Future proof met een sfeerhaard!

Sfeerhaard kopen bij De Sfeerhaard

Is jouw huis helemaal future proof? Komt jouw woning een beetje in de buurt van Het Huis van de Toekomst? Misschien ben je daar bij lange na nog niet, of stukje bij beetje steeds meer. Wij van De Sfeerhaard kunnen je een stapje in de juiste richting helpen met een elektrische energiezuinige haard! Met een sfeerhaard is jouw huis zeker future proof!

Een sfeerhaard in het Huis van de Toekomst?

Meer dan 30 jaar geleden presenteerde Chriet Titulaer ¨Het Huis van de Toekomst¨. En we moeten het toegeven: sommige elementen blijken nu terugkijkend best accuraad! Het huis had een hoge glazen deuren, een centraal stofzuigsysteem, zonnepanelen en een eigen digitale bezorgdienst. Helaas moest het huis na zeven jaar al opgedoekt worden, omdat de innovaties toen al niet bij te benen waren!

Een ding was wel duidelijk en blijvend relevant: meer digitaal, meer elektrisch en met name gericht op een hoge energiezuinigheid.

Energiezuinig is en blijft future proof

Al kon Chriet Titulaer de innovaties niet bijbenen met het Huis van de Toekomst, de focus lag toen en nog steeds op energiezuinigheid. Hoe komt dat? We zijn natuurlijk tegenwoordig steeds bewuster van de schade die we in het milieu aanbrengen en wat dit voor grote gevolgen heeft en gaat hebben. Naar verwachting zal de vraag naar energie in 2040 al zijn verdubbeld, terwijl we nu eigenlijk al flink moeten minderen in energiegebruik. Wat te doen met deze informatie? Ruimte maken voor meer energiezuinige innovaties!

Wij van De Sfeerhaard staan ook voor een energiezuinige leefstijl en hebben een milieubewuste kijk op onze producten. Wij maken sfeerhaarden die energiezuinig zijn en daarom zeer geschikt voor mensen die willen investeren in een energiezuinig en toekomstbestendig huishouden!

Energiezuinige elektrische inzethaard

Hoe kan het dat onze haarden zo energiezuinig zijn?

  • Het vlammenspel wordt gecreëerd met LED-lampen. LED-lampen zijn de meest energiezuinige lampen die er bestaan en verbruiken maar 10 Watt.
  • Een aantal van onze elektrische haarden hebben twee warmtefuncties en kunnen tot 28 graden worden gezet. Lekker warm, maar zonder gas- of houtkosten.
  • De elektrische inzethaarden kunnen ook zonder verwarming worden aangezet en dat is al helemaal energiezuinig en voordelig!

Onze sfeerhaarden zijn uiteraard voorzien van energielabel A: het groene label dat je uiteindelijk op al jouw producten in huis wilt hebben staan!

Assortiment energiezuinige (future proof) haarden

Wij hebben een groot assortiment aan energiezuinige sfeerhaarden: drie modellen in diverse afmetingen. Bekijk bijvoorbeeld:

Heb je vragen over onze haarden en de energiezuinigheid? Ben jij bezig om jouw woning energiezuinig te maken en ben je benieuwd wat een van onze inzethaarden hieraan kan toevoegen? Neem dan vooral contact met ons op en stel je vraag. Wij helpen je graag milieubewuster te worden!

Stuur ons een appje!