Tv-wand met sfeerhaard: relax & lounge!

Verschillen open haard of elektrische sfeerhaard

Hoe relax jij het allerliefste? Hang jij een avondje heerlijk languit voor de televisie, of zit je liever lekker ontspannen voor een mooie elektrische sfeerhaard? Het lijkt iets voor twee totaal verschillende soorten mensen: iemand die liever tv kijkt, of iemand die liever naar een sfeerhaard kijkt. Toch liggen deze vormen van relaxen heel dicht bij elkaar! Het is allebei een kwestie van het goede oude sit back, and relax. Dus, vroegen we ons bij De Sfeerhaard af: wat nu als je deze twee elementen samenbrengt? Een tv-wand met sfeerhaard. Een tv-wand (of tv-meubel) in combinatie met een 100% elektrische wandhaard! Deze twee stukjes moderne technologie en design kunnen juist heel goed gecombineerd worden en staan garant voor een avondje heerlijk relaxen.

Bij De Sfeerhaard helpen we je deze dagen extra ontspannen met een divers assortiment aan wandhaarden. Onze 100 % elektrische haarden komen in drie modellen en in diverse formaten. Welke past bij jou? Bekijk het in onze sfeerhaarden webshop!

Tv-wand met sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard en tv-wand (of tv-meubel) worden steeds vaker gecombineerd anno 2020. Dit is ideaal als je een mooie flatscreen-tv hebt, want een elektrische sfeerhaard past daar qua stijl heel goed bij. Dat is ideaal voor je tv-wand met sfeerhaard. Hang deze flatscreen-tv bijvoorbeeld wat hoger aan de wand en zorg dat de sfeerhaard er mooi onder past. Zo kun je op een relaxte avond van beide soorten entertainment genieten en komen beeld, sfeer, geluid en warmte mooi samen in jouw woonkamer.

Wil je de elektrische en energiezuinige inzethaard liever combineren met de tv-wand in jouw slaapkamer of logeerkamer? Goed idee! Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben diverse formaten geschikt voor de slaapkamer van 106 cm breed tot 241 cm breed en alles daar tussenin.

Flatscreen-tv en wandhaard: een modern plaatje

Vind je beide vormen van plat entertainment een beetje teveel van het goede in jouw woonkamer? Daar is een oplossing voor. Er zijn tegenwoordig mooie moderne flatscreen televisies op de markt, waarin je de keuze hebt om bijvoorbeeld een mooi kunstwerk of toffe foto op display te zetten. Je kunt zelfs een strakke lijst kiezen die er in 3d omheen zit, maar net echt lijkt! Zo maak je er een iets rustiger geheel van: een mooi kunstwerk, met daaronder jouw brandende sfeervolle wandhaard.

Welke haard past bij jouw tv-wand?

Bij De Sfeerhaard hebben we diverse inzethaarden in het assortiment: voor iedere woonkamer, loungehoek of slaapkamer is er wel een model die past. Onze haarden verschillen per model in uitvoering: van een minimalistische look, tot een robuuste look.

Dit zijn onze 100% elektrische en energiezuinige inzethaarden:

Vancouver

Hou je van een iets robuuster model met dikke rand? Kies dan sfeerhaard model Vancouver.

Montreal

Houd je meer van een minimalistisch model waarin de rand juist nauwelijks zichtbaar is? Kies dan voor Montreal.

Toronto

Zoek je iets dat er tussenin zit, niet te robuust en niet te minimalistisch? Dan ga je voor het wandhaard model Toronto.

Lees per model meer over de specificaties en beslis aan de hand van de informatie welke bij jou, je stijl en jouw woonruimte past!

Vind je het lastig om uit te zoeken welke sfeerhaard bij jouw woning past? Dat begrijpen we! Wellicht kan onze blog ¨Welke sfeerhaard is het meest geschikt voor mijn huis?¨ je hier een beetje bij helpen. In deze blog lees je meer over de variatie in modellen en waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van een nieuwe wandhaard.

Tv-wand met sfeerhaard in de loungehoek

Heb je interesse in een 100% elektrische sfeerhaard in combinatie met een moderne tv-wand of tv-meubel, maar heb je nog vragen over de levering, garantie, productkwaliteit of andere zaken? Vind jouw antwoorden op onze klantenservice-pagina of neem gerust contact op met De Sfeerhaard

Stuur ons een appje!