7 tips om het binnen blijven leuk te maken!

Sfeerhaard sfeerfoto

De komende periode wordt aangeraden om zoveel mogelijk binnen te blijven. Moet lukken! Toch? Dag 1, 2 en 3 bevalt misschien best prima: even uitrusten voor de sfeerhaard, die klusjes uitvoeren waar je maar niet aan toe kwam… Maar na een paar dagen, kun je het best wel zat gaan worden! Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar ook iets dat gemakkelijk op te lossen is. Wij van De Sfeerhaard geven je een aantal tips: zo maak je thuisblijven leuk!

Onze tips voor binnen blijven: relaxen voor de sfeerhaard en meer!

Hoe maak je thuisblijven leuk? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, waarbij we beginnen met de eerste: relaxen bij de wandhaard, natuurlijk!

Tip 1: Ontspannen voor de elektrische sfeerhaard

Maak thuis blijven leuk met een sfeerhaard! Onze elektrische haarden zijn gemakkelijk aan de wand te hangen en hoeven alleen maar met een enkel stopcontact worden aangesloten. Super easy! Je hebt dus geen leidingen of speciale afvoer nodig. Kies een mooi plekje aan de muur en hang daar de elektrische wandhaard. Dit kan in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in de slaapkamer of badkamer. Zet hem aan, neem plaats (of ga erbij liggen) en kom helemaal tot rust voor de mooie vlammen.

Wij leveren wandhaarden voor alle ruimtes: klein en groot. Bekijk de diverse formaten in ons assortiment, zoals:

Heb jij een huurhuis of een gehuurd appartement? Ook dan kun je onze elektrische wandhaarden gewoon ophangen! Benieuwd hoe dat zit? Lees onze blog: Open haard geschikt voor huurwoning

Tip 2: Pak er een boek bij

Het binnenshuis ontspannen voor een sfeerhaard maak je helemaal compleet met een goed boek. Help je lokale boekhandel een handje (de winkels hebben het deze weken moeilijk!) en kies een mooi dik boek waar je de komende tijd even zoet mee bent en in kan verdwijnen. Heb je nog een goed boek liggen waar je maar niet aan toe kwam? Pak die er ook maar bij!

Voor welke elektrische sfeerhaard ga jij dat boeken lezen? Kies uit onze haarden met glasplaat: Toronto, Vancouver of Montreal.

Tip 3: Luisteren! Muziek, podcasts en luisterboeken

Tijd om te luisteren! Verdiep je in het nieuwe album van je favoriete artiest of pak er eens wat nieuwe muziek bij waar je hoofd eerst misschien niet naar stond. Je kunt dit natuurlijk via online streamingdiensten doen, maar je kunt ook je lokale cd-zaak helpen. Ook leuk: maak een praatje met het personeel van die lokale cd-zaak, zij kunnen je vast aan een leuke nieuwe cd helpen van een artiest die je misschien nog niet kende.

Verder kun je natuurlijk luisteren naar podcasts en luisterboeken. Of je nu iets spannends, humoristisch of informatiefs zoekt: de keuze is reuze, voor iedereen is er iets!

Tip 4: Netflix uit, doe een bordspel tijdens binnen blijven!

Ben je het Netflixen wel een beetje zat? Doe met een vriend(in), je partner, huisgenoten of gezin eens een bordspel! Het is gezellig, net even wat actiever en goed voor de geest. Pak je favoriete spel van vroeger er weer eens bij, kies iets nieuws bij jouw lokale spelletjeswinkel (ja, die bestaan!) of zoek online iets uit en laat het bezorgen.

Tip 5: Lekker koken

Je hebt nu eindelijk iets meer tijd om uitgebreid te koken. Waarom wachten op Kerst? Dat kan ook vandaag! Maak je favoriete gerecht of ga all out met een zesgangendiner. Neem het er lekker van deze dagen en verwen je geliefden met een mooie en heerlijke maaltijd!

Vind je koken niet leuk? Met een sfeerhaard in de keuken wordt het een ander verhaal! Wij hebben sfeerhaarden in alle formaten, die jouw keuken heel gezellig kunnen maken.

Tip 6: Bewegen

Blijf in beweging! Maak buiten even een ommetje, doe een circuitje op de trappen van je appartementencomplex of doe je ding op het basketbalveld. Wil je liever binnen sporten? Dat kan ook! Maak zelf een fitnessplan of nog makkelijker: zoek fitte filmpjes op YouTube! Doe jij het liever wat rustiger aan, maar wil je wel een gezond lijf en gezonde geest behouden? Doe dan bijvoorbeeld yoga-oefeningen. Ook hiervan zijn genoeg filmpjes online te vinden, voor beginners en gevorderden.

Tip 7: Bellen

Ben jij een fervent WhatsApper? Probeer de mensen met wie je WhatsAppt in deze dagen eens wat vaker te bellen. Het kan heel fijn zijn om de stem van een vriend(in) of familielid even te horen en geeft wat minder stress dan dat getik op het schermpje. Menig WhatsApper zal even een persoonlijke drempel over moeten, maar het is het waard!

Binnen blijven? Makkelijk met een sfeerhaard!

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer tips te bedenken: maak foto´s, ga knutselen of schilderen, doe een online cursus, maak je klusjes af… En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je een beetje fantasie hebt, is er genoeg te bedenken. Tuurlijk, alleen maar Netflixen is ook chill, maar daar raak je snel op uitgekeken en zal je geest niet heel blij van worden.

Lijkt binnen blijven met een energiezuinige elektrische sfeerhaard in de woonkamer jou ook een stuk makkelijker? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wij bezorgen aan huis, dus ook daarvoor hoef je de deur niet uit!

Stuur ons een appje!