Cinewall

GRATIS

Koop een echte CINEWALL®

Gratis bezorging Levertijd: 1-3 weken Gratis installatie 5 jaar garantie Aankoopbescherming

Gratis bezorging Levertijd: 4-6 weken Gratis installatie 5 jaar garantie Aankoopbescherming

Gratis bezorging Levertijd: 4-6 weken Gratis installatie 5 jaar garantie Aankoopbescherming

 • Onderhoudsvrij
 • 100% elektrisch
 • Kind & huisdiervriendelijk
 • 5 jaar garantie
 • Gratis achteraf betalen

Zij gingen je voor

Bekijk de foto's en laat je inspireren door deze prachtige voorbeelden

Wat is een CINEWALL®?

Een CINEWALL®, ook wel TV wand / meubel genoemd, is een voorzetwand waarin zowel een televisie als een elektrische inbouwhaard en eventueel een soundbar geïnstalleerd kan worden. Creëer een echte thuisbioscoop met een CINEWALL®. In deze TV wand / meubel kunnen kabels en draden mooi worden weggewerkt. Het is dé eyecatcher voor in ieder interieur.

Een echte CINEWALL® van De Sfeerhaard

De Sfeerhaard is de officiële leverancier van de CINEWALL®. Daarom ben je bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit én service!

Wil jij een CINEWALL® laten maken? Stel eenvoudig en snel de CINEWALL® van je dromen samen met de CINEWALL® configurator. Maak het plaatje compleet door te kiezen voor een elektrische sfeerhaard in jouw CINEWALL®. En maak je geen zorgen, we houden altijd rekening met de maat van jouw televisie en de ruimte voor een soundbar.

CINEWALL® met Sfeerhaard Toronto?

Wij voorzien veel TV wanden van een elektrische sfeerhaard. Elektrische haarden geven de ruimte een sfeervolle uitstraling en zijn bovendien erg chique.

Onze Sfeerhaard Toronto past perfect in een CINEWALL®. Deze inzethaard heeft een minimalistisch en strak design en past daarom goed in ieder interieur. Je kunt de sfeerhaard eenvoudig toevoegen in stap 6 van de CINEWALL® configurator.

Films, series en TV-programma's kijken zal nooit meer hetzelfde zijn met een CINEWALL® van De Sfeerhaard. Tover jouw woonkamer om tot een luxe, sfeervolle en comfortabele ruimte.
De breedte van de Cinewall®Sfeerhaard ruimteGeschikt voor TV's t/m
146 cm106 cm47 inch
168 cm128 cm57 inch
192 cm152 cm68 inch
208 cm168 cm75 inch
223 cm183 cm82 inch
250 cm210 cm94 inch

Kies het juiste formaat van je CINEWALL®

Let op: bij het kiezen van de sfeerhaard is het belangrijk dat je rekening houdt met de breedte van de Cinewall® en de grootte van jouw televisie.

Een unieke CINEWALL®

Wil jij een CINEWALL® met haard kopen? Dan ben je bij De Sfeerhaard aan het juiste adres. Met onze handige CINEWALL® configurator stel je eenvoudig en snel jouw perfecte, op maat gemaakte CINEWALL® samen. Of je nu kiest voor een simpele TV wand / meubel of voor een super gedetailleerde TV wand / meubel met kolommen of planken. Alles is mogelijk bij ons! Met een CINEWALL® van De Sfeerhaard ben je gegarandeerd van een strak en kwalitatief goed resultaat.

Hoewel de meeste mensen kiezen voor een CINEWALL® met sfeerhaard, is het ook mogelijk om een CINEWALL® te bestellen zonder haard.

Vakmanschap

Onze vakmannen maken jouw CINEWALL® met veel passie en aandacht. Wij leveren maatwerk.

Design

De CINEWALL® heeft een luxe en strak design. Het is een eyecatcher in jouw interieur.

Ruim aanbod

Bij De Sfeerhaard heb je veel keuzemogelijkheden. Zo stel je jouw droom CINEWALL® samen.

Tover jouw woonkamer om!

Met een CINEWALL® met sfeerhaard tover je jouw woonkamer om naar een luxe, sfeervolle ruimte. Filmavonden met je gezin, familie of vrienden worden zo nog leuker én gezelliger.

TV-meubel met sfeerhaard

Een TV wand met sfeerhaard is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Al onze TV wanden met haard voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zorgen voor een luxe uitstraling. Met onze Cinewall® configurator stel je eenvoudig jouw Cinewall® met sfeerhaard naar eigen wens samen.

Stijlvol en praktisch

Een TV wandmeubel met sfeerhaard is niet alleen mooi, maar ook praktisch: kabel kunnen eenvoudig worden weggewerkt en er is ruimte voor jouw mediabox, ontvangen of accessoires. Met een muurbeugel kun je jouw tv makkelijk draaien. We houden rekening met alle functies, afmetingen en aansluitpunten. Een TV wandmeubel met sfeerhaard geeft een heerlijk ontspannen beleving in de woonkamer!

Wil je ook een op maat gemaakt TV meubel met sfeerhaard? Gebruik onze handige configurator of neem contact met ons op.

Ik wil mijn Cinewall® samenstellen! Het aanbod Sfeerhaarden

De voordelen van de CINEWALL®

Een CINEWALL® met haard kopen?

In de wintertijden lekker op de bank zitten en genieten van jouw luxe CINEWALL® met sfeerhaard, wie wil dat nou niet?

Je koopt een CINEWALL® eenvoudig via onze webshop. Betaal veilig met iDeal, PayPal of een van de andere betaalmethoden. Wil je liever gratis achteraf betalen? Ook dit is op verschillende manieren mogelijk.

Wat kost een CINEWALL® van De Sfeerhaard?

Er zijn erg veel mogelijkheden om jouw CINEWALL® naar wens te maken. Denk hierbij aan afmetingen en extra opties. De kosten zullen daardoor variëren. Als je de stappen van de CINEWALL® configurator doorloopt kom je snel achter de prijs van jouw ideale CINEWALL®. Je ziet de prijs van de CINEWALL® namelijk direct en je kunt de CINEWALL® vervolgens eenvoudig bestellen. Goed om te weten: de prijs staat vast. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

Advies nodig? Wij helpen je graag

Wij begrijpen heel goed dat je wellicht nog vragen hebt over het samenstellen van jouw CINEWALL®. Onze adviseurs staan voor je klaar en voorzien jou van deskundig advies.

Veelgestelde vragen

Bezorging & installatie

Meer informatie
Installeert De Sfeerhaard de CINEWALL® voor mij?

Wanneer je een Cinewall® bestelt, komen onze installateurs deze gratis bij jou thuis installeren. Zo weet je zeker dat de CINEWALL® goed geïnstalleerd wordt en je er zelf geen omkijken naar hebt. Binnen 2 tot 4 uur is de CINEWALL® al geïnstalleerd! Wij zorgen dat jouw CINEWALL® helemaal voorbereid is, je hoeft hem dan alleen nog maar zelf af te werken.

Wat is de gemiddelde levertijd van de CINEWALL®?

De levertijd is gemiddeld 4-6 weken. We bellen nadat jij de bestelling hebt geplaatst om de afspraak af te stemmen en definitief te maken. Zo weten we zeker dat wij alleen komen als het jou uitkomt.

Bezorgen jullie ook in België?

Zeker! Wij bezorgen en installeren gratis in de hele Benelux. Meer weten? Lees alles over Bezorgen & Ophalen.

Afmetingen

Hoe breed is de CINEWALL®?

Je kiest de breedte van jouw CINEWALL® op basis van de breedte van jouw TV en (gewenste) sfeerhaard.

De standaard breedte maten zijn:

 • 146 cm
 • 168 cm
 • 192 cm
 • 208 cm
 • 223 cm
 • 250 cm

In stap 4 kun je ervoor kiezen om jouw CINEWALL® nog verder uit te bouwen. Hoe breed jouw CINEWALL® wordt kun je dus helemaal zelf bepalen.

Hoe hoog is de CINEWALL®?

De standaard hoogte van de CINEWALL® is 220 cm, echter kan deze hoogte naar wens worden aangepast*. Tot een verhoging van 24 cm zitten daar geen extra kosten aan verbonden. Dit is dus volledig bij de prijs inbegrepen.

*Bij een verhoging van 25 cm of meer wordt er een meerprijs van €125,- in rekening gebracht.

Wat is de standaard diepte van de CINEWALL®?

De CINEWALL® is standaard 20 cm diep. Dit kan tot 32 cm worden uitgebreid.

Hoe hoog is de plint van de CINEWALL®?

Voor de plint van de CINEWALL® bieden wij drie opties aan:

 1. Een standaard gladde plint van 9 cm hoog. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
 2. Een hogere plint van 12 cm. Voor het verhogen van de plint worden extra kosten van €20,- berekend.
 3. Een custom-made plint. Tegen een meerprijs van €30 kun je zelf de hoogte van de plint kiezen. De minimale hoogte is 5 cm en de maximale hoogte 18 cm.

Afwerking

Treffen jullie de voorbereidingen voor het afwerken van de CINEWALL®?

Wil jij jouw CINEWALL® verven, stucen, betegelen of behangen? Laat ons weten hoe jij jouw CINEWALL® wilt gaan afwerken, dan kunnen wij hier rekening mee houden en alle voorbereidingen treffen. Zo kun je zelf gemakkelijk verder met de afwerking.

Kan ik mijn CINEWALL® verven, behangen of betegelen?

Ja, dat kan. De CINEWALL® wordt gemaakt van MDF. We bereiden het MDF voor met een grondverf.

Kan ik mijn CINEWALL® stuccen?

Ja, dat kan. Als je de wand wilt voorzien van een stuclaag, maken wij de CINEWALL® van Okoumé multiplex (een houtsoort van hoge kwaliteit dat gemakkelijk bewerkt kan worden).

Soundbar

Is er voldoende ruimte voor een soundbar?

Bij het samenstellen van jouw CINEWALL® houden we graag rekening met een soundbar. Het is niet mogelijk om een CINEWALL® inclusief soundbar te bestellen. Wij houden slechts rekening met de ruimte die ervoor nodig is. Je selecteert deze optie gemakkelijk in stap 5 van de CINEWALL® configurator.

Wat is de standaard ruimte voor een soundbar?

De standaard hoogte van de soundbar-ruimte is 7,5 cm.

Kan ik de ruimte voor de soundbar op maat laten maken?

Je kan zelf aangeven hoe groot de ruimte moet zijn voor een soundbar.

Overige opties

Kan ik accessoires kwijt in mijn CINEWALL®?

Ja, dat kan zeker! Er zijn zelfs meerdere mogelijkheden:

 • In stap 4 van de CINEWALL® configurator kun je kiezen voor een uitbouw. De uitbouw geeft ruimte voor kolommen van 32 cm of 64 cm.
 • In stap 9 kun je kiezen voor vakken aan de zijkant van de CINEWALL®. Je hebt de keuze uit vakken van 20 cm of 32 cm diep.
 • Je kunt jouw accessoires eventueel ook nog kwijt in de ruimte voor de soundbar, indien je geen soundbar hebt en deze optie wel selecteert in stap 5.

Er zijn dus genoeg opties voor het plaatsen van jouw favoriete accessoires!

Kan ik mijn Ziggo mediabox, KPN ontvanger, Apple TV, Google Home, Playstation etc. kwijt in de CINEWALL®?

Je kunt jouw CINEWALL® helemaal zelf samenstellen! Zo is er altijd voldoende ruimte voor jouw favoriete apparaten en accessoires.

Kan ik direct een sfeerhaard bestellen bij mijn CINEWALL®?

Dat kan zeker! De sfeerhaard Toronto past perfect in een CINEWALL®. Deze sfeerhaard heeft een strak design en past goed in ieder interieur. Je kunt de sfeerhaard eenvoudig toevoegen in stap 6 van de CINEWALL® configurator.

Kan ik spots verwerken in mijn CINEWALL®?

Je kunt een CINEWALL® bestellen zonder spots, met ruimte voor spots of met ingebouwde spots.

 1. Zonder spots is de ruimte dicht.
 2. Bij ruimte voor spots maken wij de gaten en leggen wij bekabeling met verbindingsklemmen aan.
 3. Bij ingebouwde spots regelen wij alles.

Praktische vragen

Moet ik zelf de TV ophangen?

Nee, wij nemen alles uit handen en zorgen dat jouw TV op de ideale kijkhoogte geïnstalleerd wordt (96 cm).

Welke voorbereidingen moet ik treffen?

Het is belangrijk dat onze installateurs voldoende ruimte hebben om de CINEWALL® te plaatsen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen meubels in de weg staan. Daarnaast is het belangrijk dat er minimaal één stroompunt of stopcontact aanwezig is. Voor de rest kan jij relaxen en gaan wij voor jou aan het werk!

Kan een CINEWALL® tegen elk soort wand geplaatst worden?

Ja, of je nu een betonnen wand, gipswand, bakstenen wand of een houten wand hebt, een CINEWALL® kan tegen elke soort wand geplaatst worden zolang de wand vlak is.

Bij afwijkingen graag van tevoren contact opnemen met onze klantenservice.

Moet er een stopcontact in de buurt zijn?

Ja. In de CINEWALL® zelf monteren wij een stekkerdoos met vier stopcontacten. Hier kunnen de televisie, sfeerhaard, soundbar en een extra apparaat zoals een playstation of kpn ontvanger op aangesloten worden. Er is een stopcontact nodig om de stekkerdoos in de Cinewall® van stroom te voorzien.

Moet ik zelf al een muurbeugel hebben?

Het is mogelijk om een beweegbare muurbeugel bij te bestellen in stap 10 van de CINEWALL® configurator.

Heb jij zelf al een muurbeugel? Het is aan te raden om een beweegbare muurbeugel te gebruiken. Zo kan je de TV gemakkelijk uit de CINEWALL® trekken en draaien. Je kunt tijdens het bestelproces eenvoudig aangeven of je al een muurbeugel hebt.

Is ruimte rondom mijn TV noodzakelijk om oververhitting te voorkomen?

Wij adviseren om wat ruimte om jouw TV heen te laten zodat deze goed kan ventileren. Alleen een ventilatierooster werkt vaak niet voldoende, omdat de wand luchtdicht is.

Bovendien, met wat extra ruimte rondom de TV kan je een afstandsbediening kwijt, is een Ambilight goed zichtbaar en kan je jouw TV makkelijk uit de CINEWALL® halen!

Materialen

Wat is MDF?

MDF is een plaatmateriaal wat opgebouwd wordt uit kleine houtvezels die samen worden geperst. Er wordt hars gebruikt om de vezels bij elkaar te houden. Hars zorgt er daarnaast voor dat de toplaag van het materiaal glad is. MDF is gebruiksvriendelijk en wordt veel gebruikt voor het maken van meubels en andere interieurtoepassingen. Het is daarom ook uitermate geschikt voor het maken van een CINEWALL®.

Wat zijn metalen stucstopprofielen?

Metalen stucstopprofielen zijn speciale stucprofielen die gebruikt worden voor het stevig en netjes beëindigen van het stucwerk. Met behulp van stucstopprofielen kunnen er strakke hoeken worden gecreëerd.

Wat is Okoumé multiplex?

Onze luxe CINEWALL® wordt gemaakt van hoogwaardig Okoumé multiplex. Deze houtsoort is watervast verlijmd, licht van gewicht en fijn van structuur, ideaal voor buitenwerk of stucwerk.

Okoumé multiplex is de enige houtsoort die gestuct kan worden. Dit is vaak nog onbekend bij stukadoors. Bij De Sfeerhaard gebruiken wij deze innovatieve manier om de hoogste kwaliteit te leveren. Door de Okoumé platen van jouw CINEWALL® te stucen krijg je een strak resultaat! Wij bieden je de garantie.

Stuur ons een appje!