Maak je woonkamer gezellig met een energiezuinige sfeerhaard!

energiezuinige sfeerhaard

Jij wilt je woonkamer natuurlijk mooi aankleden en leuk inrichten! Maar kan een nieuwe aankleding ook energiezuinig zijn? Dat kan zeker! Als jij je woning slim inricht en in de juiste spullen investeert, kun je uiteindelijk gaan besparen op je energierekening. Hoe? Bijvoorbeeld met een energiezuinige sfeerhaard! Maar er is nog veel meer mogelijk: het is maar net wat jouw smaak is en wat past bij de rest van de inrichting van jouw woonkamer. Benieuwd naar energiezuinige oplossingen? Wij zetten er vier voor je op een rij: energiezuinige sfeerhaard, vloerkleed, gordijnen en plaids.

Energiezuinige sfeerhaard

Een energiezuinige inzethaard maakt jouw woonkamer stijlvol! De sfeerhaarden van De Sfeerhaard zijn voorzien van een strak modern design, in wit of zwart. Kies de kleur die bij jouw persoonlijke smaak en je woonkamer past en je brengt direct een stukje sfeer in huis. Een mooie bijkomstigheid is dat een elektrische sfeerhaard weinig energie verbruikt. Een goedkope, stijlvolle, moderne en duurzame keuze in 1 klap!

Bekijk onze inzethaarden in diverse stijlen en maten en zie zelf welke bij jouw woonkamer past!

Stijlvol vloerkleed

Naast een energiezuinige sfeerhaard kan een mooi vloerkleed veel sfeer brengen in je woonkamer! Ieder jaar zijn er weer mooie trends op de markt waar je uit kunt kiezen: in allerlei soorten en maten kun jij een gezellige sfeer in je woonkamer brengen. Welke kleur, patroon, vorm of maat kies je? Dat ligt natuurlijk aan jouw persoonlijke smaak en de inrichting van je woonkamer. Een vloerkleed heeft nog een mooie energiezuinige bijkomstigheid: geen koude voeten meer! Met een goed vloerkleed hoef jij je verwarming iets minder hoog te zetten. Het geeft misschien niet zoveel warmte af als een energiezuinige haard, maar het scheelt toch weer een beetje!

Mooie dikke gordijnen

Met mooie gordijnen maak jij de styling van je woonkamer helemaal af. Heb je hoge ramen? Dan accentueer je dit met gordijnen en laat je de hoogte van je woonkamer mooi naar voren komen. Met goede gordijnen valt nog meer te behalen dan alleen een gezellige sfeer en accentuering van de hoogte van je ruime! Want wist je dat je gordijnen ook zorgt voor een goede isolatie? Veel warmte (zoals de warmte van je energiezuinige sfeerhaard) kan verloren gaan door het glaswerk van je ramen. Er gaat warmte naar buiten en er komt kou naar binnen, vooral als je grote ramen hebt. Met dikke gordijnen verklein je de kans dat je warmte verliest en kun je met volle teugen genieten van je energiezuinige elektrische sfeerhaard.

Warme plaid

Met de laatste tip blijven we in de categorie textiel! Met een mooie plaid maak je je bank minder saai en maak je de persoonlijke stijl van jouw woonkamer af. Geef een leuk kleuraccent of kies voor een mooi patroon. Kies meteen ook voor een lekker dikke en zachte plaid waar je onder kan kruipen: dan hoef je de verwarming niet hoger te zetten.

Gezelligheid én een lage energierekening met een elektrische sfeerhaard!

Door middel van de bovenstaande tips zorg je voor een mooie gezellige woonkamer en een lagere energierekening. Ben je benieuwd waar je een mooie elektrische energiezuinige sfeerhaard kunt kopen? Bij De Sfeerhaard vind je allerlei stijlvolle opties, die warmte brengen in je woonkamer, maar ook je energierekening omlaag brengen! Bij ons kun je kiezen uit drie stijlen:

Welke past het mooiste in jouw woonkamer? Maak je keuze bij De Sfeerhaard!

Stuur ons een appje!