Sfeerhaard voor de horeca!

elektrische sfeerhaard in slaapkamer

Wist je dat de elektrische sfeerhaard niet alleen ideaal is voor in huis, maar ook voor de horeca? Je had het misschien niet meteen bedacht, maar het is eigenlijk heel logisch! In de horeca draait het natuurlijk om lekker eten en drinken, maar net zo goed om sfeer en ontspanning. En hoe mooi past een elektrische sfeerhaard daarbij? Wat ons betreft supergoed!

Alle modellen inzethaarden van De Sfeerhaard zijn niet alleen passend bij elke soort woning, maar ook passend bij elke soort horecagelegenheid! Ontvangsthal, hotelkamer, bar, lounge, restaurant… Noem het maar op: overal past wel zo’n mooie sfeerverhogende haard.

Welke modellen hebben wij in ons assortiment? Kies uit:

Voordelen sfeerhaard voor horeca

Een elektrische haard voor de horeca komt met allerlei voordelen! Zo is een sfeerhaard direct sfeerverhogend: hier hoef jij of je personeel geen enkele moeite voor te doen. Knop aan, sfeer aan! Zo makkelijk kan het zijn.

Daarbij is een elektrische inzethaard zeer voordelig: als ondernemer geniet je van lage kosten bij aanschaf, maar ook qua plaatsing en energiekosten. Een sfeerhaard is namelijk geen dure aanschaf (vooral als je dit vergelijkt met een houtkachel of gashaard) en qua plaatsing ben je geen extra kosten kwijt. Je hoeft namelijk geen moeilijke (en bovendien lelijke) afvoerpijpen te plaatsen en hangt de wandhaard gemakkelijk op in iedere ruimte waar een stopcontact is. Ook zit je niet met hoge stookkosten: de elektrische sfeerhaard is energiezuinig en is voorzien van een groen label.

Veilig vuur

Nog een groot voordeel van de sfeerhaard is dat het veilig is en je geen brandgevaarlijke risico´s loopt. Hoe kan dat? Onze sfeerhaarden werken op elektriciteit en bijvoorbeeld niet op hout of gas. Je hebt dus geen last van vonken, brandend hout of uitzonderlijke hitte.

Dit kan een hoop schelen als het gaat om ongelukken en jouw aansprakelijkheid als horeca-ondernemer. Je wilt natuurlijk niet verantwoordelijk gehouden worden voor nare brandwonden of andere schade als gevolg van houtvuur of een gasbrand.

Of stel dat er een brand uitbreekt en de brandweer langs moet komen? Dan loop je de kans dat de verzekeringspremie van jouw horecagelegenheid flink wordt opgeschroefd, vanwege het verhoogde (en bewezen) risico op brand.

Genieten met weinig risico´s

Kortom: een elektrische sfeerhaard is direct sfeerverhogend, een mooie toevoeging op elke horeca-ruimte, niet duur en zelfs zuinig en komt zonder brandgevaarlijke risico´s. Met een elektrische wandhaard heb je de sfeer van een houthaard en de voordelen van elektriciteit. Kies daarom voor jouw horecagelegenheid, je team en gasten voor een mooie elektrische sfeerhaard!

Sfeerhaard als decoratie

Een sfeerhaard is ideaal als decoratie voor iedere ruimte. Plaats deze gemakkelijk aan de wand, in de buurt van een stopcontact en je decoratie en sfeer zijn direct on point. Plaats er stijlvolle fauteuils bij in je ontvangsthal of hotelkamer, zodat gasten hier heerlijk kunnen ontspannen. Ga jij niet voor ontspanning, maar juist een beetje spanning? Plaats de sfeerhaard achter de bar en creëer een dynamische spannende sfeer in jouw bar.

Sfeerhaard online bestellen

In de webshop van De Sfeerhaard bestel je supermakkelijk een moderne haard voor jouw ontvangsthal, hotelkamer, bar, restaurant, lounge of andere horeca-ruimte. Heb je vragen over het bestellen, levering, gebruik of onze modellen? Waarschijnlijk vind je jouw vraag terug op onze Klantenservice-pagina! Niet gevonden? Neem dan gerust contact op met De Sfeerhaard. Wij helpen je graag!

Stuur ons een appje!