Is Vancouver geschikt voor jou?

elektrische wandhaard

Welke elektrische wandhaard is geschikt voor jou? Het is een vraag die kan opdoemen, terwijl je het grote online aanbod in elektrische wandhaarden afstruint.

Bij De Sfeerhaard hebben we drie modellen elektrische sfeerhaarden: 2 modellen inzethaarden en 1 model elektrische wandhaard. Eentje maar? Ja, eentje maar. Want als je een energiezuinige elektrische wandhaard van hoge kwaliteit zoekt, kom je wat ons betreft uit bij 1 model: Vancouver.

In deze blog zetten we alle voordelen van elektrische sfeerhaard Vancouver voor je op een rijtje. Lees ze door, vink ze af en jij weet gauw genoeg of de elektrische wandhaard Vancouver iets voor jou is!

Elektrische wandhaard: de voordelen

Wat zijn de voordelen van elektrische wandhaard Vancouver precies? Denk gemak, denk warmte, denk looks, denk keuze!

De voordelen van elektrische wandhaard Vancouver:

  1. Makkelijke installatie
  2. Looks! Kies zwart, wit of spiegel
  3. Sfeerhaard met warmte-elementen
  4. Energiezuinige sfeerhaard
  5. Vele formaten, vele mogelijkheden

Voordeel 1: Makkelijke installatie

Een elektrische wandhaard is heel gemakkelijk te installeren! Binnen enkele uren kan jouw exemplaar al aan de wand hangen. Lees de handleiding goed door, vraag een vriend om te helpen en je bent al gauw klaar.

Door middel van de meegeleverde muurbeugels bevestig je deze haard dus áán de wand, en niet ín de wand. Daarom noemen we dit een elektrische wandhaard en geen inzethaard. Zorg dat je een mooi plekje op de muur hebt vrijgemaakt dat voldoet aan de formaten van jouw wandhaard. Tip: Let wel op dat er een stopcontact in de buurt zit!

Voordeel 2: Looks! Kies zwart, wit of spiegel

Bij elektrische wandhaard Vancouver valt er wat te kiezen! Deze wandhaard is van zichzelf al prachtig, met een moderne strakke look en robuuste omlijsting. Maar het kan nog mooier: kies jouw exemplaar in zwart, wit of spiegel.

Zwart past bijvoorbeeld mooi in een wat strakker interieur met industriële look. Kies voor een witte Vancouver voor een minimalistisch fris interieur. Ga voor de spiegelrand als jij een kleurrijk interieur hebt, of juist als je een sober interieur hebt dat net dat beetje extra kan gebruiken.

Voordeel 3: Sfeerhaard met warmte-elementen

Vancouver is onze elektrische sfeerhaard met warmte-elementen. Deze wandhaard is dus geschikt voor het gehele jaar: je zet de warmte-elementen gewoon uit in het voorjaar en aan in het najaar.

De warmte elementen hebben twee standen en kunnen opwarmen tot 28 graden. Dit geeft dus net dat beetje extra warmte in jouw woonkamer en hierdoor lijken de LED-vlammen nog echter!

Voordeel 4: Energiezuinige sfeerhaard

We noemden het hiervoor al: de vlammen van de elektrische wandhaard worden mogelijk gemaakt door middel van LED-verlichting.

LED-verlichting is de meest energiezuinige verlichting die er bestaat! Hierdoor zijn onze sfeerhaarden een groene en milieubewuste keuze, wat ook ook nog eens flink kan schelen op jouw energierekening!

Voordeel 5: Vele formaten, vele mogelijkheden

Je hebt met deze elektrische wandhaard niet alleen keuze in stijl (zwart, wit en spiegel), maar ook in diverse formaten! Bekijk altijd goed voor welke ruimte jij een sfeerhaard zoekt en hoe groot de desbetreffende wand is: wij hebben sfeerhaarden van gemiddeld formaat tot extra breed.

Elektrische wandhaard Vancouver is beschikbaar in diverse kleuren en formaten, zie hier een overzicht:

Elektrische wandhaard Vancouver online bestellen

Ben jij overtuigd van alle voordelen van onze elektrische wandhaard Vancouver? Neem dan zeker een kijkje in ons complete assortiment!

Maak je keuze en bestel jouw nieuwe exemplaar gemakkelijk met een paar klikken. Wij houden je na bestelling op de hoogte van de levering door middel van e-mail. Op de ochtend van levering krijg je een sms´je met daarin het specifieke tijdsblok dat wij komen leveren. Heb je toch nog een vraag? Geen probleem, kijk dan bij onze klantenservice of neem contact op.

Stuur ons een appje!