Maak je woonkamer compleet

cinema wall

Deze toevoeging aan de woonkamer is misschien nog niet bij iedereen bekend, dus het is een goed idee om dit eerst even uit te leggen. Een Cinewall, is een uitbreiding op de muur bij jou thuis.

Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het totaal niet! Deze uitbreiding bestaat namelijk uit een simpele voorzetwand. Het gaat vooral om hoe deze voorzetwand is ingericht. Het bevat namelijk ruimte voor een televisie, en alle kabels.

Zo werk je in één keer alles netjes weg, waardoor je een prachtige woonkamer krijgt. Maar wij gaan nog een stapje verder!

Ruimte genoeg

Waar een normale Cinewall dus ruimte biedt voor een televisie, doen wij daar een schepje bovenop. Wij hebben namelijk ook ingebouwde ruimte voor onze Toronto-sfeerhaard!

Dat betekent dat je in één keer niet alleen je televisie, maar ook een van onze prachtige elektrische sfeerhaarden in de muur kunt verwerken. In een handomdraai doet jouw woonkamer niet meer onder voor de chicste hotelkamer.

Een gure winteravond verandert in een knus moment, met een heerlijke sfeerhaard en televisie die voor de perfecte stemming zorgen. Wat wil je nog meer?

Eenvoudig in gebruik

Misschien twijfel je nog aan deze prachtige toevoeging aan je woonkamer omdat je helemaal geen zin hebt om zo’n voorzetwand te moeten installeren. Dat snappen we heel goed en daarom hebben we fantastisch nieuws.

Onze collega’s maken de muur namelijk op maat en komen ‘m ook nog eens installeren voor je. Geef ze een uurtje of drie en je hebt onze Cinewall al in je huis staan. De bezorging en de installatie is trouwens gratis.

We vragen natuurlijk wel wat informatie van je, zodat we de muur perfect op maat kunnen maken. We geven je die mogelijkheid zodat er verschillende sfeerhaarden, maar ook verschillende televisies in de muur gezet kunnen worden. Met een kleine televisie heb je natuurlijk niet de allergrootste maat nodig, dat ziet er raar uit.

De keuze voor de breedte is een van de dingen die je dus wel zelf moet beslissen. Ook belangrijk is het doorgeven van de hoogte van jouw muur. Tot slot zijn er nog twee keuzes die je moet maken, maar die zijn heel simpel. Ga je stucen? En wat voor soort plint wil je om de muur heen?

Alles in één keer

De televisie komt op de perfecte kijkhoogte te hangen, ongeveer op een meter van de vloer.

Wanneer je op de bank zit, zorgt die hoogte voor een fijne kijkhouding, waardoor je ook na het bingewatchen van je favoriete serie geen last van je nek krijgt. De sfeerhaard krijgt een mooie plek onder de televisie, dichter bij de vloer.

Lijkt het je wel wat om van jouw woonkamer een thuisbioscoop te maken? Met zo’n scherm dat in de muur zit, krijgt je woonkamer een fijne en moderne uitstraling. Als er dan ook nog eens zo’n prachtige haard onder zit, is het plaatje helemaal compleet. Kijk eens naar de verschillende maten die we aanbieden, of neem kijkje bij onze Toronto-sfeerhaarden. Laat die knusse winteravonden maar komen!

Stuur ons een appje!