Dit is waarom jij ook een van onze sfeerhaarden wil hebben!

sfeerhaarden

Wat is nou een van de allerfijnste dingen om in huis te hebben tijdens een knusse winteravond? Buiten dwarrelt de sneeuw, en binnen heb je een kop chocolademelk en nog één ding… een haard! Maar een haard vraagt nogal wat van je huis. Je hebt een schoorsteen nodig, of op zijn minst een rookkanaal, zodat de rook niet in je huis blijft hangen. Wanneer je wel een openhaard wilt hebben, maar deze dingen nog niet in je huis hebt, moet je flink gaan verbouwen. Dat maakt het toch wel een erg dure grap. Gelukkig hebben wij de oplossing! Onze sfeerhaarden werken namelijk op elektriciteit en dat maakt heel veel mogelijk.

Hoe werken de sfeerhaarden?

Een openhaard die op elektriciteit werkt, dat klinkt misschien gek. Laten we daarom eerst even uitleggen hoe het precies werkt. Onze openhaarden verbranden geen hout en hebben daarom geen schoorsteen nodig. We hebben er namelijk voor gekozen om met ledverlichting het houtvuur na te bootsen. Dat betekent dat onze openhaard niets anders nodig heeft dan een muur en een stopcontact. Hang de openhaard op een plek waar jij het wilt, steek de stekker in het stopcontact en je bent al klaar! Geen gesleep meer met hout en geen vuur dat je aan moet steken. Om het allemaal nog eenvoudiger te maken werken onze sfeerhaarden met een afstandsbediening. Met een druk op de knop heb jij een prachtig vuur. Daarnaast kun je ook een timer aanzetten of de helderheid van de vlammen dimmen. Handig, want die mogelijkheden heb je bij echt vuur niet.

Helemaal veilig

Het grote voordeel van onze elektrische haarden is de afwezigheid van open vuur. Je kunt je dus niet branden aan de haard. Tijdens het gebruik kan de haard natuurlijk wel warm worden, maar niet heet genoeg om gevaarlijk te zijn. Daarnaast beschikken al onze haarden over een temperatuurbegrenzing. Wanneer de haard te heet wordt, gaat deze uit waardoor er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Wel zo prettig, zeker wanneer je bijvoorbeeld kinderen door het huis hebt lopen. Je kunt dus veilig genieten van de nepvlammen van onze haard, zonder je ergens zorgen over te maken.

Kiezen tussen onze modellen sfeerhaarden

We hebben natuurlijk wel meer dan één model sfeerhaard. Er zijn een aantal kenmerken waar je tussen kunt kiezen. Zo hebben we twee inzethaarden en een wandhaard. Een inzethaard monteer je helemaal in de muur. We hebben de Toronto, met een zwarte lijst en de Montreal. De Montreal heeft zo’n dunne lijst om de haard dat je ook kunt beslissen om deze met lijst en al in de muur te zetten. Ons andere model, de Vancouver, is dus een wandhaard. Een wandhaard monteer je niet in, maar aan de muur. Dat doe je heel simpel met de meegeleverde muurbeugels. Wij zorgen voor een duidelijke handleiding, dus dat kan niet misgaan!

Wil je een elektrische haard waar toch ook hitte uitkomt? Dat kan gewoon. De ledverlichting wordt van zichzelf niet warm genoeg om een kamer op te warmen. Om toch een sfeerhaard mét verwarming te kunnen leveren, hebben we in de Vancouver een verwarmingselement gemonteerd. Deze verwarming zit achter de ledverlichting, waardoor de elektrische haard nog steeds veilig is om aan de muur te hangen.

Heerlijke sfeer in de woonkamer

Met onze haarden voeg je dus heel eenvoudig lekker veel sfeer toe aan je woonkamer. Het vuur ziet er gaaf uit. Door de hele dunne glazen wand aan de voorkant van de haard lijkt het vuur echter. Onze elektrische haard heeft natuurlijk ook een paar mogelijkheden die een normale haard niet heeft. Eerder hadden we het al over de timerfunctie: je kunt de haard automatisch uit laten gaan wanneer jij dat wilt. Wel zo handig, zo kun je de haard ‘s nachts niet per ongeluk aan laten staan. Nog leuker is de kleurknop: in tegenstelling tot echt vuur kun je bij onze haarden de kleur van de vlammen zelf kiezen! Natuurlijk is oranje een mogelijkheid, maar onze haarden kunnen ook voor blauwe vlammen zorgen. De sfeerhaarden hebben zelfs een multicolor optie, wat voor tijdens een feestje helemaal cool is!

-29%
425 incl. btw
,-
-27%
Uitverkocht
549 incl. btw
,-
-24%
685 incl. btw
,-
-27%
349 incl. btw
,-
-10%
Uitverkocht
584 incl. btw
,-
-10%
Uitverkocht
719 incl. btw
,-
-25%
Uitverkocht
619 incl. btw
,-
-10%
854 incl. btw
,-
Stuur ons een appje!