Elektrische sfeerhaard van 128 cm

kleur elektrische wandhaard

Bij De Sfeerhaard verkopen we elektrische wandhaarden in diverse afmetingen voor diverse ruimtes. Onze sfeerhaarden beginnen al bij 106 cm en lopen op tot een breedte van 241 cm. Wij hebben dus voor ieder wat wils en zorgen dat voor iedereen een elektrische sfeerhaard een realistische optie is: of je nu een kleiner appartement, een landhuis, café of hotel hebt! In deze blog kijken we specifiek naar een sfeerhaard van 128 cm.

Sfeerhaard van 128 cm voor jouw ruimte

Om te bepalen wat voor afmeting jij nodig hebt, ligt het er maar net aan hoe prominent jij wilt dat de sfeerhaard in jouw ruimte aanwezig is, maar ook zeker hoeveel ruimte je überhaupt heb. Hoe mooi wij onze eigen sfeerhaarden ook vinden: je wilt niet dat de sfeerhaard jouw ruimte compleet overneemt! Kijk daarom van tevoren goed welke maat geschikt is voor jou.

Maar hoe weet je dat? Bekijk het door middel van een simpele tip: plak alvast op jouw wand de ruimte af die jij voor ogen hebt voor jouw nieuwe elektrische sfeerhaard. Kijk eerst zelf wat jou een mooie afmeting lijkt, plak het af en meet het na als je helemaal tevreden bent. Als je het hebt gemeten, pak je onze haardenwebshop erbij en kijk je welke haard qua afmeting het meest ideaal is voor jouw ruimte.

Waar past een wandhaard van 128 cm?

De elektrische wandhaard van 128 cm kan in allerlei ruimtes worden gehangen. Heb jij een kleiner appartement? Hang hem in de woonkamer of slaapkamer. Heb jij een riant huis, maar wil je bepaalde ruimtes nog sfeervoller maken? Hang hem in de badkamer of jouw loungegedeelte. Heb je een horeca-onderneming? Hang hem achter de bar. Heb je een hotel? Hang hem in de slaapkamers of lobby. En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Een sfeerhaard van 128 cm past bijna overal!

Modellen elektrische sfeerhaarden

Wij hebben drie modellen elektrische sfeerhaarden in diverse afmetingen. Ben jij specifiek op zoek naar een sfeerhaard van 128 centimeter? Bekijk dan deze opties:

Elektrische wandhaard model Vancouver

Open haard 100% elektrisch model Toronto

Wandhaard model Montreal

Wat kun je met een elektrische sfeerhaard van 128 cm?

Met een energiezuinige open haard van 128 cm kun je jouw woning gezelliger en warmer maken! Onze haarden werken 100% elektrisch, wat veilig en zuinig is. Er komt geen rook vrij en je hebt geen hout nodig: stekker in het stopcontact en je kunt ontspannen! Met een elektrische sfeerhaard heb je de voordelen van de klassieke haard en de voordelen van elektriciteit.

Hoe werkt een 128 cm wandhaard van De Sfeerhaard?

Onze elektrische haarden van 128 cm sluit je aan op het dichtstbijzijnde stopcontact. Ze werken met een verborgen verwarmingselement, die verrassend veel warmte af kan geven. De vlammen zijn niet echt, maar LED-vlammen. Deze worden gesimuleerd door middel van LED-technologie en zien er heel realistisch uit!

Elektrische sfeerhaard online bestellen

Ben jij op zoek naar een energiezuinige wandhaard van 128 centimeter? In de haardenwebshop van De Sfeerhaard heb je jouw ideale haard zo gevonden! Maak een keuze tussen onze modellen Vancouver, Montreal en Toronto en bestel hem direct.

Binnen een paar dagen heb je jouw gloednieuwe haard al in huis en installeer je hem gemakkelijk aan de wand naar jouw keuze. Heb je vragen over onze haarden van 128 cm? Stel ze gerust en neem contact met ons op. Wie weet heb jij jouw nieuwe sfeermaker binnenkort al in huis!

Stuur ons een appje!