Een knusse zithoek: 5 tips [2021]

Verschillen open haard of elektrische sfeerhaard

Lekker ontspannen na een lange werkdag? Even met de kinderen bijkletsen op de bank na een schooldag? Of lekker neerploffen na een vermoeiende activiteit… Dat doe je allemaal het liefst in een knusse zithoek! Helemaal in tijden van thuiswerken, is het fijn als je een echte zithoek hebt ingericht, die losstaat van jouw werkplek. Een plek waar je echt kunt ontspannen en het werk even uit kan zetten.

Hoe creëer je zo’n knusse plek? Wij van De Sfeerhaard geven je een aantal tips in deze blog! Te beginnen met een elektrische sfeerhaard: deze zal jouw knusse hoekje helemaal afmaken, waarbij het hele gezin een moment van ontspanning kan nemen.

1. Een sfeervolle elektrische haard

Een knusse zithoek begint wat ons betreft met een mooie elektrische wandhaard. Deze geeft direct veel sfeer en is een decoratiestuk die het hele gezin zal aanspreken: waar volwassenen de vlammen echt zien als een stukje ontspanning, vinden kinderen het vaak ook erg leuk om naar te kijken.

Kies de elektrische sfeerhaard die bij jouw woning past. Kijk welk formaat geschikt is en kies welke stijl het meest geschikt is. Kies uit de modellen Toronto, Vancouver en Montreal. Dit zijn verschillende stijlen in verschillende modellen: voor ieder wat wils!

Je bestelt jouw wandhaard naar keuze gemakkelijk online en wij brengen hem tot aan de voordeur. Bij de haard ontvang je een gebruiksaanwijzing en binnen een dagdeel heb je hem al geïnstalleerd! Wist je trouwens dat een elektrische sfeerhaard superzuinig en milieubewust is? Lees meer over de voordelen van een wandhaard van De Sfeerhaard in onze blog: 10 voor- en nadelen van een elektrische haard.

2. De salontafel: vintage of modern

De salontafel, veel mensen nemen hem vaak voor lief. Maar een salontafel is meer dan een handig tafeltje voor je drinken of bakje chips. Een mooie salontafel voor jouw gloednieuwe elektrische inzethaard kan heel chic en sfeervol staan.

Zo kun je op vintage-websites mooie exemplaren vinden: wat dacht je van een mooie jaren 50-stijl tafel, een Indische stijl of een salontafel met prachtig rookglas… Er is vanalles! Het is juist leuk om qua salontafel eens niet voor een praktisch rechttoe rechtaan model te gaan, maar echt iets unieks te zoeken.

3. Een stijlvol vloerkleed

En waar staat jouw nieuwe unieke salontafel dan op? Een mooi nieuw vloerkleed natuurlijk. Als jij het lekker vindt om op de grond languit voor je nieuwe elektrische sfeerhaard te liggen, kies je voor een hoogpolig exemplaar. Lekker zacht!

Vind je een hoogpolig kleed maar onhandig in verband met kruimels en huisdieren? Dan kies je een laagpolig kleed, met bijvoorbeeld een leuk patroon. Ook deze kun je natuurlijk in een vintage winkel scoren, zodat je een uniek exemplaar hebt. Zo heb krijg je pas een knusse zithoek!

4. Accessoires: planten, kaarsen en boeken

Maak je zithoek helemaal af met leuke accessoires, zoals planten, een mooie spiegel, foto´s en kaarsen. Ben jij in het bezit van veel boeken? Pronk ermee! Stal ze uit en laat ze zien: staat superleuk en knus.

Heb je meer tips nodig als het gaat om decoreren? Lees dan onze blog: Decoratie-tips voor jouw sfeerhaard!

5. Toon je persoonlijke stijl

Uiteindelijk is het bij het inrichten en decoreren van jouw nieuwe zithoek vooral belangrijk dat je je eigen stijl laat zien. Kijk dus goed welk model elektrische sfeerhaard echt bij jou past en pas de rest van jouw interieur hierop aan. Het gaat erom dat dit echt een plekje voor jou en je gezin wordt, waar jullie je helemaal thuisvoelen en prettig kunnen terugtrekken.

Elektrische wandhaard online bestellen

Ga jij je zithoek aanpakken en wil je hem extra knus maken? Dan kan een energiezuinige elektrische inzethaard zeker niet missen! Bestel hem gemakkelijk online in de webshop van De Sfeerhaard en wij leveren hem zo snel mogelijk bij je thuis.

Wil je meer weten over bezorging, retour, garanties, keurmerken en andere bijkomende zaken? Lees dan onze Klantenservice-pagina of neem contact op. De Sfeerhaard wenst je een fijne tijd in jouw nieuwe knusse zithoek!

Stuur ons een appje!