Open haard ombouwen naar elektrische haard

elektrische haard met warmte

Heb jij een schouw met open haard in huis, maar hou je ook van gemak? Dan zijn jij en die open haard waarschijnlijk niet de beste match: een open haard is mooi, maar kost ook flink wat tijd en moeite. Jouw open haard ombouwen naar een elektrische haard, is dus misschien wel een goed idee!

Hoe gaat dit in zijn werk en wat zijn de voordelen voor jou? We vertellen je er alles over in deze blog: “Open haard ombouwen naar elektrische haard”.

De voordelen

Een klassieke open haard is een mooi stukje interieur dat iedereen wel zou willen! Maar, als je er dan eenmaal een hebt, kom je er misschien achter dat het wel even wat werk is. Een klassieke open haard dient namelijk goed onderhouden te worden. Daarbij zit je met gesleep van houtblokken, het aanleggen van rookkanalen en meer. Je krijgt er een mooi haardvuur voor terug, maar het is het gedoe niet voor iedereen waard.

Is dat gedoe van een open haard niet aan jou besteed? Dan kun je jouw open haard ombouwen. Zo maak je jouw klassieke stukje interieur een stuk moderner en bovendien veel gemakkelijker in gebruik. Dit doe je bijvoorbeeld door een elektrische sfeerhaard in jouw schouw te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat je niet met onderhoudsgedoe zit, zonder rookkanalen, gasaansluitingen of gesleep van houtblokken. Je sluit de elektrische haard simpelweg aan op het dichtstbijzijnde stopcontact en onderhoud het heel gemakkelijk door af en toe een doekje over de glasplaat te halen.

Hoe klinkt dat? Ideaal toch! Laat daarom je open haard ombouwen naar elektrische haard.

-29%
Oorspronkelijke prijs was: €599.Huidige prijs is: €425. incl. btw
,-
-24%
Oorspronkelijke prijs was: €899.Huidige prijs is: €685. incl. btw
,-
-27%
Oorspronkelijke prijs was: €479.Huidige prijs is: €349. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €949.Huidige prijs is: €854. incl. btw
,-
GRATIS
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €579.Huidige prijs is: €521. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €699.Huidige prijs is: €629. incl. btw
,-

Elektrische haard in bestaande schouw

Het grote voordeel van jouw open haard ombouwen naar elektrische haard is dus het nieuwe gebruiksgemak dat je zult gaan ervaren. Een mooie bijkomstigheid is dat het installeren van de elektrische haard in jouw bestaande schouw ook niet lastig is. Neem een kijkje in het assortiment elektrische sfeerhaarden van De Sfeerhaard en kijk welke haard het beste in jouw schouw past.

Welke optie kies jij?

Bij De Sfeerhaard hebben we zowel wandhaarden als inzethaarden, waarbij de inzethaarden vooral ideaal zijn voor in de schouw. Wij beschikken over twee modellen inzethaarden, namelijk: Toronto en Montreal. Deze komen in diverse afmetingen en hebben beiden een slanke zwarte rand, die eventueel ook weggewerkt kan worden.

Kijk welk formaat het beste in jouw schouw past, bestel het model in een paar klikken en al over enkele dagen zet je jouw nieuwe haard in jouw schouw. Een open haard ombouwen ging nog nooit zo gemakkelijk!

De Sfeerhaard

Ga jij jouw open haard ombouwen voor een elektrische haard? Dan zit je goed bij De Sfeerhaard! Wij bieden sfeerhaarden die gemakkelijk in gebruik zijn en bovendien gemakkelijk te installeren. Onze elektrische inzethaarden zet je gemakkelijk in jouw bestaande schouw. In een paar klikken maak je jouw keuze en wordt jouw nieuwe haard aan huis bezorgd.

Elektrische inzethaard bestellen en bezorgen

Bestelling en bezorging gaat super gemakkelijk via De Sfeerhaard. Wanneer je jouw nieuwe inzethaard hebt geselecteerd, laat je jouw gegevens voor ons achter, zodat wij de bestelling snel kunnen gaan bezorgen.

Na jouw aankoop ontvang je een e-mail van ons met daarin de specificaties van de bestelling. De dag voor levering sturen wij een e-mail met daarin jouw track & tracecode. Op de ochtend van levering ontvang je vervolgens een sms-bericht met een meer specifieke tijd van levering.

Wil je nog meer weten over de service van De Sfeerhaard? Neem dan een kijkje bij onze online Klantenservice of neem contact op. Wij wensen je heel veel succes met je open haard ombouwen!

Stuur ons een appje!