Landelijke stijl met een elektrische sfeerkachel

elektrische sfeerkachel

Kenmerkend aan een landelijke interieurstijl is de combinatie van natuurlijke en stoere elementen. Een elektrische sfeerkachel voegt precies deze elementen samen: het vuur van de kachel geeft natuurlijke sferen, maar oogt tegelijkertijd heel stoer en robuust. Aan de hand van het model elektrische sfeerkachel dat je kiest, kun je het geheel nog robuuster maken, of juist minimalistischer. Meer weten over de mogelijkheden van een landelijke interieurstijl met een elektrische sfeerkachel? Je leest het in deze interieurblog van De Sfeerhaard!

Elektrische sfeerkachel: landelijk wonen zonder boerderij

Het echte landelijke wonen doe je natuurlijk met een boerderij. Maar ja, dat ligt nu niet bepaald voor iedereen binnen handbereik. Door een aantal elementen toe te voegen aan jouw interieur kun je wel die landelijke sfeer wel een beetje in jouw woning brengen. Dit kan bijvoorbeeld met de elektrische sfeerkachel, maar ook door middel van houten meubels.

Landelijke interieurtips!

Houd jij van een landelijke stijl en ben je benieuwd welke landelijke elementen jij gemakkelijk aan je woning kunt toevoegen? De Sfeerhaard geeft je de tips!

  1. Elektrische sfeerkachel met robuuste omlijsting
  2. Neutrale kleuren
  3. Houten accessoires
  4. Vintage meubels

Interieurtip 1: Elektrische sfeerkachel met robuuste omlijsting

Met een elektrische sfeerkachel haal je gemakkelijk de landelijke woonstijl in huis. De combinatie van het elektrische vuurspel en de robuuste omlijsting brengen de natuurlijke en industriële elementen samen, die kenmerkend zijn voor een landelijke stijl. Bij De Sfeerhaard hebben we drie modellen elektrische sfeerkachels, namelijk: Vancouver, Montreal en Toronto. Ga jij voor de sfeerkachel met robuuste omlijsting? Dan kies je voor Vancouver in zwart, wit, of spiegel. Vind jij een landelijke elektrische sfeerkachel heel mooi, maar wil jij liever een subtiele slanke omlijsting? Dat kan ook! Dan kies je voor onze modellen Montreal of Toronto.

Interieurtip 2: Neutrale kleuren

Een ander kenmerk van de landelijke woonstijl is het neutrale kleurgebruik. In een landelijke interieur zie je veel lichte tinten, zoals crème en beige. Kies bijvoorbeeld voor deze kleuren in je bankstel, gordijnen en meubels. Is dit voor jou een te grote verandering? Laat deze kleuren dan terugkomen in accessoires, zoals kussens, kaarsen of potten.

Interieurtip 3: Houten accessoires

We blijven even bij de accessoires! Naast neutrale kleuren kun je ook kiezen voor hout. Hout is een natuurlijk materiaal dat vaak terugkomt in een landelijke interieurstijl. Gelukkig is hout een veelzijdig en stevig materiaal, waar je ook lang plezier van kunt hebben. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste houten tafel of mooie houten kasten.

Interieurtip 4: Vintage meubels

Je kunt jouw houten meubels gloednieuw aanschaffen, maar het is nog beter als je kiest voor vintage meubels. Dit is enerzijds een duurzame keuze, maar (houten) meubels met subtiele gebruikssporen kunnen heel mooi passen in jouw landelijke stijl. Uiteraard moet je zeker geen kapotte meubels kopen, maar een klein beetje roest of geblakerde lak kan stiekem heel mooi staan.

Elektrische sfeerkachel online bestellen

Wil jij de landelijke woonstijl in huis halen door middel van een elektrische sfeerkachel? Dan ben je bij De Sfeerhaard aan het juiste adres! Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een elektrische sfeerkachel. Heb je hem vandaag voor 16:00 uur besteld? Dan kun je hem morgen al in huis hebben! Is jouw sfeerkachel geïnstalleerd en de landelijke woonstijl compleet? Wij zijn benieuwd! Zet jouw mooiste interieurfoto op Instagram en tag De Sfeerhaard. Wie weet delen wij jouw mooie foto wel in onze feed!

Stuur ons een appje!