Elektrische haard met schouw: kan dat?

kleur elektrische wandhaard

Veel mensen vragen zich af of je een elektrische haard met schouw kan hebben. Heb jij een mooie ouderwetse schouw in de woonkamer? Of heb je jezelf juist een modern exemplaar aangemeten? Dan bof je: veel mensen zouden wel zo’n mooie schouw in huis willen! Maar, een schouw is natuurlijk niks zonder haard! Heb jij al een mooie haard in jouw schouw? Onze 100% elektrische inzethaarden zijn zeer geschikt om in een schouw te plaatsen, zowel moderne als ouderwetse

Benieuwd of een elektrische haard met schouw past of hoe je de haard ook op andere manieren een plekje in jouw woonkamer kan geven (bijvoorbeeld als roomdivider)? Lees het in weer een nieuwe blog van De Sfeerhaard!

Elektrische inzethaard met ouderwetse schouw

Met een mooie ouderwetse schouw in huis bof je maar: veel mensen zouden zo’n exemplaar wel willen! Een ouderwetse schouw met een open haard met houtvuur is echter wel iets waar je anno 2020 verandering in zou kunnen brengen. Er wordt steeds meer bekend over de schade die houtvuur kan veroorzaken: het is niet goed voor de gezondheid en ook niet goed voor het klimaat. Benieuwd hoe dat zit? Lees er meer over in onze blog ¨Is een sfeerhaard schadelijk voor mijn gezondheid?¨

Moet je dan helemaal van jouw haard met schouw af? Nee hoor! Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een elektrische sfeerhaard in jouw ouderwetse schouw te plaatsen. Dit is niet alleen een milieuverantwoorde, duurzame en energiezuinige keuze, maar ook nog eens heel stijlvol! Juist de eclectische mix van de ouderwetse schouw met een modern stukje technologie en design geeft een mooi eigentijdse stijl aan jouw woonkamer. Bovendien is er niks moeilijks aan: onze haarden zijn gemakkelijk te bevestigen en sluit je simpelweg aan op een stopcontact.

Benieuwd welke 100% elektrische en energiezuinige inzethaard het beste bij jouw mooie schouw past? Neem een kijkje in onze online haardenwebshop!

Elektrische wandhaard met moderne schouw

Heb je geen ouderwetse schouw, maar wel een mooi modern exemplaar? Ideaal! Onze moderne sfeerhaarden passen mooi in een nieuwe schouw van modern design. Is jouw schouw robuust en industrieel? Combineer deze dan bijvoorbeeld met ons robuuste model Vancouver. Heb jij een moderne minimalistische schouw? Kies dan voor Toronto of Montreal Uiteindelijk is het natuurlijk aan jou welke jij het mooiste vindt passen.

Elektrische sfeerhaard als roomdivider

Ben jij niet de gelukkige eigenaar van een schouw waar je jouw nieuwe inzethaard in kunt plaatsen, maar ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Onze haarden zijn gemakkelijk aan iedere wand te plaatsen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zoek je juist een oplossing die net even anders is? Gebruik jouw nieuwe haard dan bijvoorbeeld als decoratie voor jouw roomdivider! Een roomdivider is een wand of kast midden in een woonruimte, die de ruimte in tweeën opsplitst. Hier kun je prima een 100% elektrische haard in hangen, waardoor je bijvoorbeeld de zithoek en eethoek mooi van elkaar kunt scheiden, zonder dat het minder gezellig wordt.

Voordelen van een elektrische sfeerhaard

Een energiezuinige wandhaard kent vele voordelen ten opzichte van een open haard. Zoals we hiervoor al benoemden is het beter voor de gezondheid en het milieu. Bovendien zijn onze haarden energiezuinig en duurzaam: goed voor klimaat en (een mooie bijkomstigheid!) de energierekening en portemonnee.

Benieuwd naar meer voordelen van een elektrische haard? Lees er meer over in onze blog ¨10 voor- en nadelen van een elektrische haard¨

Online inzethaarden webshop

Is een elektrische sfeerhaard met schouw echt iets voor jou? Kijk in onze online webshop welk model het beste past: Toronto, Vancouver of Montreal. Deze modellen komen in diverse afmetingen, geschikt voor iedere woning en woonruimte.

Heb je vragen? Neem dan een kijkje bij op onze Klantenservice-pagina of neem gerust contact op. De Sfeerhaard helpt je graag verder aan een mooie elektrische inzethaard met schouw!

Stuur ons een appje!