Interieurtip! Combineer tv en sfeerhaard met cinewall

Cinewall met haard

Wil jij jouw nieuwe elektrische sfeerhaard op de mooiste manier combineren met jouw tv-scherm, maar weet je niet hoe? Wij hebben de oplossing voor je! Met onze cinewall combineer jij jouw tv-scherm gemakkelijk én mooi met jouw nieuwe elektrische sfeerhaard. Hang ze onder elkaar in jouw woonkamer of lounge en in een handomdraai maak je er een modern plaatje van. En dan is er nog een heel fijne bijkomstigheid: wij installeren hem voor je!

Wil je meer weten over de eigenschappen van een cinewall en wat voor sfeerhaard en tv-scherm hier geschikt voor is? Je leest het in deze blog.

Wat is een cinewall?

Zocht jij al langer een manier op jouw tv-scherm en elektrische sfeerhaard mooi te combineren? Dan is de cinewall waarschijnlijk echt iets voor jouw interieur!

Wat is een cinewall precies? Je zou het een losse tv-wand kunnen noemen. Deze bevestig je gemakkelijk aan jouw wand en is stevig genoeg om jouw tv-scherm en elektrische sfeerhaard onder elkaar in te hangen. Dit werkt heel gemakkelijk en staat dan ook nog eens heel mooi, luxe en modern. De cinewall valt mooi weg in de wand en verbergt jouw kabels: superstrak!

Benieuwd wat voor sfeerhaard en wat voor scherm het meest geschikt zijn voor de cinewall? Lees dan verder!

Aantal inches, soort sfeerhaard en installatie

Bij De Sfeerhaard beschikken we over 4 soorten cinewalls, geschikt voor 4 formaten tv-schermen. Namelijk:

  • 106 cm breed: geschikt voor TV’s tot 48 inch
  • 128 cm breed: geschikt voor TV’s tot 58 inch
  • 152 cm breed: geschikt voor TV’s tot 69 inch
  • 183 cm breed: geschikt voor TV’s tot 83 inch

Heb jij het juiste formaat gevonden? Kies dan vervolgens ook direct de juiste elektrische sfeerhaard bij. Dat is in dit geval onze elektrische inzethaard Toronto! De tv-wand is speciaal voor deze haard op maat gemaakt en is dus zeer geschikt. In onze webshop zorgen we dat jij stap-voor-stap het juiste formaat en de juiste sfeerhaard hebt geselecteerd. Benieuwd? Ga naar de Cinewall bestelpagina.

Bij bestelling van jouw cinewall hoef je bovendien niet over de installatie in te zitten: dit doen wij voor je! De installatiekosten zijn al inbegrepen en wij zorgen dat jouw tv-wand al binnen 2 à 3 uur is geïnstalleerd. Hoe gemakkelijk is dat!

Zorg dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op de installatie van jouw nieuwe cinewall en lees alle nodige informatie: van stucen tot plinten.

Cinewall online bestellen

Wil jij jouw tv-scherm en nieuwe elektrische sfeerhaard mooi onder elkaar hangen? Dan is de cinewall een oplossing voor jou! Hiermee krijgt jouw interieur een moderne luxe look en creëer je een gezellige hoek.

Maak jouw keuze in onze webshop en selecteer het geschikte formaat voor jou. Zit je in over de installatie? Geen punt! Dit komen wij voor je doen. Wij installeren jouw tv-wand binnen 2 a 3 uur, dus jij hoeft hier niks voor te regelen.

Heb je alle informatie online gelezen, maar zit je toch nog met een vraag? Stel hem ons gerust! Neem contact met ons op en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Samen zorgen we dat jij optimaal gaat genieten van jouw nieuwe cinewall!

Stuur ons een appje!