Is een inzethaard geschikt voor elke woonkamer?

Inzethaard

Niet elke woning is geschikt voor een open haard. Je hebt een schoorsteen of een rookkanaal nodig om ervoor te zorgen dat de rook niet in de kamer blijft hangen. Wanneer je dit nog niet hebt thuis, zorgt dat voor een fikse verbouwing, wat ook niet altijd even prettig is. Gelukkig zijn onze inzethaarden elektrisch! Daar heb je dus helemaal geen schoorsteen voor nodig.

Onze inzethaard is praktisch

Deze inzethaarden vragen eigenlijk maar twee dingen van je: ruimte in welke kamer dan ook om de haard aan de muur te bevestigen en een stopcontact. Dat is alles, want meer heb je gewoon niet nodig voor onze sfeerhaarden. Het enige waar je even goed op moet letten is het wegwerken van de snoeren, want dat staat natuurlijk niet zo mooi. Die kun je achter de haard verbergen, of in de schouw wegwerken. Onze sfeerhaarden kun je overal in huis hangen, wanneer je ruimte genoeg hebt. Gelukkig hebben we allerlei verschillende afmetingen voor je, dus er zit altijd wel een maat tussen die jij kan gebruiken. Ga je voor een haard in de woonkamer of in de slaapkamer? Of misschien heb je wel een thuiskantoor waar je wat meer sfeer wilt creëren! Met onze elektrische haarden kan het allemaal.

De inzethaarden zijn niet alleen praktisch omdat ze geen schoorsteen nodig hebben. Ze zijn ook praktisch omdat ze ontzettend makkelijk in het gebruik zijn. Geen gesjouw meer met houtblokken of moeite doen om het vuur aan de gang te krijgen. Je krijgt van ons gewoon een afstandsbediening waar alles mee geregeld kan worden. Omdat we met ledverlichting werken, is het ook nog eens mogelijk om de kleur van het vuur aan te passen. Dat voordeel heb je niet bij een openhaard met houtvuur. Natuurlijk hebben we mooie oranje vlammen, maar we hebben ook een optie voor blauw vuur en zelfs een multicolor optie. Zo kun je helemaal zelf kiezen welke sfeer jouw haard uitstraalt.

En mijn energierekening dan?

Onze sfeerhaarden zijn dus geschikt voor elke woonkamer. Sterker nog, ze zijn geschikt voor elke ruimte in je huis waar je misschien wel een haard zou willen hebben. Maar een elektrische haard draait natuurlijk wel op stroom, dus misschien maak je je zorgen over de energierekening. We kunnen al je twijfels meteen wegnemen, want onze ledverlichting is gelukkig erg zuinig. We gebruiken lampen met een maximaal vermogen van 20 Watt. Dat zorgt niet alleen voor een energielabel A, maar ook voor een kostenplaatje van 2 cent per vier uur gebruik. Je kunt dus zonder enig probleem hele dagen gebruik maken van onze sfeerhaard zonder jezelf in de schulden te werken.

Twee soorten inzethaarden

Bij De Sfeerhaard bieden we twee soorten inzethaarden aan. We hebben ons Toronto model en ons Montreal model. Beide haarden komen in verschillende afmetingen, waardoor je dus altijd wel een passende haard kan vinden. Beide modellen werken met ledverlichting en worden niet warm, waardoor ze dus 100 procent veilig zijn voor kinderen. Het Toronto model heeft een modern ontwerp met een lijst rondom de gehele haard. Deze lijst is 4,5 centimeter breed en zorgt met zijn zwarte kleur voor een mooie en afgewerkte uitstraling. Ben je niet zo’n fan van zo’n lijst? Dan moet je even kijken naar het Montreal model. Dit model heeft namelijk een smallere lijst dan het Toronto model, waardoor de lijst minder opvalt.

Lijkt het je wel wat, zo’n gave inzethaard thuis aan de muur? Zoek eerst een geschikte muur uit thuis en neem dan een kijkje in ons assortiment. Maak een keuze tussen de modellen en kies het formaat dat bij jou thuis het allerbeste past. Daarna ben je eigenlijk al bijna klaar, want na het installeren van de haard hoef je alleen nog maar op de aanknop te drukken. Meer sfeer creëren was nog nooit zo eenvoudig!

Stuur ons een appje!