Sfeerhaard met glas

voordelen en nadelen elektrische inzethaard

Elektrische sfeerhaard met glas

Op zoek naar een sfeerhaard met glas? Of ben jij al in bezit van een mooie elektrische haard, maar zoek je een los glasfront? Zoek niet verder! Bij De Sfeerhaard hebben we een uitgebreid assortiment wandhaarden met glas, maar verkopen we ook losse glasplaten voor de haard. 

Bekijk de losse glasfronten direct op onze pagina Toebehoren, of lees alle ins en outs over de glasplaten in deze blog!

Elektrische wandhaard met glas

Bij De Sfeerhaard leveren we enkel sfeerhaarden met glasplaten en losse glasplaten. Er bestaan ook haarden met 3 of zelfs 4 glaswanden, maar onze haarden hebben doelbewust 1 glaswand. Waarom? Omdat onze haarden echte wandhaarden zijn! Doordat ze maar 1 glaswand hebben, zijn ze gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Wij leveren dus niet alleen mooie, maar ook zeer gemakkelijke haarden. 

De lijst rondom onze haarden is overigens ook altijd van glas en zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo hebben wij voor ieder wat wils. Sommige mensen willen liever een nauwelijks zichtbare lijst en anderen een bredere lijst. Wij doen beiden! 

Bekijk onze haarden met glaswand en glazen omlijsting gemakkelijk in de webshop. Wij leveren drie 100% elektrische en energiezuinige modellen in diverse formaten:

Losse glasfront voor haard

Het kan helaas gebeuren: door een ongeluk in huis is de glasfront van jouw sfeerhaard beschadigd. Vervelend als dit gebeurt, maar geen man overboord! Wij bieden juist om die reden losse glasfronten aan, zodat deze gemakkelijk vervangen kunnen worden zonder dat er een geheel nieuwe haard aangeschaft hoeft te worden. 

Bovendien krijg je 5 jaar garantie op onze glasfronten! Daarnaast bieden wij 30 dagen bedenktijd, een snelle kosteloze verzending en gratis retour.

Glasfronten voor elektrische sfeerhaard Vancouver

De losse glasfronten in onze webshop zijn geschikt voor ons elektrische sfeerhaard model Vancouver. Er zijn verschillende breedtematen voor verschillende formaten beschikbaar. 

Het geharde glas wordt omlijst door gecoate rand in zwarte hoogglans en is deels voorzien van touchscreen. Til het glasfront gemakkelijk in en uit jouw Vancouver-sfeerhaard, door middel van de 4 stompe stalen haken. 

Bekijk de glasfronten voor inzethaard Vancouver direct:

Voordelen van een wandhaard met glasplaat

De elektrische sfeerhaard met glasplaat heeft een aantal voordelen. Zo is het ten eerste makkelijk schoon te houden! Spray de plaat gemakkelijk in met schoonmaakmiddel geschikt voor glas en neem het af met doekje. Als er alleen wat stof op de plaat zit, is afnemen met een droge theedoek zelfs al voldoende. Supermakkelijk dus! 

Een ander voordeel van een elektrische haard met glas is dat deze niet megaheet wordt. Onze verwarmde haarden geven sowieso een gematigde warmte af, maar door het glas wordt dit ook goed geïsoleerd. Je hoeft dus niet bang te zijn je vingers te branden!

Verder is glas natuurlijk mooi materiaal en ideaal voor een elektrische wandhaard. Onderhoud het goed en je hebt er jaren plezier van!

Elektrische sfeerhaard met glas online kopen

Koop jouw elektrische haard met glasplaat gemakkelijk online bij De Sfeerhaard. Zoek je een losse glasplaat voor jouw Vancouver haard? Ook daarvoor ga je naar onze online haardenshop. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de Klantenservice-pagina.

Stuur ons een appje!