Keuzestress? Zo kies je jouw elektrische sfeerhaard

elektrische sfeerhaard

Wil jij een elektrische sfeerhaard, maar doen de keuze-opties je duizelen? Dat snappen we helemaal, want De Sfeerhaard heeft een uitgebreid assortiment met diverse stijlen en formaten elektrische sfeerhaarden!

Heb je een beetje hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Dan nemen we je in deze blog aan de hand mee! We nemen de stappen en vragen door die je jezelf kan stellen bij het maken van jouw keuze. Wij zijn benieuwd welke elektrische sfeerhaard het gaat worden!

Stap 1: Wandhaard of inzethaard?

Het eerste wat je jezelf kunt afvragen bij het kiezen van een elektrische sfeerhaard is: ‘Wil ik een wandhaard of inzethaard?’

De elektrische wandhaard bevestig je door middel van handige bijgeleverde beugels echt aan de wand. Deze wandhaard steekt dus ook iets meer uit naar buiten en heeft een bredere rand. Onze wandhaard is beschikbaar in het model Vancouver, in het zwart, wit en spiegel en in diverse formaten.

De elektrische inzethaard bevestig je in de wand en vraagt om iets meer handigheid dan de wandhaard. Deze inzethaard heeft dan ook een smallere omlijsting, waardoor je zelf kan kiezen of je deze juiste laat zien of laat wegvallen in de muur. Onze inzethaarden zijn beschikbaar in twee modellen: Montreal en Toronto, in diverse formaten.

Stap 2: Welke omlijsting wil je?

Wanneer je hebt besloten of je een inzethaard of wandhaard wilt, kun je gaan nadenken over de omlijsting.

Wanneer jij hebt gekozen voor een wandhaard, heb je keuze uit wandhaarden met een brede omlijsting in drie stijlen: zwart, wit of spiegel. Kijk wat het beste bij jouw stijl past!

Heb jij gekozen voor een inzethaard? Dan kun je kiezen uit twee soorten omlijstingen. Toronto heeft een smalle zwarte omlijsting en de omlijsting van Montreal is zo smal dat deze het meest geschikt is om helemaal in de muur te laten wegvallen.

Stap 3: Welke afmeting?

Heb jij een elektrische sfeerhaard in een zeer specifieke afmeting nodig? Dan kun je misschien beter eerst beginnen bij deze stap! Heb jij geen specifieke afmeting nodig? Dan kun je er nog even over nadenken. Bedenk in welke ruimte je de elektrische haard wil gaan plaatsen en kijk in welke formaten het model van jouw keuze (Vancouver, Montreal of Toronto) hier het beste past.

Tip! Plak het formaat dat je in gedachten hebt af op de muur. Zo kun je veel beter zien of jij zo het juiste formaat hebt, of misschien iets kleiners of groters nodig hebt.

Stap 4: Welke extra’s wil je?

Wil jij een elektrische sfeerhaard, maar houd jij ook wel van wat extra snufjes?

Bij elektrische sfeerhaard Vancouver zijn acrylic kristallen inbegrepen. Daarnaast heeft deze sfeerhaard ook warmte-elementen en twee warmtestanden die kunnen oplopen tot 28 graden.

De elektrische sfeerhaard Toronto heeft geen warmte-elementen, maar wel wat andere extraatjes! Deze sfeerhaard heeft houtblokken en acrylic kristallen in kleine en grote afmetingen.

Elektrische sfeerhaard Montreal heeft ook geen warmte-elementen, maar komt wel met aanvullende houtblokken.

Stap 5: Kiezen en bestellen!

Heb jij aan de hand van voorgaande stappen jouw keuze kunnen maken? Dan kun je deze keuze nu selecteren en bestellen! Wanneer je jouw elektrische sfeerhaard hebt besteld, houden wij je op de hoogte van de status van de bestelling en de bezorging. Je ontvangt alle nodige informatie per e-mail en een sms’je op de dag van bezorging.

Heb jij jouw elektrische sfeerhaard vandaag voor 16:00 uur besteld? Dan heb jij hem morgen al in huis!

Online bestellen

Hopelijk hebben wij je door middel van deze stappen een beetje kunnen helpen in de keuze van jouw elektrische sfeerhaard! Heb je toch nog een vraag over de bestelling, bezorging of andere zaken? Neem dan een kijkje bij onze online Klantenservice of neem contact op.

Stuur ons een appje!