Een sfeerhaard is het ideale alternatief!

Sfeerhaard

Niet elk huis beschikt over een schoorsteen. Maar voor een normale openhaard is dat toch echt noodzakelijk. Wat moet je dan doen als je toch een gezellige openhaard in je huis wilt hebben, maar niet wil verbouwen? Je kunt dan een van onze sfeerhaarden proberen! Onze haarden werken niet met echt vuur, dus zonder schoorsteen kun je nog steeds heerlijk genieten van een openhaard.

De sfeerhaard: lekker makkelijk

Hoe werkt dat dan precies? Onze sfeerhaard werkt op elektriciteit en dus niet met echte vlammen. Dat heeft een hoop voordelen. Zo zijn onze haarden helemaal veilig voor kinderen. Omdat er ledverlichting in de haarden zit, wordt de voorkant niet heet. Dat maakt onze haarden een stuk veiliger dan een normale openhaard. Dat is natuurlijk niet alles! Je hebt bij deze haarden ook geen hout nodig, dus daar hoef je nooit mee te slepen! Sterker nog, met één druk op de knop heb jij al een heerlijk haardvuur in de woonkamer. Onze elektrische haarden worden namelijk geleverd met een eenvoudige afstandsbediening, waarmee je van alles kan regelen. Wil je een andere kleur vuur dan oranje? Dat kan gewoon, want ledlampen hebben meer mogelijkheden dan gewoon vuur. Wat dacht je van een blauw vuur? Of multicolor? Met onze sfeerhaarden kan dat!

Kost dat niet veel stroom?

Een openhaard die niet met houtvuur werkt, maar op stroom. Misschien denk je nu dat je energierekening door onze sfeerhaarden veel te hoog gaat worden. Gelukkig kunnen we je gerust stellen. We werken in onze openhaarden met ledverlichting, omdat deze lampen heel zuinig zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een hoge energierekening wanneer je de elektrische haard vaak gebruikt. Wil je helemaal zuinig omgaan met onze haard? Dan kun je altijd gebruik maken van de timerfunctie. Zo weet je zeker dat je de haard ‘s nachts niet per ongeluk aan laat staan, wat natuurlijk helemaal goed is voor het verbruik.

Lekker warm!

Het enige wat je misschien echt mist bij een sfeerhaard is de gezellige warmte die een houtvuur wel heeft. Maar daar hebben we natuurlijk aan gedacht. Een van onze modellen heeft namelijk een ingebouwd verwarmingselement. De haard heeft twee verwarmingsopties met een maximumtemperatuur van 28 graden. De haard kan niet je hele huis verwarmen, maar een lekker knusse woonkamer is geen probleem. En omdat onze elektrische haard geen schoorsteen nodig heeft, kun je de haard natuurlijk in elke ruimte hangen! Wat dacht je van een haard met verwarming in de slaapkamer? Of op je thuiskantoor? Met onze haarden maak je van elke ruimte een sfeervolle kamer.

Hoe kies ik een sfeerhaard?

Lijkt het je wel wat om thuis ook zo’n mooie sfeerhaard te installeren? Maar weet je nog niet zo goed wat voor model je wilt? Dan kunnen wij je helpen! Je moet eerst even bedenken of je een haard met of zonder verwarmingselement wilt hebben. Als je dat wel graag als optie wil, dan kun je het beste kijken naar ons Vancouver-model. Dit model is er natuurlijk in meerdere groottes, zodat je altijd een passende versie voor bij jou aan de muur kan vinden. Vind je het niet nodig om een verwarmingselement in je haard te hebben? Dan kun je kijken naar de Toronto- of Montreal-modellen. Ook deze twee modellen komen allebei in verschillende afmetingen, zodat je nooit met een te grote of te kleine haard zit opgescheept. Neem een kijkje op de site en vergelijk de modellen eens. Wil je een grote lijst of juist een kleine lijst? Of misschien wel een spiegelende achtergrond? Het kan allemaal! En je zit ook nooit fout, want al onze sierhaarden maken van jouw woonkamer een hele fijne plek waar je lekker kan ontspannen.

Stuur ons een appje!