Interieurtip! De elektrische sfeerhaard in de herfst

elektrische sfeerhaard perfect voor de herfst

Het einde van de zomer komt langzaamaan steeds dichterbij, dus we gaan weer van buiten naar binnen! En dat betekent dat we de gezelligheid weer in huis kunnen halen. Hoe doe je dat? Met een elektrische sfeerhaard bijvoorbeeld!

Maar er is natuurlijk nog veel meer wat je kan doen om jouw interieur weer lekker warm en gezellig te maken. Benieuwd? Wij geven je 5 sfeerverhogende interieurtips die jouw woning helemaal herfstproof maken!

1. Haal warme kleuren in huis

Natuurlijk zijn er elk jaar nieuwe trends als het gaat om kleuren voor het interieur. Toch zien we in de herfst ieder jaar weer warme kleuren en aardetinten terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan terracotta en andere bruintinten, maar bijvoorbeeld ook groentinten en warme rode kleuren. Pastelkleuren worden meestal met lente en zomer geassocieerd, maar kunnen ook prima gecombineerd worden met warme kleuren voor de herfst.

Heb jij niet zoveel met kleur en ben jij meer van het zwart, wit of grijs? Dit past ook perfect in de herfst! Zwart, wit en grijs zijn ook juist goed met andere kleuren of bijvoorbeeld gouden details te combineren. Omdat zwart zo goed te combineren is, hebben wij de meeste van onze elektrische sfeerhaarden ook in het zwart uitgevoerd. Wil je liever wit of spiegel? Dat hebben we ook! Onze elektrische sfeerhaard Vancouver is uitgevoerd in zwart, wit en spiegel.

2. Maak sfeer met een elektrische sfeerhaard

De elektrische sfeerhaard maakt jouw woonkamer gezellig voor de herfst, maar ook voor de rest van het jaar! De elektrische sfeerhaard is mooie sfeerverhogende decoratie die het hele jaar door in de smaak zal vallen.

Wij hebben drie modellen in ons assortiment die in geen interieur zullen misstaan. Kies uit Vancouver, Toronto en Montreal en kijk wat het beste bij jou past. Hou je meer van een dikke omranding? Kies dan voor wandhaard Vancouver! Houd je van een smalle of helemaal verborgen omlijsting? Kies dan voor inzethaard Toronto of Montreal!

3. Groen en luchtzuiverend: plantjes!

Vind jij zo’n zwarte, witte of spiegel elektrische sfeerhaard heel mooi, maar wil je toch wat extra kleur in huis? Kies dan voor plantjes! Een superleuke decoratie waar je alle kanten mee uit kunt: maak het zo ingetogen of wild als je zelf wenst. Een paar kleine plantjes staan leuk in ieder interieur, maar grote uitgesproken planten zijn ook heel leuk! Zorg wel dat het geen Jumanji in huis wordt en zet het niet helemaal vol.

Plantjes zien er niet alleen heel leuk uit, ze zijn ook nog eens luchtzuiverend. Ideaal! Wist je trouwens dat je jouw plantjes ook prima in de buurt van jouw elektrische sfeerhaard kunt zetten? Er is geen enkel brandgevaar en jouw planten zullen geen last hebben van het LED-licht.

4. Een fijne binnenkomst met een mooie hal

Wil jij je meteen thuisvoelen als je jouw woning binnenstapt? Wil je dat jouw vrienden direct een gezellige sfeer proeven als ze langskomen? Vergeet dan vooral niet je hal aan te pakken!

De hal is een ruimte die mensen nogal eens vergeten en vooral als opslagplaats voor de jassen en schoenen gebruiken. Zonde! De hal kun je juist heel mooi inrichten tot een prachtig entree. Wil je het helemaal tot in de puntjes verzorgen en heb je de ruimte? Maak dan een klein lounge-gedeelte met een elektrische sfeerhaard in klein formaat (zoals 106 cm).

5. Een personal touch

Naast warme herfstkleuren, een elektrische sfeerhaard en plantjes is er nog een heel belangrijk element (en misschien de belangrijkste): jouw persoonlijke stijl! Zorg dat jouw interieur altijd voor jou spreekt: of het nu herfst, winter, lente of zomer is. Een persoonlijke touch is van alle tijden. Zet foto’s neer, hang je favoriete kunstwerk op en zet leuke boeken en snuisterijen uit je jeugd op display in de kast.

Elektrische sfeerhaard online kopen

Ga jij voor een nieuw interieur in de herfst? Dan kan een elektrische sfeerhaard zeker niet ontbreken!

Heb jij je interieur helemaal herfst ready gemaakt en staat die nieuwe haard superleuk? Laat het ons zien! Plaats een mooie foto op Instagram en tag De Sfeerhaard. Wij zijn benieuwd naar jouw foto’s!

Stuur ons een appje!