Alles over sfeerhaard Montreal

De Sfeerhaard - dummy picture2

Ben jij op zoek naar een nieuwe 100 % elektrische sfeerhaard en gek op een modieuze minimalistische stijl? Dan is onze inzethaard Montreal de haard die je zoekt! Deze is prachtig minimalistisch afgewerkt: de vlammen zijn hier de echte eyecatcher, met een zeer slanke lijst van maar 2,9 centimeter. Hierdoor kun je de inzethaard randloos wegwerken in jouw wand of kast.

Wil je meer weten over sfeerhaard Montreal voor jouw minimalistische interieur? Wij vertellen je er meer over in deze blog! Ben jij er al uit dat deze inzethaard precies is wat jij zoekt? Kijk dan in onze haardenwebshop bij de Montreal-haarden en kies de maat die past bij jouw woonkamer, slaapkamer, loungeruimte, badkamer, keuken of hal.

Eigenschappen inzethaard Montreal

Zoals gezegd heeft deze elektrische inzethaard een minimalistisch uiterlijk, dankzij de slanke lijst van 2,9 centimeter. Deze lijst is uitgevoerd in grafietzwart: uitstekend passend in een minimalistisch interieur dat zich vooral op lichte kleuren richt in combinatie met zwarte details. Doordat de rand zo dun is, kan er ook voor worden gekozen deze helemaal weg te werken in de kast of wand waar jij hem wilt plaatsen.

Deze elektrische sfeerhaard wordt geleverd met een superhandige infrarood afstandsbediening. De haard hoeft dus niet met knoppen aan de zijkant worden bediend, maar kan mooi op afstand worden ingesteld. Naast het duurzame en energiezuinige voordeel van de deze elektrische sfeerhaard, is deze ook nog eens CSA- en CE-gecertificeerd. Benieuwd wat dit inhoud? Lees dan hieronder verder.

CSA en CE gecertificeerde sfeerhaard

CSA staat voor Canadian Standards Association. Deze organisatie ontwikkelt en publiceert normen op 57 gebieden en biedt hierbij trainings- en adviesdiensten. CSA Group bestaat uit vertegenwoordigers van de Canadese industrie, consumentengroepen en overheid.

CE staat voor Conformité Européenne. Een CE-markering betekent dat een product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. Dit is een wettelijk verplichte aanduiding voor producten die onder de richtlijnen van de “Nieuwe Aanpak” vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektrische apparaten, machines, meetinstrumenten, gastoestellen en speelgoed.

Naast de bovenstaande richtlijnen houden wij ons bij De Sfeerhaard ook aan andere richtlijnen, die bijvoorbeeld alles met milieu te maken hebben. Zo houden wij ons ruim aan de richtlijnen van de RoHS. RoHS staat voor Restriction of Hazardous Substances, oftewel de beperking van gevaarlijke stoffen. Wij zijn tegen het gebruik van gevaarlijke en milieubelastende stoffen en zorgen dat er regelmatig controles en inspecties worden uitgevoerd op onze producten. Zo kunnen wij onze veiligheid én jouw veiligheid garant stellen.

Waarom kiezen voor Montreal van De Sfeerhaard?

Bij De Sfeerhaard hebben we een grote passie voor interieur en zien we een elektrische sfeerhaard als de mooiste toevoeging en echte eyecatcher in jouw interieur. Al onze sfeerhaarden zijn gecertificeerd (CE en CSA) en voldoen aan de milieurichtlijnen. Daarbij zijn onze haarden energiezuinig en duurzaam: ideaal in deze tijd van aandacht voor duurzaamheid, maar ook ideaal voor de energierekening en portemonnee.

De Sfeerhaard biedt uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij altijd garanderen dat onze artikelen in goede staat bij je thuis wordt afgeleverd en werken zoals verwacht (mits normaal gebruikt). Installeer de elektrische haard op een vochtvrije plek en gebruik hem om sfeer te creëren en de gekozen ruimte te verwarmen. Wanneer je de sfeerhaard naar behoren gebruikt, kunnen wij maar liefst 5 jaar garantie bieden!

Inzethaard Montreal en andere sfeerhaarden

Lijkt onze elektrische inzethaard Montreal iets voor jouw woning? Bestel hem dan direct in onze online haardenwebshop! Benieuwd naar onze andere inzethaarden en wandhaarden? Bekijk dan ook onze modellen Toronto en Vancouver. Zit je nog met een vraag over onze 100% elektrische sfeerhaarden? Neem dan een kijkje op onze Klantenservice-pagina of neem gerust contact op, wij staan je graag te woord!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stuur ons een appje!