Onze sfeerhaard is veilig én praktisch!

Elektrische sfeerhaard

Een haardvuur in de woonkamer zorgt natuurlijk voor ontzettend veel sfeer. Maar een normaal haardvuur heeft wel een aantal grote nadelen waar je rekening mee moet houden.

Zo is het bijvoorbeeld ontzettend lastig om in een huis waar nog geen haard zit, een nieuwe haard aan te leggen. Je hebt namelijk een complete schouw en schoorsteen nodig voordat een open haard een optie is. Dat is met onze elektrische sfeerhaard gelukkig geen probleem!

Ga voor een elektrische sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard heeft natuurlijk helemaal geen schoorsteen nodig. Dat scheelt niet alleen een hoop werk, maar ook veel kosten. Het enige waar je met deze haard rekening mee moet houden, is een beschikbaar stopcontact. Dat is toch een stuk eenvoudiger dan een hele muur openbreken! Onze sfeerhaard hang je gewoon aan de muur en dan ben je eigenlijk al klaar met installeren.

Een elektrische sfeerhaard is ook een stuk eenvoudiger in gebruik dan een gewone haard. Je hoeft niet met hout te slepen of een vuur aan te steken, maar je hebt gewoon een afstandsbediening die je kunt gebruiken. Net alsof je ‘s avonds de televisie aan doet, eigenlijk! Dat betekent ook dat onze haard veiliger is dan een haard waarin je hout verstookt.

Omdat er geen echte vlammen in onze haard zitten, kan je je handen ook niet branden. Dat is helemaal fijn wanneer je jonge kinderen in huis hebt rondlopen. Aan de ledlampen die in de haard zitten, kun je je niet bezeren. Nieuwsgierige kinderen die even aan de vlammen willen voelen, lopen dus geen gevaar. Wel zo prettig, toch?

Lekker warm!

Nu denk je misschien dat onze elektrische sfeerhaarden geen warmte geven, omdat ze geen echte vlammen hebben. Gelukkig hebben we het Vancouver-model! Dit model heeft achter de ledlampjes een verwarmingselement zitten. Deze is net zo makkelijk te bedienen als de lampen.

De sfeerhaard wordt minder warm dan een haard met echte vlammen, maar met een maximale temperatuur van 38 graden Celsius kun je ook met onze sfeerhaard lekker knus op de bank zitten! Hou er wel rekening mee dat onze haard niet geschikt is om een hele ruimte te verwarmen.

Het verwarmingselement van het Vancouver-model zitten niet voor niks achter de ledlampjes. Dat zorgt er namelijk voor dat de voorkant van de sfeerhaard nog steeds veilig blijft om aan te raken. Zelfs wanneer de haard op de maximale temperatuur staat, kun je het glas aan de voorkant veilig aanraken.

Ook is er geen enkel risico op oververhitting, want onze haarden hebben allemaal een ingebouwde beveiliging. Zo kunnen ze ook voor langere tijd gewoon veilig gebruikt worden en maak je die donkere winterdagen pas echt gezellig.

Ga voor sfeer

Of je nou voor een haard met of zonder verwarmingselement gaat, met onze elektrische haarden voeg je in één klap een heleboel sfeer aan de woonkamer toe. Of aan elke andere ruimte, want onze haarden hebben alleen maar een stopcontact nodig. We hebben niet alleen keuze uit drie verschillende modellen, maar elk model heeft ook nog eens verschillende uitvoeringen.

Zo kun je natuurlijk bij alle drie de modellen kiezen uit verschillende afmetingen. Dan kun je altijd een haard vinden die bij jou aan de muur past. De sfeerhaard met verwarmingselement heeft daar bovenop nog wat meer keuze. Je kunt kiezen uit een zwart, wit of een spiegelend uiterlijk. Keuze genoeg om het interieur helemaal te perfectioneren. A onze elektrische sfeerhaarden hebben trouwens ook nog de mogelijkheid om verschillende kleuren vlammen te laten zien.

Lijkt het je wel wat om thuis een elektrische sfeerhaard aan de muur te hangen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment. Met ons brede aanbod aan modellen en afmetingen zit er altijd wel een match voor je tussen.

Stuur ons een appje!