De elektrische sierhaard en de hittegolf: een onverwachte combi

elektrische sierhaard

De elektrische sierhaard, ideaal voor hete zomers en hittegolven? Je zou het niet zeggen, maar het is toch echt waar! Terwijl je een sierhaard misschien meer associeert met ijskoude dagen van een winterse januari, is het met onze elektrische sierhaarden een ander verhaal!

Onze elektrische sierhaarden zijn het hele jaar door te gebruiken en juist een leuke accessoire wanneer je de hete hittegolf-dagen liever even binnen doorbrengt. Ramen dicht, gordijnen dicht, ventilator aan, sierhaard aan!

De elektrische sierhaard als zomerse accessoire

De elektrische sierhaard is een ideale zomeraccessoire in huis, juist voor die extra warme hittegolf dagen. We weten het, dat klinkt best raar. Toch is niets minder waar! Tijdens de extra hete dagen is het heerlijk om lekker koel binnen te blijven. Door de deuren en ramen dicht te houden, zorg je ervoor dat er geen warme lucht binnenkomt. Met het dichthouden van de gordijnen houd je het brandende zonlicht tegen en met de ventilator aan blaas je koele lucht door de woonkamer heen. Allemaal elementen die de hitte tegenhouden, maar echt gezellig is het niet, zo in het donker!

De elektrische sierhaard zorgt dat het een stuk gezelliger wordt in huis! In het donker geniet je van de mooie elektrische vlammen: levensecht en zeker net zo mooi als natuurlijke vlammen. Zorg dat je de warmte-elementen deze dagen uitzet, zodat er geen warmte vanaf komt.

Per model elektrische haard kun je zelf kiezen hoe je het nog mooier maakt: wil jij vlammen in multicolor, mooie kristallen of gezellige houtblokken? Per elektrische sfeerhaard zijn diverse accessoires inbegrepen! Wij hebben diverse wandhaarden en inzethaarden, in de modellen Vancouver, Montreal en Toronto.

Haard zonder of met warmte?

We zeiden het al: de elektrische sfeerhaard is voorzien van warmte-elementen, die je zelf uit of aan kan zetten. Hierdoor is een elektrische sierhaard het hele jaar door geschikt als decoratie in jouw woonkamer, hal, slaapkamer of andere ruimte naar keuze.

In ons assortiment elektrische inzethaarden, vind je twee modellen in diverse formaten waar je uit kunt kiezen: Toronto en Montreal. Deze elektrische sfeerhaarden zijn sowieso niet voorzien van warmte-elementen. Deze modellen kun je dus het hele jaar door gebruiken, zonder dat je rekening hoeft te houden met de warmte.

Binnen ons assortiment elektrische wandhaarden beschikken wij over 1 model in vele formaten en kleuren: Vancouver. De elektrische sfeerhaard is wel voorzien van een warmte-element en verwarmt van 750 Watt tot 1500 Watt, wat neerkomt op een temperatuur tot wel 28°C. Je kunt ervoor kiezen om deze haard in een van de twee warmtestanden te zetten, of de warmtestanden juist helemaal uit te zetten. Zo zit je gezellig voor de onverwarmde haard in de zomer, en lekker warm voor de verwarmde elektrische sierhaard in de winter.

Open haard voor alle seizoenen

Kortom: bij De Sfeerhaard beschikken we dus over drie modellen elektrische sierhaarden die geschikt zijn voor alle seizoenen, het hele jaar door! Lekker binnen zitten voor de haard, terwijl je jezelf beschermt tegen de hitte? Dat kan met een elektrische sierhaard (zonder warmte) van De Sfeerhaard.

Elektrische sierhaard online bestellen bij De Sfeerhaard

Op hete zomerdagen heb jij natuurlijk geen zin om in de auto naar het warenhuis of de bouwmarkt te rijden… Dat snappen wij helemaal! Daarom kun je jouw nieuwe elektrische sfeerhaard lekker gemakkelijk online bestellen. In een paar klikken maak je jouw keuze en al binnen een paar dagen wordt jouw gloednieuwe exemplaar bij jou aan de deur bezorgd door onze partner XXL Pakket.

Wil je meer weten over bezorgen en ophalen, keurmerken, betalingen, product en kwaliteit, retourneren, garantie of andere zaken? Neem dan een kijkje op onze klantenservice-pagina. Wij wensen je veel plezier binnenshuis met jouw nieuwe elektrische sierhaard!

Stuur ons een appje!