Een elektrische wandhaard aan jouw pronkmuur!

elektrische wandhaard

Heb jij ook zo’n moeite om de wanden van jouw woonkamer op te vullen en mooi te maken? Creëer dan een moderne pronkmuur met elektrische wandhaard!

Wat is een pronkmuur precies en hoe maak je die? En wat kan een elektrische wandhaard hieraan toevoegen? Wij geven je alle antwoorden in deze nieuwe interieur-blog van De Sfeerhaard!

De pronkmuur: wat is het?

Wat is een ¨pronkmuur¨ met elektrische wandhaard nu precies? De naam zegt het eigenlijk al: dit is een muur, waarop je al jouw pronkstukken samenbrengt! Door al deze stukken samen te zetten op een muur, creëer je een mooie uitbundige eyecatcher in jouw woning waar alle ogen op zullen vallen. Tegelijkertijd kun je er hiermee voor zorgen dat je de rest van jouw woning wat rustiger houdt.

Hoe maak je een pronkmuur met elektrische wandhaard?

Klinkt een pronkmuur met elektrische wandhaard als iets voor jouw woning? Dan wil je vast weten hoe je dat aanpakt! Wij hebben de stappen die je kunt ondernemen hieronder voor je op een rijtje gezet.

Stap 1: Wat zijn jouw pronkstukken?

Ten eerste begin je met het selecteren van jouw pronkstukken. Schilderijen en oude foto´s zullen bijvoorbeeld heel mooi staan. Deze kunnen zeer in kleur, formaat en omlijsting verschillen, maar het leuke van een pronkmuur is dat dit helemaal niet uitmaakt! Een foto van vroeger, een modern kunstwerk en die tekening van je neefje: zet het gewoon allemaal bij elkaar, staat hartstikke leuk!

Stap 2: Elektrische wandhaard online bestellen

Als je jouw pronkstukken hebt geselecteerd, zijn de stukken voor jouw pronkmuur nog niet helemaal compleet. Wat mist er nog? De elektrische wandhaard! Deze is niet te missen op een mooie pronkmuur. De elektrische wandhaard maakt het helemaal af en geeft jouw woning net dat beetje extra sfeer. Bovendien staat dit heel modern in combinatie met jouw andere stukken: zo wordt jouw pronkmuur een crossmedia-muur!

De elektrische wandhaard bestel je gemakkelijk via de sfeerhaardenwebshop van De Sfeerhaard. Onze wandhaard Vancouver komt in diverse formaten en uitvoeringen, waardoor er zeker wat te kiezen valt! Ga jij voor zwart, wit of spiegel? Als je je keuze hebt gemaakt, bestel je jouw nieuwe pronkstuk met een paar klikken en wordt de elektrische wandhaard al binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd.

Stap 3: Ophangen en installeren

Zodra jouw nieuwe elektrische wandhaard binnen is, kun je aan de slag met jouw pronkmuur. Je gaat jouw pronkstukken ophangen en de wandhaard installeren. Het is verstandig om eerst jouw elektrische wandhaard te installeren en vervolgens jouw foto´s, schilderijen en bijvoorbeeld plankjes op te hangen. Zo weet je zeker dat jouw elektrische wandhaard mooi hangt en kom je zeker geen ruimte tekort!

Meer weten over het installeren van de elektrische wandhaard? Lees onze blog: Wandhaard installeren veel werk? Nee hoor!

Je hoeft met de haarden van De Sfeerhaard overigens niet bang te zijn voor brandgevaar bij jouw mooie spulletjes! Onze haarden zijn elektrisch en werken met LED-verlichting. Een stuk veiliger (in meerdere opzichten) dan een klassieke open haard!

Stap 4: Genieten!

En de laatste stap: genieten! Als jouw muur compleet is, heb je elke dag een prachtige eyecatcher in huis om naar te kijken. En wie weet inspireer jij met jouw mooie muur anderen wel om hetzelfde te doen! Heb jij vrienden die ook wel zo’n mooie pronkmuur willen met elektrische wandhaard? Verwijs ze dan naar onze haardenwebshop. Wij leveren namelijk door heel Nederland en zelfs in België en Luxemburg.

Elektrische wandhaard van De Sfeerhaard

Wanneer je jouw bestelling bij De Sfeerhaard hebt geplaatst, ontvang je een dag voor de bezorging een e-mail van ons met daarin jouw track&trace-code. Op de ochtend van de bezorging krijg je vervolgens een sms met de exacte levertijd van jouw bestelling: zo weet je precies waar je aan toe bent en weet je wanneer je thuis moet zijn!

Heb je vragen over de betaling, keurmerken, kwaliteit, garantie of retourzendingen? Neem dan een kijkje bij de Klantenservice op onze website of neem gerust contact op met De Sfeerhaard.

Stuur ons een appje!