populair is, heeft geen eenduidige reden: het is een samenkomst van meerdere redenen en grote voordelen! Enerzijds heeft een elektrische haard een mooi strak design, anderzijds zitten er qua energieverbruik en installatie grote voordelen aan. We zetten een aantal van deze voordelen op een rijtje:

  1. Modern design voor ieder interieur
  2. De elektrische sfeerhaard: energiebesparend en duurzaam!
  3. Gemakkelijke installatie, zonder rookkanaal of gasaansluiting

Modern design voor ieder interieur

Er zijn diverse elektrische sfeerhaarden op de markt in diverse stijlen. Echter blijft de strakke moderne stijl een van de populairste. Met deze stijl kun je namelijk alle kanten op en bovendien past hij in vele soorten interieurs.

Bij De Sfeerhaard hebben we drie modellen elektrische sfeerhaarden in ons assortiment met ieder hun eigen moderne stijl. Het verschil qua design zit hem vooral in de omlijstingen. Zo heeft onze wandhaard Vancouver een mooie brede lijst, die bovendien in zwart, wit en spiegel verkrijgbaar is. Ga je liever voor een slanke zwarte lijst? Dan kies je voor het model elektrische sfeerhaard Toronto. Voor mensen die de haard het liefst helemaal in de muur verwerken, zonder zichtbare lijst, bieden wij de inzethaard Montreal.

Benieuwd naar al onze stijlen? Zoek jouw nieuwe elektrische sfeerhaard in onze online haardenwebshop.

De elektrische sfeerhaard: energiebesparend en duurzaam!

Onze inzethaarden en wandhaarden zijn niet alleen heel mooi, maar bovendien energiebesparend en duurzaam. Een elektrische haard heeft hierin echt een streepje voor op de klassieke open haard!

Onze haarden zijn voorzien van energielabel A en verbruiken dankzij de ingebouwde LED-lampen weinig stroom. LED-lampen zijn de meest energiezuinige lampen en verbruiken maar 10 Watt!

Daarbij kun je jouw sfeerhaard eventueel met warmte-element aanschaffen. Hierbij loopt de temperatuur op tot 28 graden, maar zit je niet met hout- of stookkosten. Zet je de haard aan zonder verwarmingselement? Dan ben je al helemaal zuinig bezig!

Meer weten over de voordelen van een elektrische haard qua duurzaamheid? Lees onze blog Future proof met een sfeerhaard!

Gemakkelijke installatie, zonder rookkanaal of gasaansluiting

Een elektrische sfeerhaard is dus mooi qua design en duurzaam in energieverbruik. Maar, er is nog een reden dat de elektrische haard blijvend populair is! Dit heeft alles te maken met het grote gebruiksgemak en de gemakkelijk installatie. Bij de installatie van een sfeerhaard komen geen rookkanalen of gasaansluitingen kijken. Alles wat je nodig hebt: een stopcontact. Op deze manier is een mooie haard in de woonkamer voor ieder huishouden binnen handbereik!

De installatie van jouw nieuwe sfeerhaard is in een paar uur gepiept: lees de bijgeleverde gebruiksaanwijzing goed door en vraag een vriend om je een handje te helpen.

Meer weten over het installeren van de elektrische haard? Lees dan onze blog: Hoe installeer je een elektrische sfeerhaard?

Bestel jouw elektrische sfeerhaard gemakkelijk online

Kortom: de elektrische sfeerhaard is blijvend populair vanwege haar design, zuinigheid en gebruiksgemak. Klinkt dat als iets voor jouw interieur? Maak jouw keuze tussen onze modellen Vancouver, Toronto en Montreal en bestel jouw nieuwe sfeerhaard gemakkelijk online.

Na bestelling ontvang je van ons een bevestiging en houden we je op de hoogte van de levering. Al binnen een paar dagen geniet jij van de voordelen van een elektrische sfeerhaard!

Stuur ons een appje!