Sfeerhaard zonder schoorsteen, afvoer of rookkanaal

elektrische sfeerhaard

Op zoek naar mogelijkheden van een sfeerhaard zonder schoorsteen? Wij hebben de oplossing voor je! Onze haarden werken zonder schoorsteen, afvoer of rookkanaal! Hoe dat kan? Simpel: via je stopcontact!

De haard zonder schoorsteen is natuurlijk wel zo anno 2020: steeds meer huishoudens in Nederland gaan over op elektriciteit. Zelfs in huishoudens met cv-ketel wordt bijvoorbeeld al gekozen voor elektrisch koken of worden er andere mogelijkheden gezocht om steeds meer van het gas af te leven. Elektrisch is en blijft de toekomst!

Zoek jij ook steeds meer elektrische oplossingen voor in huis? Wil jij een haard zonder schoorsteen, afvoer of rookkanaal? Dan is een elektrische sfeerhaard echt iets voor jou! Lees meer over deze elektrische interieuraccessoire in deze blog.

Sfeerhaard zonder schoorsteen: de laatste trend

Haarden op gas of met brandend hout zijn eigenlijk niet meer zo van deze tijd. Vele huishoudens proberen steeds minder van gas afhankelijk te zijn en we weten steeds meer over de gezondheidsschade die rook vanuit de houtkachel kan aanrichten. Een haard zonder schoorsteen, gasafvoer of rookkanaal is dus helemaal van deze tijd!

Wij hebben een elektrische haard zonder schoorsteen: ook wel de elektrische sfeerhaard genoemd! Deze werkt 100% op elektriciteit en hoeft alleen maar op een stopcontact aangesloten te worden. Mooi, gemakkelijk en bovendien heel energiezuinig!

Energiezuinige sfeerhaarden

Onze elektrische energiezuinige sfeerhaarden zijn de ideale oplossing als je op zoek bent naar een haard zonder schoorsteen. Hoe kan het dat onze elektrische haarden zo zuinig zijn? Ze werken met LED-verlichting. Dit is de meest duurzame verlichting die er is: deze gaat lang mee en scheelt een hoop in kosten op de energierekening.

Welke energiezuinige haarden hebben wij? Wij beschikken over drie modellen: Vancouver, Montreal en Toronto. Vancouver is onze wandhaard: dit is een haard zonder schoorsteen die gemakkelijk aan de wand te bevestigen is. Sluit hem aan op het dichtstbijzijnde stopcontact en je kunt gaan genieten! De Vancouver heeft een brede rand en is beschikbaar in zwart, wit en spiegel en in formaten van 110 cm t/m 241 cm. Montreal en Toronto zijn onze 100% elektrische inzethaarden en hebben een dunne zwarte lijst. Deze haarden zijn beschikbaar in 106 cm t/m 183 cm.

Bestel jouw moderne elektrische haard online

Heb jij een energiezuinig huishouden, met een moderne inrichting en ben je op zoek naar een sfeervolle haard? Dan zoek jij waarschijnlijk een haard zonder schoorsteen, in de vorm van een elektrische sfeerhaard! Bestel jouw nieuwe moderne exemplaar vandaag voor 16:00 via onze haardenwebshop en jij hebt hem al de volgende dag in huis!

Bij bestelling ontvang je een e-mail van ons met daarin jouw track and trace-code. Zo kun je jouw bestelling op de voet volgen. De volgende ochtend ontvang je van ons nog een sms’je met daarin de exacte tijd dat wij jouw pakket komen brengen. Heb je nog een specifieke vraag? Neem een kijkje bij onze Klantenservice of neem direct contact op. Wij van De Sfeerhaard wensen je alvast veel plezier met jouw nieuwe energiezuinige haard!

Stuur ons een appje!