Kun je een sfeerhaard met een schouw combineren?

sfeerhaard met schouw

Wanneer je thuis een schouw hebt, maar eigenlijk iets anders wilt dan een ouderwetse openhaard, heb je misschien wel eens gekeken naar een elektrische haard. Het risico dat je dan loopt is dat de nieuwe elektrische haard niet bij de schouw past. Gelukkig kun je onze sfeerhaarden wel met een schouw combineren!

Twee belangrijke vragen

Heb jij thuis een schouw? Dan zijn er twee vragen die je moet beantwoorden om erachter te komen welke sfeerhaard je het beste kan kiezen. Gelukkig zijn dit hele simpele vragen, maak je geen zorgen! De belangrijkste vraag is heel praktisch. Hoe groot is je haard? Wanneer je een sfeerhaard met een schouw in je woonkamer wilt hebben, is het namelijk wel zo fijn als het goed past. Anders valt het totaalplaatje uiteindelijk toch een beetje tegen. We hebben bij de Sfeerhaard verschillende afmetingen, zodat jij altijd een haard kan kiezen die het mooist in jouw bestaande schouw past. De combinatie van een elektrische haard met een schouw geeft jouw woonkamer een prachtige uitstraling.

De tweede vraag is wat persoonlijker, want die gaat over stijl. Onze sfeerhaarden zijn zowel met een ouderwetse als een moderne schouw een prachtig gezicht. Maar je moet natuurlijk wel even een keuze maken uit onze modellen.

Bijzondere combinatie van een sfeerhaard met een schouw

Laten we het eerst even hebben over een ouderwetse schouw. Deze schouwen zijn eigenlijk altijd een fantastische toevoeging aan je woonkamer. Door dit te combineren met een moderne elektrische haard krijg je een bijzondere uitstraling. Nieuw en oud, samen in jouw woonkamer! Wat betreft uiterlijk passen onze inzethaarden allemaal goed bij een ouderwetse schouw. Je moet zelf alleen even bedenken of je liever een sfeerhaard met of zonder lijst wilt hebben. Zo kun je bij ons Montreal model heel eenvoudig de lijst verbergen. Deze inzethaard heeft namelijk een minimale lijstbreedte. Ben je juist wel fan van een lijst? Dan kun je kiezen voor onze Toronto modellen. De keus is aan jou!

Een sfeerhaard met schouw is lekker modern

Geen ouderwetse schouw, maar een moderne schouw in huis? Dan is dat perfect te combineren met onze sfeerhaarden. Een sfeerhaard met een moderne schouw zorgt voor een fantastisch plaatje en maakt iedere avond van jouw woonkamer weer een feestje. Bij een moderne schouw past ons Vancouver model het allerbeste. Deze robuuste haard geeft de schouw een stoere uitstraling. Ben je niet zo fan van een stoere en robuuste stijl? Luister dan vooral niet naar ons en neem eens een kijkje bij onze andere modellen. Het gaat uiteindelijk om jouw woonkamer!

Ik heb geen schouw!

We hebben het nu de hele tijd over een sfeerhaard met een schouw voor in de woonkamer. Maar wat nou als je geen schouw hebt? Je kunt er voor kiezen om een schouw te laten bouwen, maar dat zijn erg dure verbouwingen. Gelukkig hebben we een oplossing voor dit probleem. Niet alleen goedkoper, maar ook veel cooler. We hebben namelijk een Cinewall in ons assortiment. Deze inbouwmuur maakt het mogelijk om een haard en een televisie in de muur te verwerken. Geen kabels en een moderne, afgewerkte uitstraling! Zo heb je helemaal geen schouw nodig om van je sfeerhaard te genieten!

Heb je thuis wel een schouw en lijkt het je wel wat om die te combineren met een sfeerhaard? Denk dan eens goed na over de twee vragen uit deze blog en neem daarna een kijkje in onze webshop. Wat ons betreft kun je met elke soort schouw een mooie sfeerhaard in huis nemen. En onze elektrische haarden zijn ook nog eens een stuk veiliger dan ouderwetse haarden! Geen open vuur en geen schadelijke rook, maar een afstandsbediening en lampen waar je je niet aan kunt verbranden. Onze sfeerhaarden hebben eigenlijk alleen maar voordelen!

Stuur ons een appje!