Hoe kies je tussen al die verschillende sfeerhaarden?

sfeerhaarden

Bij de Sfeerhaard zijn we gespecialiseerd in sfeerhaarden die 100% elektrisch zijn. Deze haarden zijn een echte eyecatcher in jouw huis, stralen sfeer en luxe uit. Daarbij is het een goed alternatief voor een klassieke open haard.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een elektrische sfeerhaard, volgt alleen nog de keuze tussen alle verschillende sfeerhaarden. Bij de Sfeerhaard verkopen we inzet- en wandhaarden. Daarbij hebben we de inzethaard in twee verschillende modellen. En als je tussen deze modellen een keuze hebt gemaakt, zijn de haarden er ook nog in verschillende formaten en heeft onze wandhaard ook nog keuze in kleur. Een hoop keuzes die gemaakt moeten worden dus. In deze blog zetten we alle opties op een rij, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Nog even snel de voordelen van de elektrische sfeerhaarden

Een elektrische sfeerhaard heeft een luxe en sfeervolle uitstraling en is daarbij een veilige en praktische vervanger voor de klassieke open haarden. Buiten dat de elektrische sfeerhaard veilig en praktisch is, vanwege het feit dat er geen vuur aan te pas komt, zijn ze ook energiezuinig. De kosten voor de elektrische haard zullen uiteindelijk lager uitvallen dan alle kosten aan hout of gas bij andere haarden.

We hebben een tijdje terug een blog geschreven over de duurzaamheid van elektrische sfeerhaarden. Interessant om te lezen!

Wat is het verschil tussen de inzet- en wandhaard?

Zoals we net al hebben verteld, hebben we bij de Sfeerhaard een wandhaard en twee modellen van een inzethaard. Maar wat is nou het verschil tussen die sfeerhaarden? Eigenlijk zegt de naam het al: de wandhaard hangt áán de wand en de inzethaard wordt ín de wand gezet. In principe is het een verschil van smaak, maar de keuze kan ook afhankelijk zijn van de plek waar je de haard zou willen plaatsen.

De wandhaard kan gemakkelijk opgehangen worden aan de muur. Met de uitgebreide handleiding, die je bij de haard geleverd krijgt, is dit gemakkelijk zelf te doen.  De inzethaard is ook gemakkelijk zelf te monteren, maar de plek moet iets zorgvuldiger uitgekozen worden. Omdat de haard in een muur, kast of Cinewall geplaatst moet worden, moet je wel die mogelijkheid hebben.

We hebben een blog geschreven over hoe je een sfeerhaard inbouwt en waar je hierbij op moet letten.

Welke sfeerhaarden zijn er bij de Sfeerhaard?

We zullen verder toelichten welke sfeerhaarden we hebben, en welke opties er per model zijn, zoals kleur en formaat.

Vancouver – Wandhaard

De wandhaard Vancouver is enige van onze drie sfeerhaarden met een warmte-element. Zoek je dus een sfeerhaard die ook warmte af kan geven? Dan is de keuze snel gemaakt.

De Vancouver is te verkrijgen in de kleuren wit, zwart en een spiegelvariant. Daarnaast is deze haard te verkrijgen in de formaten 110, 128, 152, 182, 201 en 241 cm breed. De lijstbreedte van deze haard is 13,5 cm. 

Toronto – Inzethaard

De inzethaard Toronto is één van de twee inzethaarden. Deze sfeerhaarden zijn mooi weg te werken in een muur, kast of Cinewall. Dit geeft een extra strakke en luxe uitstraling. De Toronto haard is enkel in het zwart te verkrijgen en bieden we in de volgende formaten: 106, 128, 152 en 183 cm.

Montreal – Inzethaard

De inzethaard Montreal is de andere inzethaard van de Sfeerhaard. Het onderscheid tussen de Toronto en de Montreal zit in de lijstbreedte. De Montreal heeft een lijstbreedte van 2,9 cm. Wat een stijlvolle en moderne uitstraling geeft. Door het decoratieve hout wat je erbij krijgt, lijkt deze elektrische haard net echt.

De Montreal sfeerhaarden zijn te verkrijgen in drie formaten: 128, 152 en 182 cm. Ook de Montreal wordt enkel in de kleur zwart verkocht. 

Heb je kunnen kiezen tussen de sfeerhaarden?

Is het gelukt om de voor jou ideale sfeerhaard te kiezen of kunnen we jou nog ergens bij helpen? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen en het helpen bij het maken van een keuze.

Stuur ons een appje!