Een sfeerhaard voor de lente?

sfeerfoto woonkamer

Wil jij je huis gezellig maken en je interieur een opfrisser geven? Dat altijd een goed idee! Wellicht heb je al wat items op het oog die jouw woonkamer kunnen helpen aan een gloednieuwe stijl. Want, je hoeft niet alles te vervangen: vaak kunnen een paar nieuwe stukken al voor een flinke opfrisser zorgen! Zoals een elektrische sfeerhaard: een prachtig interieurstuk dat zeker niet gaat vervelen. Maar, misschien vraag je je af nu de lente net is begonnen: is een elektrische sfeerhaard wel geschikt voor dit seizoen? Het antwoord is: ja! Een elektrische sfeerhaard is geschikt voor alle seizoenen. Hoe dan? Dat gaan we je uitleggen in deze blog!

Lente, zomer, herfst of winter: een energiezuinige wandhaard is geschikt voor alle seizoenen! Ben je benieuwd welk haardmodel het beste in jouw interieur past? Neem dan een kijkje in onze online haardenwebshop.

open haard of sfeerhaard voor de lente

Een open haard en de lente: het lijkt geen voor de hand liggende combinatie. Want, in de lente beginnen de temperaturen buiten weer lekker op te lopen! Dan steek je de open haard toch niet meer aan? Klopt! De klassieke open haard met houten blokken en echt haardvuur kun je het gehele voorjaar beter even laten voor wat het is. Maar onze haarden zijn geen klassieke openhaarden: onze haarden zijn elektrisch! En dat is echt een ander verhaal.

Elektrische sfeerhaard voor de lente

Wat maakt een elektrische sfeerhaard in de lente zo anders dan een klassieke open haard? Met een elektrische haard kun je het hele jaar door genieten van een mooi decoratief vuur in jouw woning, aangezien je ervoor kunt kiezen om deze zonder warmte te gebruiken! Je woning blijft dus lekker koel, terwijl er ondertussen wel een prachtig vuurtje lijkt te branden. Ideaal toch?

Elektrische wandhaard met verwarmingselement

Wanneer een elektrische haard over een verwarmingselement beschikt, kan deze naar believen aan of uit worden gezet. Onze wandhaard Vancouver beschikt bijvoorbeeld over twee verwarmingsstanden die gemakkelijk door middel van een touchscreen in te stellen is.

Meer weten over elektrische haarden met verwarmingselement? Lees dan onze blog Geeft een elektrische haard warmte af?

Elektrische wandhaarden voor een nieuw interieur

Een elektrische sfeerhaard is dus het hele jaar door een goede keuze als je jouw interieur een gezellige opfrisser wilt geven! Bij De Sfeerhaard beschikken we over diverse modellen in diverse maten en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils: wij bieden haarden voor diverse woonstijlen en woningen van klein tot groot.

Wil je jouw interieur aanpakken, maar kun je niet helemaal los gaan omdat je in een huurwoning of appartement woont? Onze haarden zijn gemakkelijk op te hangen, zonder dat hier drastische klussen voor nodig zijn. Dit maakt ze ook ideaal voor een huurwoning of appartement. Meer over weten? Lees onze blog: Open haard geschikt voor huurwoning

Elektrische inzethaarden van De Sfeerhaard

Benieuwd welke haard geschikt is voor jouw woning? Kijk online in onze webshop en bekijk onze diverse modellen, maten en kleuren. Welke haard kies jij: Vancouver, Toronto of Montreal?

Wanneer je een sfeerhaard in onze webshop bestelt, kan deze gemakkelijk bij je worden thuisbezorgd door onze partner XXL Pakket. Heb je vragen over de bezorging of ophalen of zit je met iets anders? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: wij helpen je graag verder!

Stuur ons een appje!