Welke ombouw is geschikt voor een sfeerhaard?

Elektrische sfeerhaard ombouw

Met een elektrische sfeerhaard kun je alle kanten op: hang jij hem simpelweg aan de muur of kies jij voor een mooie ombouw? Als je al een schouw in huis hebt, kun je hem prima hierin plaatsen, dat staat supermooi! Wil je wel een elektrische sfeerhaard met schouw, maar heb je er geen? Dan kun je ook zelf een ombouw creëren! Bijvoorbeeld van hout of steen.

Meer weten over een geschikte ombouw voor jouw elektrische sfeerhaard? Lees er veel meer over in deze blog van De Sfeerhaard!

Elektrische sfeerhaard met schouw

Heb jij al een mooie klassieke schouw in huis? Een elektrische sfeerhaard zal hier heel mooi in staan! Onze elektrische inzethaarden zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om in een schouw te plaatsen. Wij hebben twee moderne modellen in diverse formaten waar je uit kunt, namelijk: Toronto of Montreal. Deze hebben beiden een slanke lijst die mooi binnen de schouw weggewerkt kan worden, als je dat zou willen.

Juist omdat onze haarden zo’n moderne look hebben, staat dit heel mooi in een klassieke schouw. De combinatie van oud met nieuw geeft een eclectisch geheel, wat natuurlijk helemaal van deze tijd is.

Wanneer je een van onze inzethaarden besteld, zit hier een makkelijk leesbare handleiding bij. Zo kun je de haard gemakkelijk (altijd samen met iemand!) in een dagdeel in jouw schouw plaatsen.

Heb jij een mooie klassieke schouw met daarin een van onze moderne inzethaarden? Maak er een mooie foto van, plaats hem op Instagram en vergeet ons niet te taggen: @desfeerhaard.nl

Elektrische wandhaard zonder ombouw

Heb jij geen schouw en vind jij het sowieso mooier om jouw elektrische sfeerhaard strak tegen de wand te plaatsen? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben een prachtig model wandhaard, ideaal hiervoor: Vancouver. Deze wandhaard heeft een brede lijst en hang je gemakkelijk aan de muur. Wanneer je deze bestelt, ontvang je bij de haard een makkelijk leesbare handleiding, waardoor je de haard binnen een dagdeel ophangt. Vraag wel altijd of iemand je een handje kan helpen.

Wil jij een wandhaard graag combineren met jouw flatscreen tv? Dan is de Cinewall Toronto geschikt voor jou! Door middel van deze cinewall hang je jouw flatscreen en elektrische sfeerhaard Toronto mooi onder elkaar. Super chic en modern!

Stenen ombouw voor elektrische inzethaard

Wil jij graag een ombouw voor jouw inzethaard, maar ben je niet in het bezit van een schouw? Dan kun je bijvoorbeeld een stenen ombouw maken. Deze metsel je zelf, of laat je natuurlijk metselen door een professionele klusser.

Houten ombouw voor elektrische sfeerhaard

Past een stenen ombouw niet in jouw interieur? Met hout kun je alle kanten op! Maak zelf een houten ombouw, bijvoorbeeld met behulp van onze blog DIY: Maak zelf een schouw!

Ben je niet zo handig? Schakel een professionele klusser in! Die kan je binnen enkele uren aan een mooie houten ombouw voor jouw elektrische sfeerhaard helpen.

Elektrische sfeerhaard zonder ombouw: online bestellen

Een klassieke schouw of moderne stenen ombouw zul je zelf moeten regelen, maar de elektrische sfeerhaard of cinewall regelen wij voor je! Binnen een paar klikken heb je deze al besteld in de webshop van De Sfeerhaard en wordt binnen enkele dagen bij jou thuisbezorgd. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje bij onze klantenservice of neem contact op. Wij wensen je alvast veel plezier met jouw sfeerhaard, met of zonder ombouw!

Stuur ons een appje!