Wat is de meest geschikte sfeerhaard voor mijn huis?

Sfeerhaard in grote ruimte

Een energiezuinige elektrische geschikte sfeerhaard in huis, wie wilt dat nou niet? Een mooi ingebouwde sfeerhaard tovert jouw slaapkamer of woonkamer compleet om naar een paleisje! Het geeft meer sfeer en geeft in sommige gevallen heerlijke warmte af. Deze sfeerhaarden komen natuurlijk in verschillende versies en formaten, maar hoe weet je welke binnen jouw huis en interieur past? Wij geven je in deze blog een aantal tips waar je mee aan de slag kunt. Bekijk natuurlijk ook eens onze sfeerhaarden op de productenpagina’s!

Verschillende formaten, verschillende ruimtes

Elk huis komt natuurlijk in verschillende formaten en elk persoon heeft weer andere wensen en behoeften. Om jou hier zo goed mogelijk mee te helpen, bieden wij verschillende producten voor verschillende prijzen in diverse formaten, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Ook voor jou!

Een breed assortiment aan inzethaarden is natuurlijk van groot belang om voor ieder wat wils te kunnen bieden. Er zijn drie sfeerhaard stijlen die wij aanbieden:

Variatie in modellen en prijzen

Deze verschillende modellen zijn beschikbaar vanaf 106 centimeter tot wel 241 centimeter lang. Dit zorgt ervoor dat deze een grotere ruimte gemakkelijk kunnen vullen, maar ook geschikt zouden kunnen zijn voor een kleinere woonkamer. Natuurlijk verschilt de prijs wel per stijl en grootte van de elektrische haard. De prijzen variëren tussen ongeveer 480,- en 1.500,- euro: zo is er ook voor ieder budget een sfeerhaard beschikbaar!

Geschikte sfeerhaard met moderne uitstraling

De haarden hebben een moderne uitstraling en passen hierdoor makkelijk binnen verschillende interieurstijlen. Het is belangrijk dat je kiest voor een formaat sfeerhaard die past in de gekozen ruimt. Een te grote sfeerhaard kan de ruimte kleiner doen lijken! De sfeerhaarden komen in een langwerpige vorm die ervoor zorgt dat een lang kaal stuk muur gelijk een compleet andere look krijgt. Al onze modellen sfeerhaarden zijn strak qua design. Hierdoor blend de sfeerhaard direct goed in jouw interieur.

Geschikte sfeerhaard: alleen een stopcontact nodig

Onze sfeerhaarden zijn geen echte open haarden, maar een elektrische versie hiervan. Hierdoor zijn deze super gemakkelijk aan te sluiten. Dit is dus voor de meeste woningen geschikt en zo zijn er geen zorgen over een eventuele afvoer van rook of een gasaansluiting.

Het enige wat nodig is om onze sfeerhaarden te laten werken is een stopcontact! Deze zitten natuurlijk standaard in elke woning en hierdoor kan je gemakkelijk de sfeerhaard binnen een dag plaatsen in jouw huis.

Accessoires bij de inzethaard

Natuurlijk is een sfeerhaard al een leuk stuk decoratie op zich voor bijna elke ruimte. Maar je kan ook met nog een aantal accessoires spelen die goed aansluiten bij de sfeerhaard, zodat het jouw kamer helemaal afmaakt.

Een aantal leuke ideeën hiervoor kunnen zijn:

  • Een mooie plant kan een goede toevoeging zijn naast jouw nieuwe sfeerhaard. Zorg er voor dat je de plant niet direct voor de sfeerhaard zet wanneer deze warmte afgeeft.
  • Een spiegel boven de openhaard maakt de ruimte een stuk groter! Hierdoor speel je met verschillende dieptes in de ruimte en verschillende texturen.
  • Een stoel naast de elektrische haard is een van onze favoerieten. Hier kan je in de koude maanden lekker genieten van de warmte van jouw haard met een goed boek, Netflix-serie of een lekker kopje thee.

Benieuwd naar meer ideeën voor accessoires? We schreven er een blog over: Decoratietips voor jouw sfeerhaard

Voor elke ruimte is er dus wel een perfecte sfeerhaard te vinden! Wij bieden een breed assortiment van sfeerhaarden aan waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. Heb je moeite met kiezen of wil je meer weten? Schakel dan gerust onze hulp in en neem contact op.

Welke elektrische haard kies jij?

 

 

 

Stuur ons een appje!