Sfeerhaard voor binnen: ideeën en stijlen

Sfeerhaard

Een haard voor binnen past in allerlei interieurstijlen thuis! Een haard voor binnen vind je bij De Sfeerhaard namelijk in 3 stijlen, waar je echt alle kanten mee op kunt. Doordat deze binnenhaarden in een prachtig afgewerkte minimalistische stijl worden gefabriceerd, passen ze wel in alle interieurstijlen: landelijk, industrieel, vintage, eclectisch, strak wit… Alles is mogelijk!

Meer weten over de stijlen elektrische binnenhaarden van De Sfeerhaard? In deze blog vertellen we je alles over de verschillende stijlen haarden voor binnen en geven we je een aantal leuke interieurideeën mee. Alvast veel plezier met inrichten!

Onze stijlen sfeerhaard voor binnen

Op zoek naar een haard voor binnen? Bij de Sfeerhaard hebben we maar liefst drie stijlen in vele formaten! Al onze modellen zijn elektrische sfeerhaarden: voor deze haarden heb je dus geen gasaansluiting of afvoerpijpen nodig. Zorg dat er een stopcontact in de buurt is en je bent al gauw klaar met de installatie. Handig toch?

De modellen haard voor binnen van De Sfeerhaard zijn: Vancouver, Montreal en Toronto. In deze blog leggen we je precies uit wat het verschil is tussen deze binnenhaarden. Daarbij geven we je ook een aantal ideeën: welke haard voor binnen past het beste in welk interieur?

Onze elektrische sfeerhaarden zijn niet alleen heel handig, maar ook energiezuinig en milieubewust. Je hoeft dus niet te schrikken van je energierekening en onderhoud een groen en schoon huishouden, waarin je gezin ook geen last heeft van rookdampen in huis.

Stijl 1: Wandhaard Vancouver

De stijl Vancouver is de elektrische wandhaard voor binnen uit onze collectie elektrische sfeerhaarden. Het voordeel van deze wandhaard is dat je hem gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Een ander voordeel is dat deze haard voor binnen in 3 kleuren wordt geleverd: wit, zwart en spiegel.

Een ideale haard voor binnen dus, want hij past dankzij de verschillende kleuren in elke interieurstijl thuis. Wit past mooi in een wit strak interieur, maar steekt natuurlijk ook mooi en fris af in een industrieel of kleurrijk interieur. Spiegel is superleuk voor de maximalisten en eclecten onder ons: net even anders! Kies voor zwart als je graag op chic gaat, super fancy!

Stijl 2: Inzethaard Toronto

De stijl Toronto is een van onze elektrische inzethaarden voor binnen. Het voordeel van deze inzethaard is dat je hem gemakkelijk installeert. Bovendien kun je deze elektrische wandhaard combineren met onze cinewall: zo heb je jouw sfeerhaard en televisiescherm mooi aan de muur bevestigd en wordt het één geheel.

Toronto heeft een slanke grafietzwarte lijst en past bijvoorbeeld mooi in een minimalistisch interieur. Heb jij juist een gezellig druk interieur? Dan kan deze slanke minimalistische lijst juist ook mooi afsteken en iets meer rust brengen.

Stijl 3: Inzethaard Montreal

De omlijsting van onze stijl Montreal is zo smal dat je deze helemaal in de muur kan wegwerken: supermooi! Ben jij dus op zoek naar een elektrische inzethaard voor binnen die echt in de muur gezet kan worden, dan raden wij Montreal aan! Deze heb je binnen een dag geïnstalleerd en past in elk interieur met een stevige wand.

Vaak zie je deze stijl terug in landelijke interieurs. Doordat je geen omlijsting hebt, kan deze mooi weggewerkt worden in bijvoorbeeld een (bak)stenen muur. Een sfeervolle haard voor binnen!

Sfeerhaard voor binnen online bestellen

Op zoek naar een haard voor binnen? Bij De Sfeerhaard hebben we vele modellen en stijlen. Onze wandhaarden en inzethaarden zijn niet alleen gemakkelijk te installeren, ze zijn ook gemakkelijk online te bestellen! In onze elektrische haardenwebshop vind je met een paar klikken jouw ideale model. Bestel hem online en wij zorgen dat jouw haard voor binnen in een paar dagen bij jou thuis wordt bezorgd.

Heb jij jouw haard een mooi plekje in jouw interieur gegeven? Maak een foto, zet hem op Instagram en tag ons: @desfeerhaard.nl! Misschien delen wij jouw foto wel met onze volgers, zodat zij nieuwe interieurinspiratie krijgen voor hun haard voor binnen.

Stuur ons een appje!