Een sierhaard voor luxe en sfeer

Verschillen open haard of elektrische sfeerhaard

Ben je op zoek naar items om jouw huis een luxueuze uitstraling te geven of wil je meer sfeer in huis creëren? Een sierhaard van De Sfeerhaard is hier wellicht de perfecte uitkomst. Met een haard creëer je op eenvoudige wijze de luxe stijl waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over onze sierhaarden en de uitstraling en mogelijkheden van deze haarden? Lees dan snel verder.

Mogelijkheden van een sierhaard

Een sierhaard kent veel voordelen. Zo zijn de haarden in verschillende formaten en modellen te koop en passen ze in vrijwel iedere ruimte. We vertellen je er graag meer over.

De modellen bij De Sfeerhaard

Bij De Sfeerhaard hebben we drie verschillende haarden in ons assortiment. Ieder model heeft zijn eigen eigenschappen en uiterlijke kenmerken.

Vancouver. Het model Vancouver is de wandhaard uit ons assortiment. Deze elektrische sierhaard wordt dan ook aan de muur bevestigd met een wandbeugel. Hierdoor hoeft er geen kast, cinewall of schouw gebouwd te worden en kan de haard op vrijwel iedere plek geïnstalleerd worden. De Vancouver heeft een lijstbreedte van 13,5 cm, waardoor de haard een modern en strak design heeft. Deze sierhaard heeft ook een verwarmingselement ingebouwd en zal de ruimte heerlijk verwarmen.

Toronto. De sierhaard Toronto is een inzethaard. Dit houdt in dat de haard in een schouw, muur of cinewall geplaatst dient te worden. Deze haard is enorm zuinig in gebruik. Hierdoor zullen de kosten na de aanschaf van de haard erg laag zijn. De Toronto haard wordt geleverd met kristallen en houtblokken, waardoor je een echte authentieke sfeer kunt creëren.

Montreal. Het derde model sierhaard dat De Sfeerhaard in het assortiment heeft, is de Montreal. Dit model is net als de Toronto een inzethaard. De Montreal is een sierhaard met een zeer dunne lijstbreedte. Hierdoor zal de sfeerhaard vrijwel volledig in de muur opgaan. Het enorm strakke ontwerp zorgt voor een moderne en luxe uitstraling.

Haarden in verschillende formaten

Bij De Sfeerhaard leveren we ieder model sierhaard in verschillende formaten (en soms kleuren). De formaten verschillen van 106 cm tot wel 241 cm! Hierdoor is er een geschikte haard voor iedere ruimte. Populaire plekken om een sierhaard te monteren zijn bijvoorbeeld:

  • Woonkamer
  • Eetkamer
  • Slaapkamer
  • Horeca

Een sierhaard kun je vrijwel overal in huis plaatsen, zo lang de ruimte vochtvrij is. De badkamer is daarom geen geschikte plek voor een sfeerhaard. Omdat er geen rookkanaal nodig is voor een sierhaard, is het plaatsen van een haard in bijvoorbeeld een slaapkamer geen enkel probleem.

100% elektrische sierhaard

Een sierhaard zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling en sfeer, het is ook een duurzame keuze. Al onze haarden werken 100% elektrisch. Dit heeft bijvoorbeeld als voordeel dat een elektrische haard geen hoge stookkosten heeft, zoals stoken met hout en gas. Daarnaast komen er bij een elektrische haard geen gevaarlijke stoffen vrij. De vlammen in de haard worden gesimuleerd door LED-verlichting, waardoor een elektrische haard een heel veilig alternatief is voor een klassieke haard!

Sierhaarden van De Sfeerhaard

Ben jij benieuwd naar de elektrische sierhaarden van De Sfeerhaard? Bekijk al onze modellen op onze productpagina. Bij De Sfeerhaard staat kwaliteit hoog in het vaandel. We leveren onze haarden daarom met 5 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd. Heb je vragen of extra informatie nodig? Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag!

Stuur ons een appje!