Is een open haard geschikt voor huurwoning?

elektrische sfeerhaard in slaapkamer

Woon jij in een huurhuis of gehuurd appartement? Dan kun je helaas niet helemaal los gaan qua inrichting: je kunt niet zomaar verbouwen, een muur eruit halen of de inrichting helemaal op de schop gooien. Voor veel mensen is het hebben van een huurwoning een reden om te kiezen voor een veilige inrichting, want je wilt natuurlijk geen gedoe met de huisbaas of verhuurder! 

Maar wat nu als jij de wens hebt om een gezellige open haard in je huis te hebben? Is die kans verkeken met een huurwoning? Nee hoor! Met een elektrische energiezuinige wandhaard van De Sfeerhaard heb je een oplossing voor jouw probleem gevonden. Voor onze sfeerhaarden is geen verbouwing, gasaanleg of rookleiding nodig: je hangt hem simpelweg aan de muur!

Sfeerhaard voor huurwoning

Onze sfeerhaarden kunnen met een gemakkelijk ophangsysteem aan de muur worden gehangen. Je hoeft dus geen groot gat in de muur te maken of over een schouw te beschikken: jouw muur is voldoende! Het hoeft zelfs geen grote muur te zijn. Wij hebben sfeerhaarden in allerlei formaten, voor zowel kleine als grote huurwoningen en appartementen.

Soorten sfeerhaarden voor huurwoningen

De Sfeerhaard biedt haarden in drie stijlen: het is maar net wat bij jouw huurwoning of appartement past! Wil jij een massieve lijst? Of wil je juist een lijst die bijna helemaal is weggewerkt? Wil jij het licht en de warmte met een handige afstandsbediening kunnen bedienen? Of is een simpele knop aan de zijkant voldoende? Wij hebben voor ieder wat wils en bovendien voor verschillende budgetten!

Sfeerhaard Vancouver

Deze haard heeft een glazen lijstbreedte vanaf 13.5 cm en komt met decoratieve acryl kristallen. Met de capacitieve touchscreen bedien je de vlammen en verwarming. Hang hem gemakkelijk aan de muur met de muurbeugel. 

Soorten: Zwart, Wit en Spiegel

Maten: 110 cm, 128 cm, 152 cm, 182 cm, 210 cm, 241 cm

Budget: van 499,- Euro tot 1499,- Euro

Bekijk Sfeerhaard Vancouver

 

Sfeerhaard Toronto
Deze wandhaard heeft een glazen lijstbreedte van 4,5 cm en beschikt over multicolor LED-vlammen. Met de timerfunctie is deze 100% elektrische sfeerhaard makkelijk te bedienen.

Soorten: Zwart

Maten: 106 cm, 128 cm, 152 cm, 183 cm

Budget: van 479,- Euro tot 899,- Euro

Bekijk Sfeerhaard Toronto

 

Sfeerhaard Montreal

De lijstbreedte van deze 100% elektrische open haard is maar 2,9 cm en daardoor volledig randloos in je wand of kast weg te werken. Bedien hem gemakkelijk met de bijkomende infrarood afstandsbediening.

Soorten: Zwart

Maten: 128 cm, 152 cm, 182 cm

Budget: van 499,- Euro tot 799,- Euro

Bekijk Sfeerhaard Montreal

Kosten en budget bij open haard kopen

Niet voor iedere huurder, maar wel voor sommigen, kan budget ook een rol spelen in de inrichting van het huurhuis of -appartement. Bij De Sfeerhaard bieden we daarom diverse opties voor diverse budgetten. Voor iedere huurder zit er wel iets tussen! Onze haarden beginnen al bij een prijs van 479,- Euro.

De Sfeerhaard: haardenwebshop voor huurwoningen

Ben jij op zoek naar een wandhaard geschikt voor jouw huurwoning? Bekijk dan de elektrische haardenwebshop van De Sfeerhaard! Onze haarden behoeven geen ingewikkelde installatie of verbouwing en kunnen zo aan de muur worden opgehangen. Geen gedoe met de verhuurder of huisbaas en wél die mooie gedroomde inrichting!

Stuur ons een appje!