Een sfeervol horeca-interieur voor deze tijd met een elektrische sfeerhaard

elektrische sfeerhaard horeca

De horeca in Nederland krabbelt gelukkig voorzichtig weer op! Net een beetje anders, met 1,5 meter afstand, maar je kunt er zelf voor zorgen dat dit geen invloed heeft binnen jouw horeca-onderneming. Want die 1,5 meter afstand tussen de stoelen en tafels en gapende ruimte… Echt gezellig is het niet! Op het terras in het zonnetje onder de parasol wordt de ambiance vanzelf gezellig. Maar hoe doe je dat binnen, met slechts enkele tafels die door een stuk minder mensen bezet mogen worden? Met een elektrische sfeerhaard voeg je een stukje sfeer aan jouw interieur toe en wordt het al gauw een stuk gezelliger!

Horeca-interieur met afstand en sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard in jouw horeca-onderneming is onze eerste tip om jouw ruimte gezelliger te maken, maar we bespreken er nog meer in deze blog:

  1. Elektrische wandhaard: gezellig en sfeervol
  2. Maak sfeer met grootse belichting
  3. Neem de ruimte met een serveerwagen

Benieuwd? Maak van jouw horeca-onderneming de gezelligste ruimte met afstand en lees onze tips!

Tip 1. Elektrische sfeerhaard: gezellig en sfeervol

Wil jij het interieur van jouw horeca-onderneming weer gezellig maken? Dan hebben wij de tip bij uitstek: installeer een sfeerhaard, of pak uit met meerdere sfeerhaarden!

Een elektrische wandhaard is het ideale decoratiestuk voor de horeca. Waarom? Niet alleen omdat dit zo gezellig staat, maar ook omdat het lege ruimtes goed opvult en eigenlijk overal geplaatst kan worden. Een elektrische haard staat mooi achter de bar, boven het flessenrek, maar ook in jouw loungeruimte of dichterbij de tafeltjes. Onze haarden geven (naar keuze) geen hitte af, waardoor het de temperaturen of brandgevaar achter de bar of bij de tafels niet zal beïnvloeden.

De Sfeerhaard heeft een uitgebreid assortiment aan elektrische sfeerhaarden, waardoor er mogelijkheden zijn voor diverse ruimtes. Wil je uitpakken met een groot exemplaar wandhaard? Kies dan bijvoorbeeld voor Sfeerhaard Vancouver van 241 cm breed. Wil je liever een paar kleinere inzethaarden op verschillende wanden installeren? Kies dan bijvoorbeeld voor inzethaard Toronto van 106 cm of inzethaard Montreal van 128 cm.

Kijk welk model uit onze webshop het beste bij jouw ruimte past en maak je keuze! Bestellen doe je al in een paar klikken en wij bezorgen de haarden tot aan de deur.

Tip 2. Maak sfeer met grootse belichting

Je hebt nu de ruimte, dus gebruik die ook! Pak uit met grootse belichting. Altijd al een mooie kroonluchter in jouw zaak willen hebben, maar er niet de ruimte voor gehad? Nu is de tijd!

Soms is het lastig om te bepalen waar je moet beginnen met de verlichting. Dit is ook zeker niet makkelijk: je wilt er geen grote lichtshow van maken en het vooral sfeervol houden. Neem bijvoorbeeld een interieurontwerper of -stylist in de hand en maak samen een lichtplan op.

Zoek je net even wat anders? Dan is een elektrische haard ook hier een uitstekende keuze! Onze haarden geven warm en comfortabel licht af, wat sfeer brengt en niet te afleidend is voor jouw gasten.

Tip 3. Neem de ruimte met een serveerwagen

Je hebt nu veel ruimte tussen de tafels. Dat geeft je mogelijkheden om jouw gerechten op een andere manier te presenteren. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan een serveerwagen? Dit is een elegante kar die je langs de tafels kunt rollen en heel erg 1,5 meter-proof!

Stal hier bijvoorbeeld jouw desserts uit of laat gasten voor hun kaasplank uit diverse kazen kiezen. Heel elegant en een leuke ervaring! Mits je een mooie wagen hebt: zoek bijvoorbeeld een mooi vintage of stalen exemplaar (en gebruik niet een rolkar waar je normaal gesproken je gereedschap in dumpt).

Maak jouw horeca-interieur weer gezellig met een elektrische sfeerhaard

Bang dat jouw horeca-ruimte minder gezellig is met 1,5 meter afstand? Maak het gezellig met onze tips, zoals een elektrische sfeerhaard! Probeer de mogelijkheden van deze extra ruimte in te zien en ga er creatief mee om. Wij van De Sfeerhaard wensen je veel succes en een mooi interieur!

Stuur ons een appje!