Trendalert: sfeerhaard in de keuken!

Sfeerhaard sfeerfoto

Gespot in de meest moderne en stijlvolle interieurs: een inzethaard in de keuken! Een sfeerhaard in de keuken maakt de ruimte een stuk gezelliger maar, ook een stukje warmer als het buiten koud is.

Heb jij weleens gefantaseerd over een sfeerhaard in de keuken? Met onze sfeerhaarden is het mogelijk! Of jouw keukeninterieur nu landelijk, industrieel, strak of knus is: een sfeerhaard past echt overal.

De keuken extra gezellig maken is vaak een lastige taak. Je wilt namelijk niet dat het te veel ruimte in beslag neemt. Een sfeerhaard is daarom ideaal! Wij leggen je in deze blogpost uit waarom je juist voor een sfeerhaard in de keuken moet kiezen!

Een inzethaard neem geen ruimte in beslag

Een inzethaard zit in de muur, dus neemt geen extra ruimte in beslag in de keuken. Hoe meer ruimte je in je keuken kunt behouden, hoe beter. De inzethaard kun je gemakkelijk in een nog lege keukenmuur bevestigen. Ook handig: de meeste keukens zijn voorzien van meerdere stopcontacten, dus een elektrische haard kan hier prima terecht. Je doet simpelweg de stekker in het stopcontact en je hebt direct een realistisch en gezellig vuurspel in huis.

Elektrische sfeerhaard met glasplaat

Wil je wel iets moois in je keuken hangen of een gezellig element toevoegen, maar ben je bang dat dit vies wordt door spetters tijdens het koken? Een inzethaard zit achter glas en is gemakkelijk schoon te houden en schoon te maken. Ideaal voor in de keuken dus!

Direct gezelligheid in de keuken

Met een sfeerhaard geef je ook een moderne, warme touch aan je keuken. Heb jij een open keuken met bijvoorbeeld een bar of een kookeiland? Dan heb je waarschijnlijk graag mensen in de keuken en gezelligheid om je heen. Met een elektrische sfeerhaard wordt de keuken nog gezelliger. Je geniet van de gezelligheid van een houthaard, de warmte van een gashaard, maar het grote gemak van een elektrische haard: alles in 1!

Een sfeerhaard is een must voor een stijlvol huis

Wil jij je elektrische sfeerhaard liever op een andere plek in huis? Dat kan natuurlijk ook! Zet hem bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Onze sfeerhaarden zijn geschikt voor diverse ruimtes en komen in een strak zwart of wit design, waardoor ze overal passen.

Een moderne accessoire in huis.

Vind je een open haard ouderwets? Onze elektrische sfeerhaarden zijn een moderne en stijlvolle vervanger! De Sfeerhaard heeft drie modellen in zijn assortiment, namelijk:

Kijk welke het beste in jouw woning past! Onze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: voor elke keuken (klein of groot, open of dicht) hebben we een formaat.

Warmte in huis

Een mooie bijkomstigheid is dat een sfeerhaard niet alleen heel mooi is, maar ook nog warmte biedt. Wil jij dus een beetje extra warmte in huis tijdens de koude dagen, maar wil je de energierekening niet opvoeren? Een elektrische haard is een energiezuinige oplossing!

Elektrische inzethaard van De Sfeerhaard

Benieuwd of een sfeerhaard iets is voor jouw keuken? Bekijk gerust ons assortiment en neem bij vragen contact op met de klantenservice. Wij wensen je alvast gezellig tijden in de keuken!

Stuur ons een appje!