De Cinewall! Geschikt voor jou?

Cinewall met haard

Wist jij dat je jouw tv-scherm mooi kunt combineren met jouw nieuwe elektrische sfeerhaard? Onze Cinewall maakt het mogelijk! Bij De Sfeerhaard bieden we, dankzij onze variatie in modellen, diverse opties om jouw sfeerhaard te bevestigen. De Cinewall is de nieuwste optie, bekijk deze hier!

Wil jij weten of een Cinewall geschikt is voor jou, of dat een andere manier van de sfeerhaard bevestigen beter bij jouw woning en interieurideeën past? Lees dan verder in deze blog!

Cinewall: een tv-wand

Misschien wist je nog niet dat je het zocht, maar kom je er bij het lezen van deze blog achter dat de cinewall een mooie oplossing is voor jou! De Cinewall is eigenlijk een tv-wand. Deze losse wand bevestig je gemakkelijk en stevig aan de muur, waarna je hier gemakkelijk jouw Toronto inzethaard in hangt. En dat is niet het enige: ook jouw tv-scherm hang je hier gemakkelijk in.

De Cinewall combineert dus jouw twee toestellen voor ontspanning: de televisie en de sfeerhaard. Door deze samen te brengen, creëer je supermoderne look voor jouw zithoek. Doordat de televisie en sfeerhaard mooi wegvallen in de wand, oogt dit niet alleen modern, maar ook zeer luxe. De kabels werk je daarbij natuurlijk mooi achter de wand weg.

Welke sfeerhaard combineer je met de Cinewall?

Past een Cinewall mooi in jouw interieur? Kies dan ook de juiste sfeerhaard hierbij. Bij ons is dat de inzethaard Toronto. Diverse formaten van dit model passen in onze Cinewall. Houd bij het kiezen van de haard rekening met de afmeting van jouw televisiescherm. Dit zijn vier verschillende formaten van de Cinewall:

  • 146 cm: geschikt voor TV’s tot 48 inch
  • 168 cm: geschikt voor TV’s tot 58 inch
  • 192 cm: geschikt voor TV’s tot 69 inch
  • 223 cm: geschikt voor TV’s tot 83 inch

Wil jij wel een elektrische sfeerhaard, maar wil jij deze niet per se combineren met jouw tv? Dat kan! In dat geval kies je voor een wandhaard die je aan de wand bevestigt, of een inzethaard die je in de wand of in jouw schouw bevestigt.

Andere opties: sfeerhaard aan of in de wand

Bij De Sfeerhaard beschikken we over diverse modellen sfeerhaarden, deze kunnen aan of in de wand worden bevestigd, zonder dat je daar een Cinewall voor nodig hebt. Dit is ideaal als je jouw haard niet met jouw tv wil combineren.

Onze wandhaard Vancouver is beschikbaar in wel 11 formaten en kan gemakkelijk aan de wand bevestigd worden. Deze haar hebben we in de modellen wit, zwart of spiegel: het is maar net wat bij jouw interieur past. Deze wandhaard komt met een heldere handleiding, waardoor je bij levering (of voorafgaand) precies weet wat je te doen staat.

Wij beschikken over twee modellen inzethaarden: Toronto en Montreal. Deze bevestig je in de muur of in jouw schouw. Maak jij zelf een ombouw van hout of steen? Ook hier kunnen deze modellen prima in bevestigd worden. Er zijn diverse maten beschikbaar voor deze inzethaardmodellen met slanke zwarte lijst.

Wil je meer weten over de combinatie van een sfeerhaard met een ombouw? Lees dan onze blog Welke ombouw is geschikt voor een elektrische sfeerhaard?

Cinewall en sfeerhaard online bestellen

Wil jij de Cinewall online bestellen? Bestel deze dan gemakkelijk bij De Sfeerhaard. Wanneer je deze bestelt, stellen wij je alvast een aantal vragen met betrekking tot model, haardformaat en televisieformaat. Zo weet je zeker dat jij de goede Cinewall met de juiste afmetingen thuis bezorgd krijgt.

Wil jij een sfeerhaard bestellen zonder Cinewall? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk ons complete assortiment in de sfeerhaarden-webshop. Wij van De Sfeerhaard wensen je alvast veel plezier met jouw nieuwe elektrische haard (met of zonder Cinewall)!

Stuur ons een appje!