Sfeerhaard zonder gas

sfeerhaard

Nederland wordt steeds duurzamer en energieneutraler! Dit betekent dat er in de toekomst veel gaat veranderen: minder gas en meer alternatieven. Zo wordt het steeds lastiger om een gashaard in huis te plaatsen. Gelukkig is ook hier al een alternatief voor: de haard zonder gas, oftewel een elektrische sfeerhaard! Dit is een haard op elektriciteit, die dus zonder gas werkt. Ideaal!

Het gaat overigens niet supersnel met de verandering in gebruik van energiebronnen. Je zou dus eventueel nog steeds een gashaard kunnen gebruiken. Ben jij liever toekomstbestendig met een haard zonder gas? Dan kies je voor een elektrische sfeerhaard.

Geen gasaansluiting, wel een haard?

Heb jij een moderne woning en geen gasaansluiting? Maar wil je wel een sfeervolle haard in huis? Dat kan! Een elektrische sfeerhaard geeft de gezelligheid in huis van een klassieke gashaard, maar dan als haard zonder gas.

De elektrische sfeerhaard is dus een ideale keuze voor een modern huishouden en bovendien een duurzame keuze! Dus ook als jij wel nog een gasaansluiting hebt, kun je een elektrische sfeerhaard installeren en genieten van alle voordelen. Benieuwd naar de voordelen van een haard zonder gas? Lees dan verder in deze blog.

Voordelen van een elektrische sfeerhaard

Een haard zonder gas in de vorm van een elektrische sfeerhaard, brengt vele voordelen met zich mee. Het is niet alleen stijlvol en sfeervol, maar ook een energiezuinige optie!

Lees hier een aantal voordelen van een haard zonder gas:

1. Stijlvol

Een elektrische sfeerhaard, zonder gas, is heel stijlvol! Bij De Sfeerhaard hebben we drie mooie modellen in het assortiment: alledrie in strak modern design, met diverse formaten en omlijstingen.

Onze elektrische wandhaard Vancouver heeft een robuuste omlijsting in diverse stijlen: zwart, wit of spiegel. Deze wandhaard misstaat in geen enkel interieur en is bovendien supergemakkelijk te bevestigen.

Onze elektrische inzethaarden Toronto en Montreal hebben beiden een slanke zwarte omlijsting en zijn beschikbaar in diverse formaten. Maak je keuze online in onze haardenwebshop en bestel direct!

2. Energiebesparend

De haard zonder gas is niet alleen stijlvol, maar heeft bovendien energiebesparende eigenschappen. De elektrische haarden van De Sfeerhaard beschikken over het energielabel A en verbruiken dus weinig stroom. Dit komt dankzij de LED-lampen in de elektrische haarden: deze energiezuinige lampen verbruiken slechts 10 Watt!

Wij hebben diverse haarden zonder gas in ons assortiment, die met of zonder warmte-element kunnen worden aangeschaft. Wanneer je kiest voor een haard zonder gas met warmte-element, kies je voor een haard met een temperatuur tot 28 graden. Zo krijg je het lekker een beetje extra warm in huis, zonder hout- of stookkosten. Bovendien zit je niet met schadelijke stoffen in huis, die bij de rook van een gashaard of houtkachel kunnen vrijkomen.

3. Gemakkelijk

Een haard zonder gas is gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te installeren! Voor deze elektrische sfeerhaarden heb je enkel een stopcontact nodig, waarna de haard te bedienen is door middel van het paneel aan de zijkant of de afstandsbediening.

Voor de installatie leveren wij altijd een handzame gebruiksaanwijzing mee. Vraag een vriend om te helpen (vooral handig bij het tilwerk) en de installatie van jouw haard zonder gas is zo gepiept!

Sfeerhaard zonder gas online kopen

Wil jij een haard zonder gas kopen, zodat ook jij een echte sfeermaker in huis hebt? Koop dan een van onze modellen elektrische sfeerhaarden! Selecteer de stijl en het formaat van jouw keuze en bestel met een paar klikken. Wij houden je per e-mail en sms op de hoogte van de levering, die al binnen enkele dagen is voltooid!

Heb je nog vragen over de haard zonder gas? Neem dan gerust contact op met De Sfeerhaard of kijk online bij onze Klantenservice.

Stuur ons een appje!