Een elektrische sfeerhaard: huren met sfeer

elektrische sfeerhaard

Op zoek naar leuke interieurtips om jouw huurhuis/appartement sfeervoller in te richten? Overweeg een elektrische sfeerhaard. Het is een simpele en snelle manier voor meer gezelligheid in huis. Wij vertellen je in deze blog alles over de voordelen en de mogelijkheden.

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard brengt veel voordelen met zich mee tegenover een klassieke open haard. Vooral in een huurhuis/appartement is dit echt een uitkomst.

Geen verbouwing nodig

Wanneer jouw huurhuis/appartement niet al beschikt over een openhaard, maar je er toch een zou willen, is dat gemakkelijk te realiseren met een elektrische sfeerhaard. Het fijne aan een elektrische sfeerhaard is dat je er geen grote aanpassingen voor hoeft te doen. Bij een huurhuis/appartement kan je natuurlijk niet zomaar een verbouwing uitvoeren of grote aanpassingen doen. Het enige wat je voor een elektrische sfeerhaard nodig hebt is een stevige wand en een stopcontact.

Gemakkelijk te verplaatsen

Vind jij het heerlijk om op zijn tijd kritisch naar jouw interieur te kijken en te schuiven met het meubilair? Met een klassieke open haard zit je vast aan de plek waar de haard zit. Met een elektrische sfeerhaard is dat geen probleem. Wil je de zithoek een kwartslag draaien? Geen probleem. Je kunt de sfeerhaard demonteren en op een andere muur terugplaatsen. Het enige wat je dan wel te doen staat is de andere muur weer netjes afwerken, dus wellicht is het geen project om elke maand te doen.

Ook wanneer je gaat verhuizen, zal je blij zijn met jouw keuze voor een elektrische sfeerhaard. Je hoeft namelijk geen afscheid te nemen van de haard. Demonteer de haard, pak deze goed in en je kunt hem gewoon in de verhuiswagen zetten. Nieuwe woning, zelfde sfeer.

De wandhaard is de perfecte elektrische sfeerhaard voor jouw huurwoning

Wat wel erg belangrijk is om te weten: niet elke elektrische sfeerhaard is geschikt voor een huurwoning. Bij een inzethaard moeten er namelijk wat grote aanpassingen worden gedaan om deze te kunnen monteren. Bij een wandhaard is dit allemaal niet nodig, deze kun je simpel weg aan de muur monteren. Het monteren is overigens gemakkelijk zelf te doen met de bijgeleverde instructie.

Wandhaard Vancouver

De Vancouver is een elektrische sfeerhaard met een moderne uitstraling. Ondanks het strakke uiterlijk, zal hij in elk interieur goed tot zijn recht komen. De wandhaard is dus elektrisch, wat automatisch betekent dat er geen echte vlammen zijn. De haard maakt gebruik van LED-vlammen die niet van de echte te onderscheiden zijn. Daarbij is de kleursamenstelling geheel naar wens aan te passen, wat bij echte vlammen natuurlijk niet kan. Ondanks dat er bij deze elektrische sfeerhaard geen sprake is van echt vuur, geeft deze haard wel warmte af. De Vancouver is namelijk onze enige haard met een warmte-element. Hierdoor kun je op een veilige manier toch genieten van de warmte en de sfeer van een haard. En dat gewoon in jouw huurwoning.

De verschillende maten van de Vancouver

De Vancouver wandhaard is bij De Sfeerhaard verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en in een spiegelvariant. Daarbij is de wandhaard in verschillende formaten te koop, zo is er altijd wel een sfeerhaard die bij jouw beschikbare ruimte past. De maten die verkrijgbaar zijn: 110 cm, 128 cm, 152 cm, 182 cm, 210 cm en 241 cm.

Bekijk hier ons volledige aanbod aan Vancouver wandhaarden.

Installatie van de elektrische sfeerhaard Vancouver

De haard is gemakkelijk te monteren, zoals we al aangaven. Wanneer de haard bij jou geleverd wordt, zit er een uitgebreide handleiding en gebruiksaanwijzing bij. Hiermee kan je de wandhaar gemakkelijk zelf monteren. Het enige waar je op moet letten is dat de wand waar je de haard aan gaat monteren stevig en brandwerend is en dat er een stopcontact in de buurt zit. Ook het bedienen van de wandhaard is eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening.

Vragen over de elektrische sfeerhaard?

Heb je vragen of kun je wat hulp gebruiken bij het maken van jouw keuze? Bekijk dan eens onze klantenservicepagina. Het antwoord niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen we jou verder bij het maken van een keuze voor een elektrische sfeerhaard.

Stuur ons een appje!