Sfeer in de keuken met een elektrische sfeerhaard

elektrische sfeerhaard

De keuken is vaak het hart van het huis. De plek waar alle gezelligheid samenkomt. Denk bijvoorbeeld aan gezellig tafelen, bordspellen spelen met de familie of een heerlijk zondagsontbijt. Dit zijn natuurlijk al sfeervolle momenten, maar met een elektrische sfeerhaard kun je gemakkelijk, en veilig, nog meer sfeer creëren. Zo krijgt de keuken een nog warmere uitstraling en wordt het jouw favoriete plekje in huis.

Welke elektrische sfeerhaard is geschikt in de keuken?

Bij de Sfeerhaard verkopen we verschillende typen haarden; de Toronto, de Montreal of de Vancouver. Wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal 100% elektrisch zijn. Doordat ze elektrisch zijn, is het altijd een goede en veilige optie om in huis te plaatsen. Je hoeft dus niet op te passen met kinderen en huisdieren.

Een ander voordeel van een elektrische sfeerhaard op zichzelf is het gemak, in vergelijking met bijvoorbeeld een klassieke openhaard. Het enige wat je nodig hebt voor een elektrische sfeerhaard is een stopcontact en een plek om deze te monteren. Geen gedoe met hout en het vuur ‘aanhouden’.

Wandhaard

Bij de Sfeerhaard hebben we de Vancouver wandhaard. Dit is een moderne elektrische sfeerhaard die in elke interieurstijl tot zijn recht komt. De wandhaard maakt gebruik van LED-vlammen die niet van echte te onderscheiden zijn. Daarbij zijn de LED-vlammen geheel naar wens in te stellen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld de kleurcombinatie veranderen.

Een ander aspect wat de wandhaard van de inzethaard onderscheid, is het warmte element. De Vancouver wandhaard is onze enige elektrische haard die naast sfeer, ook letterlijk warmte geeft.

De haard wordt aan de wand bevestigd, hierdoor lijkt het net of de haard een paar centimeter uit de muur komt. Het bevestigen is daarbij gemakkelijk zelf te doen met de uitgebreide handleiding die bij de haard wordt geleverd.

Meer informatie over het monteren van de wandhaard kun je vinden in een van onze blogs.

Inzethaard

Van de inzethaarden hebben we bij de Sfeerhaard twee modellen, Toronto en Montreal. Beide haarden zijn perfect voor het plaatsen in een wand, kast of Cinewall. De Montreal haard heeft een dunne lijstbreedte waardoor de haard vrijwel volledig in de muur valt. De Toronto heeft een iets brede lijst, wat zorgt voor een modern en strak uiterlijk. Ook bij deze haarden wordt gebruik gemaakt van LED-vlammen, wat ook het vlammenspel van deze haarden erg realistisch maakt.

Het monteren van deze elektrische sfeerhaard is, net als de wandhaard, erg eenvoudig. Het enige waar je bij de inzethaard goed rekening mee moet houden, is de plek waar je de haard wilt monteren. Omdat het een inzethaard is, moet de ruimte natuurlijk wel groot genoeg zijn.

Meer informatie over het inbouwen van een inzethaard kun je vinden in de blog die we hierover geschreven hebben.

Liever een andere plek voor de sfeerhaard?

Het voordeel van een elektrische sfeerhaard is dat deze op vrijwel alle plekken te plaatsen is. Enkel vochtige plekken, zoals de badkamer of buiten, zijn niet geschikt. Dus wanneer je graag een sfeerhaard wilt, maar deze liever niet in de keuken wilt plaatsen, kan het ook nog altijd in de woonkamer of zelfs op de slaapkamer.

Doordat de elektrische sfeerhaarden in drie verschillende modellen beschikbaar zijn, en je ook nog kunt variëren in kleur, zijn ze altijd geschikt. Daarbij hebben we de haarden ook in verschillende maten, dus zowel voor grotere als voor kleinere ruimte, kun je bij ons een geschikte haard vinden.

Elektrische sfeerhaard bestellen?

Een geschikte plek en een mooie sfeerhaard uitgekozen? Je kunt deze gemakkelijk online bestellen bij de Sfeerhaard, dan zorgen wij ervoor dat jouw haard binnen een paar dagen bij jou thuis wordt bezorgd.

Heb je vragen of kunnen we jou ergens anders bij helpen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Stuur ons een appje!