Sierstenen en houtblokken: open haard accessoires

open haar met accessoires

Het zijn vaak die extraatjes die jouw interieur net meer eigen en origineel maken! Een souvenir van die mooie vakantie, een tekening aan de muur van je neefje of een oud kinderboek in jouw vitrinekast. Dit geldt niet alleen voor jouw interieur en decoratie, maar ook zeker voor de elektrische sfeerhaard! Door middel van extraatjes in de vorm van open haard accessoires, maak je het net wat specialer en geef je er je eigen draai aan.

Open haard accessoires zijn de ideale decoratie voor jouw elektrische sfeerhaard. Per model sfeerhaard zijn er diverse accessoires beschikbaar. Benieuwd welke open haard accessoires wij bij De Sfeerhaard hebben? Wij vertellen je er alles over in deze blog!

Open haard accessoires voor onze haarden

Vancouver: Acrylic kristallen

Onze elektrische wandhaard is het model Vancouver. Dit model heeft, net als onze andere elektrische sfeerhaarden, een leuk extraatje: open haard accessoires!

Vancouver heeft als extra decoratie mooie acrylic kristallen. Deze leg je in de elektrische sfeerhaard en geven een prachtig effect. De vlammen van deze sfeerhaard worden gecreëerd door middel van de LED-verlichting. LED is mooi, veilig en bovendien energiezuinig. Kies voor vlammen in oranje, blauw of multicolor en kijk hoe mooi de kristallen worden verlicht. Een prachtige open haard accessoire!

Toronto: Houtblokken en acrylic kristallen

De elektrische inzethaard in het model Toronto heeft diverse open haard accessoires. Toronto heeft namelijk niet alleen acrylic kristallen, maar ook houtblokken. De kristallen komen in diverse formaten van klein tot groot.

Bij de sfeerhaard Toronto valt er dus wat te kiezen als het gaat om open haard accessoires. Houtblokken of acrylic stenen, wat kies jij? Gelukkig kun je deze accessoires altijd afwisselen, wanneer je maar zin hebt. Ook in helderheid en kleuren van de vlammen kun je kiezen: er zijn 4 helderheidsniveaus en de vlammen kunnen in blauw, oranje of multicolor worden ingesteld.

Montreal: Houtblokken

Onze elektrische inzethaard Montreal heeft de echte klassieke open haard accessoire: houtblokken! Met deze houtblokken creëer je gezelligheid alsof je een klassieke open haard in huis hebt.

Gelukkig hebben onze moderne elektrische sfeerhaarden met LED-verlichting veel meer voordelen dan een klassieke open haard. Ze zijn zuiniger, veiliger en bovendien voorzien van modern design. Benieuwd naar de voordelen van een elektrische sfeerhaard ten opzichte van een klassieke open haard? Lees dan vooral onze blog: Kies je een klassieke of een elektrische open haard?

Open haard accessoires online bestellen

Ben jij op zoek naar een elektrische sfeerhaard met open haard accessoires? Neem dan zeker een kijkje bij de sfeerhaarden uit het assortiment van De Sfeerhaard!

We zetten de accessoires per elektrische sfeerhaard nog even voor je op een rijtje:

  • Wandhaard Vancouver – Acrylic kristallen
  • Inzethaard Toronto – Houtblokken en acrylic kristallen (van klein tot groot)
  • Inzethaard Montreal – Houtblokken

Bestel jouw sfeerhaard gemakkelijk met een paar klikken in onze sfeerhaardenwebshop. De open haard accessoires verkopen wij niet apart. Wel vind je op onze pagina Toebehoren losse glasfronten die apart besteld kunnen worden. Heb je vraag over onze accessoires of iets anders? Neem dan een kijkje bij onze Klantenservice of neem contact op met De Sfeerhaard.

Stuur ons een appje!