5 tips voor jouw eigen thuis-wellness

Sfeerhaard in grote ruimte

Kom jij aan genoeg ontspanning en wellness toe? Het is voor de een makkelijker dan voor de ander: het werk, de drukte, of gezin even op stil zetten en een ontspannen moment voor jezelf nemen. En een tripje naar de sauna, massagesalon of het wellnessresort zit er qua tijd en kosten niet voor iedereen in.

Maar wist je dat je ook prima thuis je eigen wellness in kan richten? Tuurlijk, dit is niet hetzelfde als een resort, maar met een beetje fantasie komt het in de buurt! Daarbij is het makkelijk te realiseren en hoef je er niet teveel geld aan te besteden, terwijl je er keer op keer van kan genieten! Klinkt dat als iets voor jou, zo’n wellness in huis? Lees onze tips en richt het vandaag nog in!

Ontspan jij al prima op de bank? Maak je ontspanning compleet met een energiezuinige elektrische sfeerhaard in de woonkamer. Bekijk ons assortiment elektrische wandhaarden.

Rust in huis met een sfeerhaard

Ontspannen in belangrijk! Vaak weten we dit wel, maar geven we onszelf de tijd niet. Door jouw eigen wellness in huis te creëren, is jouw ontspanning binnen handbereik en word je er ook makkelijker aan herinnert dat je jouw moment moet pakken. Zet je zorgen, drukte en stress even van je af en zorg voor een wellness-spot in huis. Dit is niet alleen voor jou van belang, maar ook voor je omgeving en werk: niemand presteert goed als hij/zij constant doordraaft en geen rust pakt.

In deze blog focussen we met name op de badkamer: dit is bij uitstek de ultieme wellness ruimte in huis! Heb jij een andere ruimte in gedachte? Ook prima! Er is echter één voorwaarde: controleer of je een vrije wand hebt waar een elektrische sfeerhaard past. Zo´n sfeerhaard, of wandhaard, is een ideale start voor de creatie van jouw nieuwe wellnessruimte! Een wandhaard is niet alleen heel sfeervol, maar ook een element in huis dat doet ontspannen. Ga er rustig voor zitten, of tuur vanuit bad en kijk naar de mooie vlammen. Hier word je heel ontspannen en helemaal zen van!

Wij hebben drie soorten energiezuinige 100% elektrische sfeerhaarden in allerlei formaten in onze haardenwebshop:

Badkamertips voor thuis-wellness

Met alleen een elektrische sfeerhaard ben je er nog niet. Lees hier onze verdere tips voor een wellness in huis!

1.     Niet storen!

De smartphone blijft buiten de badkamerdeur en zeg je huisgenootjes, gezin of partner je het komende uur (of twee) even met rust te laten. Om echt tot rust te komen, moet je even alleen zijn, zonder dat mensen iets van je nodig hebben. Dit draait nu even om jou.

2.     Geurkaarsen: zacht licht en een lekkere geur

Heb jij felle badkamerverlichting? Laat die maar even uit. Zet een stel kaarsen en bijvoorbeeld geurkaarsen in jouw badkamer en zorg voor een mooi zacht licht. Doordat het wat donkerder is, zul je ook sneller in de chill mode raken. Ben je niet zo van de geurkaarsen? Pak dan je favoriete douchegel, badcrème of bruisbal erbij en zorg dat jij en de badkamer heerlijk ruiken.

Is het te donker voor jou met alleen kaarsen? Een elektrische wandhaard geeft een prachtig licht! In LED-verlichting worden de mooiste vlammen weergeven die niet alleen licht, maar ook warmte afgeven. Dat is pas ontspannen!

3.     Zachte handdoeken

Leg jouw zachtste handdoeken klaar voor als je klaar bent met badderen of jouw lange douche. Dit is echt even een andere ervaring dan die droge oude handdoeken die je nog hebt liggen. Geen luxe zachte handdoeken in huis? Schaf ze dan aan voor een echte wellness-ervaring in je eigen badkamer.

4.     Smeren!

Gezichtsmaskers, haarmaskers, lotions, beauty routines en rituelen… Het is niet voor iedereen weggelegd, maar we raden je aan het een kans te geven. Neem eens wat meer tijd dan normaal en verwen jezelf met een lekkere olie of conditioner.

5.     Wellness afterparty

Je bent nog niet klaar met jouw eigen thuis-wellness! Na het badderen of douchen, drogen en smeren ga je nog eens extra goed relaxen. Trek je badjas en sloffen aan en plof neer voor jouw elektrische wandhaard, in de badkamer, slaapkamer of woonkamer. Neem nog even goed te tijd, ontspan en geniet van de vlammen en de warmte.

Geen wellness zonder sfeerhaard

Wat ons betreft kan een energiezuinige elektrische wandhaard eigenlijk niet missen in een wellnessruimte in huis! Wij hebben voor elke ruimte (en ook zeker voor de badkamer!) een geschikt formaat en model. Kijk in ons assortiment welke sfeerhaard bij jouw ideale thuis-wellness past. Ontspan ze!

Stuur ons een appje!