Klussen in de zomervakantie? Installeer jouw elektrische inzethaard

elektrische inzethaard zomer

Heb jij deze zomer, net als vele Nederlanders, ook een staycation? Wat een goed idee! Door deze zomer thuis te blijven, kun je genieten van de mooie plekken die ons eigen land te bieden heeft, maar kun je ook eindelijk wat achterstallig werk in huis aanpakken! Was jij bijvoorbeeld al langer van plan om een elektrische inzethaard te installeren? Dan heb je nu alle tijd!

Had jij al een tijdje terug een elektrische inzethaard besteld bij De Sfeerhaard, maar nog niet geïnstalleerd? Dan kun je daar nu eindelijk aan beginnen. Moet jij de elektrische inzethaard nog bestellen? Bestel hem direct in onze haardenwebshop, zodat je misschien morgen al kunt starten met de installatie!

Elektrische inzethaard online bestellen

Als jij het installeren van een elektrische inzethaard op jouw zomerse to do-lijstje had staan, kun je hiermee beginnen door de eerste stap zetten: online bestellen! Het online bestellen van een elektrische inzethaard kan gelukkig heel gemakkelijk, dankzij onze handige haardenwebshop.

In de webshop van De Sfeerhaard vind je twee soorten sfeerhaarden, namelijk de wandhaard en de inzethaard. De wandhaard is beschikbaar in het model Vancouver en wordt geleverd in diverse formaten (van 110 cm t/m 241 cm) en uitvoeringen (zoals zwart, wit, spiegel). De elektrische inzethaarden zijn beschikbaar in twee soorten modellen: Montreal en Toronto. Deze haarden hebben beiden een slanke zwarte lijst en komen in diverse formaten (van 106 cm t/m 183 cm).

Wanneer je de elektrische inzethaard hebt gevonden die het beste bij jouw interieur past, bestel je deze gemakkelijk met een paar klikken. Heb je jouw haard voor 16.00 uur besteld? Dan kun je hem morgen al in huis hebben! De dag voordat jouw bestelling wordt bezorgd, ontvang je een mailtje met daarin de nodige informatie en jouw track & trace-code om het pakket te kunnen volgen. De ochtend dat jouw elektrische inzethaard wordt bezorgd, ontvang je ook nog een sms-bericht met daarin de tijdspanne waarin je het pakket kunt verwachten. Zo kun je ervoor zorgen dat je thuis bent en direct kan beginnen aan de klus!

Installatie binnen een dagdeel

De installatie van jouw nieuwe elektrische inzethaard kun je al binnen een dagdeel volbrengen. Hoe bereid je je hierop voor, zodat je zeker weet dat het snel verloopt? Zorg ten eerste dat je iemand vraagt om te helpen: je hebt namelijk iemand nodig om de inzethaard te tillen en in de muur te plaatsen. Ten tweede kun je controleren of de wand waarin jouw inzethaard wordt geïnstalleerd sterk genoeg is. Weet je het niet zeker? Vraag dan een expert om even mee te kijken.

Als je dit hebt gedaan ter voorbereiding, kan de installatie lekker snel verlopen. Bij jouw nieuwe haard wordt een heldere handleiding geleverd. Wil je alvast wat meer weten over de installatie? Lees dan bijvoorbeeld onze blogs: Hoe installeer je een elektrische sfeerhaard? of Elektrische haard inbouwen: tips en mogelijkheden.

De Sfeerhaard: 24/7 online shop voor elektrische inzethaarden

Wij van De Sfeerhaard wensen al onze klanten een mooie zomervakantie toe en veel succes met alle klussen aan huis! Wij blijven zelf ook thuis, dus je kunt ons altijd benaderen met jouw vragen over de elektrische inzethaard. Bovendien blijven wij ook in de zomer dagelijks bezorgen en zorgen we dat onze webshop aangevuld blijft. Vind het antwoord op jouw vraag online via onze Klantenservice of neem gerust contact op door te bellen. Fijne zomer!

Stuur ons een appje!