Alles over openhaard accessoires

openhaard

Openhaard accessoires geven jouw elektrische sfeerhaard net dat beetje extra glans! Als jij een exemplaar van De Sfeerhaard hebt aangeschaft, heb je natuurlijk al een mooi haardmodel in bezit. Met openhaard accessoires kun je het helemaal afmaken.

Wat zijn mooie openhaard accessoires? Denk bijvoorbeeld aan sierstenen of houtblokken voor in de haard, of een cinewall om de haard in op te hangen. Ben jij op zoek naar meer praktische accessoires en toebehoren? Ook daarvoor kun je bij De Sfeerhaard terecht in de vorm van mooie, maar praktische glasfronten.

Openhaard accessoires: Cinewall

De Cinewall Toronto is nieuw in ons assortiment. Dit is een modern openhaard accessoire die je kunt gebruiken voor jouw elektrische sfeerhaard Toronto. Toronto is een van onze modellen inzethaarden.

De cinewall is eigenlijk een soort voorzetwand. Hier kun je niet alleen jouw elektrische sfeerhaard, maar ook jouw televisiescherm in hangen. Hierdoor lijkt het alsof ze in de muur verwerkt zijn, supermodern en luxe! De kabels van de televisie en het elektriciteitssnoer van de openhaard worden uiteraard mooi weggewerkt.

Wij zorgen dat jouw Cinewall Toronto op maat wordt gemaakt, waardoor het prima zal aansluiten op jouw wand, plafond en televisietoestel. Een paar bijkomende voordelen zijn:

  • Gemakkelijk online te bestellen
  • Gratis verzending
  • Binnen enkele uren geïnstalleerd
  • 5 jaar garantie
  • Gratis achteraf betalen

Op zoek naar een mooie openhaard accessoire? Bestel dan nu de Cinewall Toronto.

Andere openhaard accessoires: van nieuwe glasplaat tot sierstenen

Naast de cinewall zijn er nog meer openhaard accessoires en toebehoren beschikbaar! Denk bijvoorbeeld aan mooie decoratieve sierstenen, klassieke houtblokken of een praktische nieuwe glasplaat.

Sierstenen als openhaard accessoires

Wanneer jij onze wandhaard Vancouver of inzethaard Toronto online bestelt, ontvang jij er een mooie set openhaard accessoires bij in de vorm van sierstenen. Deze sierstenen zijn acrylic kristallen en leg je in de haard. Wanneer de haard vlamt, geeft dit een prachtig effect! Gebruik je de acryl kristallen liever niet? Dan laat je ze eruit en geniet je van de kleurrijke vlammen: in oranje, blauwe of multicolor. Deze vlammen ontstaan dankzij de (duurzame) elektrische led-verlichting.

Houtblokken in de elektrische sfeerhaard

Houtblokken zijn de klassieke elektrische openhaard accessoire! Daarmee krijgt jouw moderne decoratie een mooie klassieke touch. De houtblokken hoef je niet apart aan te schaffen: deze zijn inbegrepen bij onze inzethaarden Montreal en Toronto. Bij aanschaf van een elektrische sfeerhaard Toronto word je zelfs extra verwend: hier zijn houtblokken én kristallen inbegrepen!

Nieuwe glasplaat voor de openhaard

Ben jij meer op zoek naar een functionele openhaard accessoire, zoals een nieuwe glasplaat? Dat hebben wij ook voor je! Onze glasplaten zijn geschikt voor ons model elektrische sfeerhaard Vancouver. De geharde glasplaat is voorzien van zwarte lijst in hoogglans en heeft een touch-screen. Door middel van 4 stalen haken, hang je het glasfront gemakkelijk in de wandhaard Vancouver.

Wij beschikken over glasfronten voor Vancouver in drie formaten:

Koop jouw accessoires online bij De Sfeerhaard

Op zoek naar openhaard accessoires voor jouw sfeerhaard Vancouver, Montreal of Toronto? Neem dan een kijkje bij onze elektrische sfeerhaarden, cinewall en toebehoren en bestel jouw gloednieuwe accessoires van De Sfeerhaard!

Stuur ons een appje!