De Sfeerhaard - tuv r

TÜV Rheinland

Het bedrijf richt zich op certificering, inspectie en veiligheid en is actief in de technieksector. Het bedrijf controleert op de naleving van technische eisen en wettelijke normen bij technische producten en ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe technologieën die gericht zijn op mens en milieu. Het driehoekige logo staat voor de drie belangrijkste aspecten waar het bedrijf zich mee bezighoudt: mens, technologie en milieu.

Meer informatie over TÜV Rheinland vind je op: Officiële website van TÜV Rheinland.

De Sfeerhaard - CE Conformité Européenne keurmerk de sfeerhaard veilig

Conformité Européenne (CE)

De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. De CE-markering is onder andere een wettelijk verplichte aanduiding op producten die onder een van de “Nieuwe Aanpak”-richtlijnen vallen. Dat zijn bijvoorbeeld elektrische apparaten, machines, gastoestellen, speelgoed, liften, meetinstrumenten.

Meer informatie over Conformité Européenne (CE) vind je op: Officiële website over de verplichte CE-markering

De Sfeerhaard - csa keurmerk de sfeerhaard product veiligheid elektrisch

Canadian Standards Association (CSA)

De CSA Group is een standaardorganisatie die normen op 57 gebieden ontwikkelt. CSA Group publiceert normen in gedrukte en elektronische vorm en biedt trainings- en adviesdiensten. CSA Group bestaat uit vertegenwoordigers van de industrie, de overheid en consumentengroepen.

Meer informatie over de Canadian Standards Association (CSA) vind je op: De officiële website van het CSA keurmerk

De Sfeerhaard - Geprüfte Sicherheit de sfeerhaard product veiligheid elektrisch

Geprüfte Sicherheit (GS)

Geprüfte Sicherheit (GS) is een Duits certificaat (een keurmerk) voor vooral technische apparatuur. Het certificaat duidt aan dat het apparaat voldoet aan de Duitse standaard (ook Europese standaard) voor veilig gebruik van het betreffende apparaat.

Meer informatie over geprüfte Sicherheit (GS) vind je op: Officiële website van de GS-Markering

De Sfeerhaard - loog okoumé multiplex

Okoumé label

Onze luxe Cinewall® wordt gemaakt van hoogwaardig Okoumé multiplex. Deze houtsoort is watervast verlijmd, licht van gewicht en fijn van structuur, ideaal voor buitenwerk of stucwerk.

Okoumé multiplex is de enige houtsoort die gestuct kan worden. Dit is vaak nog onbekend bij stukadoors. Bij De Sfeerhaard gebruiken wij deze innovatieve manier om de hoogste kwaliteit te leveren. Door de Okoumé platen van jouw Cinewall® te stucen krijg je een strak resultaat! Wij bieden je de garantie.

Heb je een andere vraag?

Neem contact met ons op
Vancouver 182 zwart

Kies voor kwaliteit en de veiligheid van een elektrische sfeerhaard.

Bekijk de haarden