Goedkope elektrische haard? Vergelijk prijs en kwaliteit online

elektrische haard met warmte

Zou jij wel een elektrische sfeerhaard in huis willen, maar zit je vast aan een budget? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar een goedkope elektrische haard. In dit geval is het verstandig om online goed onderzoek te doen: enerzijds wil jij natuurlijk de allerlaagste prijs, maar anderzijds wil je er zeker van zijn dat je wel kwaliteit koopt. Een goedkope haard vinden is namelijk één ding, maar je wil natuurlijk ook dat deze nog jaren meegaat! Hoe kun je prijzen en kwaliteit online vergelijken zodat jij een goedkope elektrische haard vindt, die wel van de beste kwaliteit is? We vertellen je in deze blog precies hoe wij van De Sfeerhaard dat zien!

Goedkoop is duurkoop, ook bij sfeerhaarden

Een sfeerhaard is nu eenmaal geen goedkope decoratie, als je een exemplaar van goede kwaliteit hebt. Bij een goedkope elektrische haard doe je er verstandig aan goed te controleren van wat voor materiaal het is gemaakt, hoe het wordt gefabriceerd en of de nodige keurmerken aanwezig zijn. Een goedkope elektrische haard zou volgens ons aan de nodige eisen moeten voldoen, zoals een CE-, CSA- en GS-keurmerk, zodat je zeker weet dat het volgens Europese richtlijnen is gefabriceerd. Een goedkope haard moet volgens ons daarnaast ook van hoge kwaliteit zijn en lang mee kunnen gaan. Helaas is het erg moeilijk om dit voor een zeer lage prijs aan te bieden.

Goedkope elektrische haard: modellen binnen budget

Een goedkope elektrische haard binnen ons assortiment vind je bij de haarden die iets kleiner van stuk zijn (in vergelijking met de andere modellen, want deze zijn nog steeds langer dan een meter!). Deze modellen zijn betaalbaarder dan de grootste modellen en nog steeds van de allerbeste kwaliteit! Je krijgt bij onze elektrische haard dan ook vijf jaar garantie.

Sfeerhaardmodellen binnen budget zijn bijvoorbeeld:

Tips voor een langere levensduur

De elektrische haarden van De Sfeerhaard zijn van de beste kwaliteit en hebben een lange levensduur. Je kunt de levensduur verlengen door middel van goed onderhoud. Maak de glasplaat bijvoorbeeld regelmatig schoon, maar niet met een te agressief middel. Af en toe stofjes verwijderen met een droge theedoek kan al voldoende zijn. Zitten er toch vlekken op? Gebruik dan wat glasspray en leng dit eventueel aan met water. Zo blijft het glas mooi schoon en gaat het lang mee! Verder is het goed om ervoor te zorgen dat er geen stofjes in de elektrische haard komen en dat het snoer goed verstopt blijft, zodat deze niet kapot gaat.

Goedkope elektrische haard online kopen

Zoek jij een goedkope elektrische haard online? Bij De Sfeerhaard zullen we zeker niet beweren dat wij de goedkoopste zijn, maar qua prijs-kwaliteit zit je bij ons erg goed! Wij bieden een hoge kwaliteit in elektrische sfeerhaarden, 5 jaar garantie, gratis bezorging en een uitstekende service. Houd jij ook niet van dure miskopen? Dan koop je jouw elektrische sfeerhaard bij de haardenwebshop van De Sfeerhaard.

Stuur ons een appje!