Alles over sfeerhaard Toronto

Sfeerhaard in open ruimte

Op zoek naar een inzethaard met slanke zwarte lijst die van vele gemakken en mooie extra´s is voorzien? Dan zoek je sfeerhaard Toronto! Deze haard kan gemakkelijk in de wand worden bevestigd, komt met een handige afstandsbediening, heeft maar liefst drie kleur settings en is 100% elektrisch!

Klinken deze gemakken als iets voor jou, maar weet je niet of de sfeerhaard geschikt is voor jouw ruimte? Daar hebben wij een antwoord op! De inzethaard Toronto komt in diverse formaten en past daarom in diverse ruimtes: van woonkamer tot slaapkamer en keuken tot hal.

Wil jij meteen een kijkje nemen in ons assortiment van elektrische Toronto inzethaarden? Kijk dan direct bij Toronto in onze online haardenshop. Wil je er eerst meer over weten? Lees dan uitgebreide informatie in deze blog!

Eigenschappen inzethaard Toronto

We lichten een aantal eigenschappen van de 100% elektrische sfeerhaard Toronto voor je toe. Zo gaan we in op de:

  • Diverse formaten inzethaard
  • Sfeerhaard lijst
  • Milieuvriendelijke open haard
  • Sfeerhaard accessoires

Wil je meer weten over de installatie en bezorging? Hier gaan we ook verder in deze blog op in.

Diverse formaten inzethaard

De elektrische inzethaard Toronto leveren wij in diverse formaten, namelijk in 106 cm breed, 128 cm, 152 cm en 183 cm. Dankzij de diverse formaten kan deze elektrische sfeerhaard in diverse ruimtes worden geplaatst en zijn de mogelijkheden eindeloos: plaats hem aan de wand in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken of hal! Ook voor de televisiewand of achter een bar is dit de ideale decoratieve oplossing.

Sfeerhaard lijst

Sfeerhaard Toronto heeft een lijst van 4,5 centimeter. Deze lijst is dus vrij slank, maar breder dan bij bijvoorbeeld ons model Montreal. Dankzij de slanke zwarte lijst heeft deze haard een moderne uitstraling. In combinatie met de mooie kleurrijke LED-vlammen is dit een echte sfeermaker in huis.

Milieuvriendelijke open haard

Inzethaard Toronto is niet alleen heel mooi, maar ook uiterst milieuvriendelijk en zuinig. Dit is dus goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee! Deze elektrische haard heeft een verbruik van 10W en is uiteraard voorzien van alle gestelde veiligheidseisen en keurmerken. Zo zorgen wij ervoor dat je op verantwoorde wijze kunt genieten van een gezellige open haard in moderne stijl.

Sfeerhaard accessoires

Heb je een Toronto sfeerhaard besteld? Dan ontvang je bij de haard prachtige accessoires in de vorm van acryl kristallen en kunststof houtblokken. Deze kunnen in de sfeerhaard worden gelegd. Zo kun je jouw haard geheel naar smaak maken en geef je het een persoonlijke touch.

Hoe installeer je sfeerhaard Toronto?

Iedereen houdt van gemak en gelukkig is de montage van de Toronto inzethaard heel eenvoudig! De sfeerhaard heeft een snoer met stekker van 1.8 meter lang en kan simpelweg in het dichtstbijzijnde stopcontact worden aangesloten. Bij elk formaat Toronto haard leveren wij een gebruiksaanwijzing, zodat de installatie gemakkelijk zal verlopen.

Wanneer je de haard hebt geïnstalleerd, geniet je direct van de mooie multicolor LED vlammen, achter extra helder gehard glas. Niet alleen de installatie, maar ook de bediening zal gemakkelijk verlopen: door middel van de bijgeleverde afstandsbediening zet je de haard precies in de stand die je wilt.

Sfeerhaard Toronto online bestellen

Wil jij de elektrische inzethaard Toronto bestellen? Dat kan supergemakkelijk in onze online haardenshop. Kijk welk formaat bij jouw ruimte past; klik en bestel! Jouw nieuwe haard wordt de volgende dag al bij je thuis geleverd. Bovendien bieden we altijd 30 dagen bedenktijd ontvang je 5 jaar garantie op alle formaten Toronto sfeerhaarden! Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen over deze haard? Raadpleeg dan onze Klantenservice-pagina of neem direct contact op.

Stuur ons een appje!