Pimp je schouw

elektrische sfeerhaard pimpen

Ben jij de trotse eigenaar van een mooie schouw? Wij zijn jaloers! Een schouw kan namelijk heel mooi staan in huis en geeft net dat beetje extra sfeer. Een schouw geeft een authentieke uitstraling en is juist verrassend goed te combineren met een modern interieurstuk, zoals een elektrische sfeerhaard. Deze installeer je gemakkelijk in je schouw en zo combineer je oud en nieuw op de leukste manier.

Ben jij in het bezit van een schouw en ben je benieuwd hoe deze te combineren valt met een elektrische sfeerhaard of andere decoratiestukken? Dat komt goed uit, want dat is precies waar deze blog over gaat: Pimp je schouw! Lees gauw verder en ga daarna meteen aan de slag met je interieur.

Elektrische sfeerhaard, tegeltjes en spiegels

Heb jij een mooie schouw en wil je weten hoe je deze kunt decoreren? Wij geven je de tips:

  1. Een mooie schouw met een elektrische sfeerhaard
  2. Authentieke sferen met tegeltjes
  3. Spiegeltje spiegeltje op de schouw

Ben jij niet in het bezit van een schouw, maar wil je wel een knusse zithoek in huis maken? Lees onze blog Een knusse zithoek maak je zo

Tip 1: Een mooie schouw met elektrische sfeerhaard

Hoe mooi en authentiek een schouw in huis ook staat… Het is toch wel een tikkeltje ouderwets! Juist daarom is het prima te combineren met een modern stukje decoratie. Wat ons betreft is de elektrische inzethaard hiervoor de oplossing bij uitstek. De elektrische haard is niet alleen modern en sfeervol, maar ook duurzaam en energiezuinig: ideaal voor een modern huishouden!

Wandhaard of inzethaard?

De elektrische sfeerhaard installeer je supergemakkelijk, door de bijbehorende handleiding te lezen. In een dagdeel ben je zeker klaar! De wandhaard is bovendien nog een stukje makkelijker dan de inzethaard: door middel van de bijkomende beugels bevestig je hem zo aan de muur.

Bij De Sfeerhaard kun je kiezen uit diverse wandhaarden of inzethaarden in de stijl die past bij jouw schouw. Kies bijvoorbeeld voor een wandhaard in model Vancouver, of een inzethaard in model Toronto of Montreal.

Tip 2: Authentieke sferen met tegeltjes

Hou jij juist wel van een authentieke stijl? Maak je schouw dan nog een stuk authentieker door middel van tegeltjes. Kies bijvoorbeeld voor mooie glanzende tegels in pastelkleur of ga juist voor meer kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van Portugese mozaïek tegels of Hollands Delfts Blauw? Staat hartstikke leuk bij een schouw! Bovendien is een schouw met tegels nog steeds goed te combineren met een elektrische sfeerhaard: kies gewoon voor beiden.

Tip 3: Spiegeltje spiegeltje op de schouw

Een schouw leent zich ideaal voor mooie decoratie. Zoals een spiegel! Zet een grote spiegel op je schouw, in moderne strakke stijl of met een sierlijke lijst. Houd je niet zo van groot? Je kunt ook meerdere kleine spiegeltjes aan de muur hangen: staat superleuk!

Ook als je jouw schouw opleukt met een grote spiegel of meerdere kleine spiegels, kun je dit alsnog combineren met een elektrische wandhaard. Wil je het helemaal in stijl houden? Kies dan ook voor een haard met een spiegelrand, zoals ons model Vancouver met spiegelrand.

Elektrische haard, makkelijk online besteld

Zoals je leest past een elektrische sfeerhaard altijd mooi bij een authentieke schouw: als decoratie op zich, maar ook in combinatie met andere decoratie! Bestel jouw moderne haard gemakkelijk via de webshop van De Sfeerhaard en geniet binnenkort al van nog meer sfeer in huis.

 

Stuur ons een appje!