De winter komt eraan! Kies voor de elektrische haard met warmte

elektrische haard met warmte

Winter is coming… Dus haal de warmte in huis! De verwarming mag weer aan, de fleece trui gaat uit de kast en de slippers gaan de berging in. Wat mist er nog in dit rijtje? De elektrische haard met warmte! Hiermee haal je een gezellige sfeer en dat beetje extra warmte in huis en mag dus niet ontbreken deze winter.

De elektrische haard met warmte uit onze collectie is de elektrische wandhaard Vancouver. Deze heeft twee warmte-elementen en is daarmee ideaal voor de winter. Benieuwd naar de voordelen en eigenschappen van zo’n elektrische haard met warmte? Wij vertellen je de ins en outs van wandhaard Vancouver in deze blog!

Elektrische haard Vancouver

Onze wandhaard Vancouver is een elektrische haard met warmte! Dit is ideaal, want je vangt hiermee twee vliegen in 1 klap: je creëert sfeer én warmte.

Deze wandhaard komt met een handige afstandsbediening en touchscreen. Hiermee kun je de vlammen instellen, maar ook de warmte. Vancouver heeft twee warmtestanden van 750W en 1500W, wat er dus op neerkomt dat deze elektrische haard tot 28°C warmte afgeeft. Dit kan net dat beetje extra zijn dat jij nodig hebt om jouw huis te verwarmen en kan er bovendien voor zorgen dat jij de verwarming niet helemaal voluit hoeft te zetten.

Vancouver is beschikbaar in diverse kleuren (wit, zwart en spiegel) en formaten. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende Vancouver haarden. Welke elektrische haard met warmte kies jij?

Medium:

110 cm – Wit

110 cm – Zwart

128 cm – Spiegel

128 cm – Wit

128 cm – Zwart

Breed:

152 cm – Wit

152 cm – Zwart

182 cm – Wit

182 cm – Zwart

Extra breed:

210 cm – Zwart

241 cm – Zwart

Voordelen en eigenschappen van de wandhaard Vancouver

Sfeerhaard Vancouver heeft niet alleen als voordeel dat het een elektrische haard met warmte is. Er zijn daarnaast nog veel meer voordelen! Zo heeft deze sfeerhaard een strak modern design, waardoor het in vele interieurs prachtig zal staan.

Bovendien is deze elektrische haard met warmte een veilige en voordelige keuze, in vergelijking met een klassieke openhaard. De wandhaard heeft namelijk zeer realistische led-vlammen: led is veilig en de meest energiezuinige lamp die er is. Deze led-vlammen kunnen worden ingesteld naar voorkeur in vier verschillende helderheidsniveaus en in de kleuren oranje, blauw of multicolor. Vele opties dus.

Andere voordelen en eigenschappen:

  • Eenvoudig te monteren met meegeleverde muurbeugel
  • Beschikbaar in verschillende formaten en kleuren
  • Stekkersnoer van 1,8 meter lang
  • Met afstandsbediening
  • Met acrylic kristalstenen
  • Extra helder glas van 5 mm dik

Elektrische haard met warmte online bestellen

Wil jij een elektrische haard met warmte online bestellen? Dan zit je goed bij De Sfeerhaard! Ga in onze webshop direct naar onze collectie elektrische wandhaarden en kies vervolgens voor de Vancouver!

Wil jij een elektrische sfeerhaard bestellen, maar zoek je een model zonder warmte? Dan hebben we de inzethaarden Montreal of Toronto als optie. Ook deze haarden hebben een mooi, modern design en zijn in een muur of kast te monteren. Bij De Sfeerhaard is er voor ieder wat wils!

Stuur ons een appje!