Geeft een elektrische haard warmte af?

Elektrische haard warmte

Je vraagt je misschien af, geeft een elektrische haard warmte af? Het antwoord is: ja! Eén van onze modellen wel! Wil jij weten hoe deze elektrische haard werkt en hoe deze voor warmte zorgt? We vertellen je er alles over in deze blog!

Wat is een elektrische haard?

Elektrische haarden werken, zoals je waarschijnlijk al verwacht, volledig op elektriciteit. Dat geldt ook voor de elektrische haard met warmte. Als je denkt dat dit ten koste gaat van de sfeer die het geeft, heb je het mis. Elektrische haarden zijn een geweldig alternatief voor klassieke haarden. Ze hebben dan ook veel voordelen. We vertellen je er graag meer over.

De haard is een praktische haard

Een elektrische haard, ook wel een sfeerhaard genoemd, is erg praktisch in gebruik. De haard hoeft enkel aan een stevige wand te worden gemonteerd. Daarna is het een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en de haard aanzetten. Wanneer je de haard niet alleen voor sfeer gebruikt, is het goed om te weten dat ook het verwarmingselement gemakkelijk gebruikt kan worden. Met een druk op de knop zet je dit element aan en kan de haard beginnen met verwarmen. De sfeerhaard verwarmt tot een temperatuur van 28 graden Celsius. Geen gedoe met gas of het sjouwen van houtblokken. Ideaal!

Voor een elektrische haard is overigens geen schoorsteen of rookkanaal nodig, dat kan je een flinke verbouwing schelen!

De elektrische haard met warmte is een veilige haard

Een elektrische sfeerhaard is erg veilig. Er komen namelijk geen echte vlammen bij kijken. De haard maakt gebruik van led-lampjes die het vuur nabootsten en zeer realistische vlammen creëren. De warmte van de haard komt van het warmte-element. Voor de veiligheid zit deze aan de achterkant van de haard gemonteerd, waardoor jij, je kinderen of huisdieren zich niet aan de haard kunnen branden.

Ondanks dat er geen vlammen bij deze haard komen kijken, vraag jij je wellicht af hoe het zit met brandgevaar. Deze haard is volledig veilig. De haard is voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. Ook is de haard voorzien van alle nodige keurmerken!

Een stijlvolle haard: Vancouver

De elektrische haard met warmte is onze wandhaard Vancouver. Deze haard is stijlvol en een echte toevoeging aan jouw interieur. De haard heeft een lijst met een breedte van 13,5 cm, wat zorgt voor een strakke afwerking. De vlammen van deze sfeerhaard kunnen in drie verschillende kleuren worden ingesteld: oranje, blauw en multicolor.

Onze Vancouver haard is verkrijgbaar is zes verschillende formaten: 110, 128,152, 182, 210 en 142 cm. Daarnaast heb je bij een aantal formaten naast de kleur zwart ook de keuze uit wit. Zo is er voor ieder interieur een geschikte elektrische haard met warmte.

Elektrische haard met warmte bestellen?

Op De Sfeerhaard bieden we naast de Vancouver verschillende andere elektrische sfeerhaarden aan. Met keuze uit diverse maten en kleuren. Wanneer je bij ons een elektrische haard bestelt geniet je van verschillende voordelen. Zo wordt jouw sfeerhaard, als je vóór 16:00 bestelt, de volgende dag al thuisbezorgd! Daarnaast worden alle sfeerhaarden in Nederland gratis verzonden en geniet je van 5 jaar garantie. Bekijk de elektrische haarden van De Sfeerhaard.

Weet je niet zeker welke elektrische haard het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies.

Onze sfeerhaarden met warmte-element

-10%
Oorspronkelijke prijs was: €1.499.Huidige prijs is: €1.349. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €1.285.Huidige prijs is: €1.156. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €999.Huidige prijs is: €899. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €999.Huidige prijs is: €899. incl. btw
,-
-10%
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €849.Huidige prijs is: €764. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €849.Huidige prijs is: €764. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €699.Huidige prijs is: €629. incl. btw
,-
-10%
Oorspronkelijke prijs was: €699.Huidige prijs is: €629. incl. btw
,-

Geef een reactie

Stuur ons een appje!